246

Бай иван

преди 3 години

Очаквам с нвтърпение да видя колко руснаци ще си я купят.

245

Анонимен

преди 3 години

do 253 За водката и хайвера не си прав. Просто не знаеш да живееш

244

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 254През 60-те години на миналия век четох във вестник Работническо дело че руските генетици са създали естествено оцветен памук във всички цветове на дъгата и повече няма да има нужда памукът да се оцветява. Тогава бях млад и зелен и като теб повярвах в руските глупости както сега ти вярваш в руския йогурт.

243

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 254В ДУПКАТА ТИ ЩЕ ИМПЛАНТИРАТ МЛЕЧНО КИСЕЛИ БАКТЕРИИ АМА СИ ПРОСТА!!!ТИЯ НОМЕРА МОЖЕ ДА СТАВАТ ЗА БАКТЕРИИ НО ЗА ВИРУСИ НАДАЛИ!!АКО ИМАШЕ ВАКСИНИ ЗА ВИРУСИ КОИТО ДА СЕ ВЗИМАТ ПРЕЗ УСТАТА ДА СА ГИ СЪЗДАЛИ ДОСЕГА!!!ПРОПАДНАЛА ПУТИНОФИЛСКА ТВАР!

242

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаЗнаех си:))))Прекалено си неинтелигентен за да си Тонката:))))))

241

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаТест дали си Тонката: как изглежда ключа на колата му?П.С. Шегувам се, знам че не си. Той не е зле като теб :)))))))))

240

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 254Жъ Умръ!

239

Тонката

преди 3 години

Гадно а, Русия дето е в 19 век да изклати великия запад:) :) :) велик, ама само по телевизията :) :) :)

238

АнонимеН

преди 3 години

КОРОНА ВИРУСА ЛИКВИДИРА *** БОЛНИТЕ, ЛИКВИДИРА БОЛНИТЕ ОТ ХЕПАТИТ!!КОРОНА ВИРУСА ХОРАТА СЪС СЕРИОЗНИ ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ ВСЯКАКВИ!!!КОРОНА ВИРУСА СИ Е НАПРАВО БОЖИЯ БЛАГОСЛОВИЯ ЗА ЗЕМЯТА!!!ОТ ЗАРАЗЕНИТЕ ЕДВАМ ДО 5% УМИРАТ А ЗА ЗДРАВИТЕ КОИТО ГО МИНАТ ПРАВИ ОРГАНИЗМА ПО ИЗДРЪЖЛИВ!

237

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 253Че тя от руската водка нищо не става.Хубавите водки са други.

236

Анонимен

преди 3 години

В Русия се разработват още десетина ваксини срещу коронавируса - все много интересни разработки. Втората им ваксина ще е готова някъде през ноември. Една от ваксините се подготвя с имплантиране на ген на коронавируса в генома на млечно-кисели бактерии и ще се продава под формата на йогурт - подсладено кисело мляко с екстракт от малини и ягоди,Такава ваксина ще предизвика революция във ваксинирането

235

Анонимен

преди 3 години

От 20 години в къщи нямам нищо руско, дори и водка.

234

АнонимеН

преди 3 години

ФИЛМА: АЗ СЪМ ЛЕГЕНДА 2007И ТАМ СЛОЖИХА ВАКСИНА НА ХОРАТА КОЯТО НЕ БЕШЕ ТЕСТВАНА НУЖНОТО ВРЕМЕ ЗА ДА СЕ ВИДИ ИМА ЛИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ-------------------------АЗ СЪМ ПРОТИВ ЦЕЛИЯ ЦИРККОЙТО Е ТОЛКОВА БОЛНАВ ЧЕ ЕДНА ХРЕМА ДА НЕ МОЖЕ ДА ИЗКАРА КАТО КОРОНА ВИРУСА ДА УМИРА!!!БАБЕТАТА НА НАД 100 ГОДИНИ ГО МИНАВАТ КОРОНА ВИРУСА КАТО ХРЕМА !!!А СУБЕКТИТЕ ДЕТО СА ОТ БОЛНИ ПО-БОЛНИ ЗАРАДИ ТЯХ 90% ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА СТРАДА

233

Анонимен

преди 3 години

До до 236/245Кажи на теб какво ти каза Гугъл по въпроса. :)))))))

232

Джуджин квич

преди 3 години

До ЗозоТоку що видях другата тема. :)))) Оказа се много шум за нищо. :))) Руснаците казват, че в следващата една година няма да могат да произведат никаква ваксина за износ.Другаре, да не се окаже, че западните ваксини ще са налични преди руш*ата. Това би ви поставило в много неловка ситауция, другаре!:))))))

231

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина е като руската кола!

230

Анонимен

преди 3 години

239 Ми общо взето, да. Рашите казаха, че продават лицензи, защото нямат капацитет да я правят.

229

Анонимен

преди 3 години

СЗО е отхвърлило руската ваксина като недоказано безопасна и не я препоръчват за употреба. Това е причината само диктаторски проруски режими да разчитат на путинската ваксина.

228

до 236

преди 3 години

Каква белина, аз не съм чул някой.....рразбира се че не си чул, поне прочети ,любимия ти съветник гугъл ще ти покаже веднага

227

Нямат ваксина !

преди 3 години

Къде са доказателствата,че Русия има работеща ваксина срещу covid-19 ?Няма тестове, няма клинични изследвания, обаче ваксината си има име - Спутник В !