23

ДртПрч

преди 3 години

Не ги разбирам родителите ***. Децата им да учат дистанционно, за да не се заразят, а след часовете се събират с приятели в двора на училището да поритат топка. Много умно!А още по-зле е да ги държите затворени вкъщи с таблета, телефона и лаптопа, да станат по 100 кила.

22

ДртПрч

преди 3 години

До Анонимен 20То си е за твоя сметка и за сметка на образованието на детето ти. Не го пращай на училище, щом така желаеш! После обаче не ми се жалвай, че на нищо не са го научили в училище!

21

Анонимен

преди 3 години

В съзнанието на Вълчев съществуват само комисионни,както и на останалите от власта.Който отрича вируса да си пуска детето,който си спазва мерките има право детето да учи дистанционно.Вирус има и само Господ знае в какви мащаби е.Всичко се манипулира и затова хората вече невярват на нищо.А този министър е толкова смешен..

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Обръщаш се към много анонимни хора, с много различни мнения.

19

Баи

преди 3 години

Ще издьржи ли здравната система има ли достатъчно медикаменти легла , ясно е че в училище учениците ще се сьбират да пафкат по междучасията да ходят на кафеЗа какво бяха мерките след като сега ще задьлжьт учениците да са вьв училище кои ще е отговорен ако недаи боже - се разболее тежко и почине някое дете

18

Анонимен

преди 3 години

Фалшиви документи ще да, ще си пратя детето в чужда държава, дето няма да ви го върнат при поискване, ще вляза в затвроа, ама нема да го пратя в тоя момент на училище ...

17

Анонимен

преди 3 години

Никакви дистанционни глупости !Присъствие до край !

16

Анонимен

преди 3 години

Добре бе,нали няма вирус?!Или пък бил като обикновен грип.Нали ви лъжат и манипулират?!Какъв ви е проблема с министъра тогава?? М? Или когато трябва да се плюе,мрънка,критикува и недоволства удобно прескачате в двата полюса на един и същ казус.Вчера ще ми съждава,че нямало вирус,днес-ще ни заразите децата.Малко се усещайте ! Много хора ще се припознаят в думите ми,но няма да го признаят !

15

до 10 офф

преди 3 години

ти в детска градина скоро влизал ли си? Прав е човекът - гъмжи от зарази, безхаберни родители си водят децата болни и с кански усилия могат да бъдат върнати. Направи си труда да проучиш кво се случва. Но за детските градини никой не говори. В съзнанието на Вълчев те не съществуват.

14

Родител

преди 3 години

До 7Няма да ги гледат, догодина са избори, и си тръгват. С откраднатите пари ще отидат на някой остров. А ние да му мислим. Лошото мина, идва страшното. Този *** сервитьор представя ли си, какви тълпи са на входа на едно училище. Там ли ще се спазва дистанция?

13

Баи

преди 3 години

Не ми се мисли като се испозаразят децата в училище и се приберьт вкьщи оттам родителите болни Мутафчииски маи ще излезне прав - с лафа яко ще се мреДобре че малка част от децата развиват тежки симптоми

12

Анонимен

преди 3 години

И после защо живеем извън града и се учим сами!!!

11

7

преди 3 години

Всички сме наясно ,че и по училищата няма да има никакъв контрол за дистанция и дезинфекция.Правят ни на маймуни.Като разболеят децата и семействата им каква ще е ползата от всичко до момента.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Да ти кажа и сред българите има такива, дето не си пращат децата, макар мноооооого по-рядко. Тръгват с едни протоколи, едни глоби дето никгоа не се плащат, онея казват "мии ний сме на самостоятелна форма на обучение, минават 4-5 години и то се извъртяло вече и детето на 12-13 и никой не се знаимава.

9

офф

преди 3 години

До родител на Зомбираните родители да се отнемат децата! В детските градин гъмжало от зараза-психар!

8

Анонимен

преди 3 години

Браво !Предвид сложността и абстрактността на казуса,това е разумно и меродавно решение !Мрънкала,философи и кривундели винаги ще има,така че мисля,по-голямата част от родители застават зад решението.Най-е лесно да отхвърлиш и да критикуваш нещо,таланта е да предложиш конструктивна и общохаресвана алтернатива.

7

родител

преди 3 години

А какво правим с детските градини?Там нито маски, нито контрол, нищо няма вече, само тълпи от деца и развъдници на заразата. Време е да се мине на дистанционни детски градини, и без това там учебният материал е малко, може и дистанционно по домовете да се вземе. По-важно е да има училища и да се учат децата, а не детски градини.

6

Анонимен

преди 3 години

тоа череп ми мяза на някой от гестапо.Приклад в челото и да полягва

5

Сънчо

преди 3 години

скрининг, тракинг, задържане и принудителна ваксинация, като улично псе са само част от стандартите, които ще се приложат в колониалните държавици, като България. Мина лошото, почна страшното. Спи си дълбок сън, народе опростели

4

7

преди 3 години

А ако след заразяване на децата им останат трайни последици и трудно възстановяване?Нямате данни как протича вируса при деца.Твърде оскъдни са ви.Дистанционното ги предпази до момента.Ако стане нещо лошо с деца,как министерство ще гледате хората?