13

ОХ КОТЬООООО

преди 3 години

Ще правите каквото си искате, м?Скоро всички ще сте без работааааааааа.

12

Анонимен

преди 3 години

Известно време преди Милен Цветков да умре,също му е написано името с червено в един вестник!Не се шегувам,господарите на света си имат някакви специални визуални знаци,които ние не виждаме,нито знаем какво означават или как се комбинират и не можем да ги разчитаме,но те си говорят чрез тях.Бесилото,със знаци - само направо и път с предимство също е изключително лош знак за България и означва неще като бавна смърт с предимство!

11

Анонимен

преди 3 години

Вече има обвинение за хулиганство на този, дето на 03. 08.2020 метла топчета червена боя по стените на съд. палата и задържане в ареста. Браво на прокурора. Скъсайте им задниците и на тези от вчера с яйцата по сградата на МВР. Шараните да на записите, нека черепа им плаща адвокатите и глобите. Ей, Генчо, ей бобокянчо, а хвърлете и вие тази вечер, нали сте мъже. Или не сте

10

бързо в затвора!

преди 3 години

А че Каскета го инсталираха без нито една друга кандидатура не се ли счита за изключителен цинизъм?

9

Анонимен

преди 3 години

И онзи юнак със синята карирана риза от 17.08.2020,искащ да влезе и хвърлящ яйца по министерството на правосъдието пред очите на цяла РБ не забравяйте. Деянието му е възмутително

8

Анонимен

преди 3 години

Браво, нека го осъдят!

7

Анонимен

преди 3 години

До ДОВОЛЕНТези които управляват света,си имат специални визуални знаци,не им ги знам знаците,но знам,че червената боя означава много лошо,убийство или унищожаване на човек или в случая на институции,а бесилото което окачиха означава бавно задушаване и бавна смърт,так че никак не е случаен цвета!Също зависи и как са комбинирани знаците и цветовете.

6

Анонимен

преди 3 години

И онзи юнак със синята карирана риза от 17.08.2020,искаш да влезе и хвърлящ яйца по министерството на правосъдието не забравяйте. Деянието му е възмутително.

5

Протестър

преди 3 години

Полицията защо не ни пази?Та ние сме революционери. Ние сме като Ботев. Въстанали сме срещу кървава диктатура. А полицията, вместо да ни пази от хората, когато ги блокираме, се обръща срещу нас и ни съди нас!Още щяхме да сме под турско робство, ако Ботев и Левски бяха получили същото несправедливо отношение едно време.

4

Анонимен

преди 3 години

Събитието е от 3ти август. Днес сме 19 ти. Убеден съм, че ще има още дела. В масовката се чувстват безнаказани, но никой не е отменял личната отговорност за противозаконна дейност. Ще има още.

3

Анонимен

преди 3 години

Има ли по-просташки начин да изразиш мнение от домати и яйца?

2

Анонимен

преди 3 години

Браво,така трябва,но сега открийте и кои са поръчителите,защото това замеряне с червена боя по държавните институции и парламент никак не е случайно,нито цвета е случаен!

1

Анонимен

преди 3 години

Цвета ли е най-важен, ако боята беше друг цвят нямаше ли да му повдигнат обвинение???