52

1

преди 3 години

Големите "патриоти"! Само като ги "бъзнат" за казарма и започват да дават на заден! Нали ще оправяте държава и ще защитавате интересите и? Да подаваш глава от палатката и да ревеш е много лесно, но утре ако се наложи не можете да защитите жените и децата си! Ама защо ли? Те жените ще се оправят, защото са повече мъже!

51

Анонимен

преди 3 години

До Мамино синчеАз съм бил в казарма 2 години и съм изпълнил дълга си към държавата. Хайде сега и вие по-младите да направите нещо, не само да искате от живота и каквото хвърчи, да се яде.

50

Казарма? ДА!

преди 3 години

Говоря от първо лице. Опитвам се да обясня на сина ми неговата нищожност и малоценност като персона, както и неговата ценност и значимост в групата, когато прокарва идеите й. Уви, справям се незадоволително. Разчитам, че казармените порядки ще успеят да го пречупят, да покажат мястото му в обществото, да го накарат да се бори, а не да очаква. За девойките също ще е полезно да посетят този "университет" на живота.Твърдо съм ЗА. От принципно негласуващите съм, но сега ще гласувам!

49

До 15

преди 3 години

Ето нещо, което не знаеш:Младите спортни надежди ходеха в спортните роти към ЦСКА, Левски, Славия, Локомотив и още няколко дружества в страната, където караха някаква служба до клетвата и след това формално се водеха войници, но наблягаха най-вече на спорта.Завършилите висше студенти по правило се изпращаха в школите за запасни офицериКурсантите във военните училища и Школата на МВР се водеха в казарма 1 и последна годинаВсички останали служеха поне 2 години в БНА, според късмета и връзките

48

пфф

преди 3 години

Този Каракачанов с неговите факсове. Въобще от къде тази некадърна персона стана министър? Ако Бойко иска да се докара пред обществото, да развали коалицията и да махне тези псевдопатриоти. Обаче от де толкова акъл, от де?!?

47

Мамино синче

преди 3 години

До Анонимен 51 - ти като си толкова силен, що не идеш да станеш войник и да козируваш цял живот на някой?

46

expert

преди 3 години

Патриатите, магарешки И ВСИЧКИ КОИТО СА ПРОТИВ ПРОВЕЖДАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ПРОТИВ промените в правораздавателната система- съд прокуратура... СА ПРОТИВ ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ЧЕ СА КРАЛИ И СЕ КАНЯТ ОЩЕ ДА КРАДАТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!ПРоблима на БГ е неработещо правораздаване!!! Ако тръгне съдебната система, ВЕДНАГА ще се стегнат всички останали системи и ще се разработят всики системи !

45

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, е сега гледай как ще падне процента на ВМРО и младежите ще ги кълнат. Мамините синчета напълниха гащите.

44

gosho

преди 3 години

prezidentskata institutciya ne e neobhodima .izlishno harchene na pari

43

Анонимен

преди 3 години

Не е зле ОП да се съберат и да кажат чао на тоя *** Бойко.Те го спасиха 100 пъти ,изгониха наркоманите от кръстовищата ,а той отново се доказа като негодяй.Държавата иска да пипа.Да не ти е бащиния бе ***.

42

Кара-кача-мбо

преди 3 години

Каракачамбоо, бъчво търкулена, каква военна служба бре? Няма казарми за всички, няма бюджет за поддръжка на толкова донаборници. От къде ще дойдат парите за издръжка на всичкия тоз народ? Какви гарантирани права и гражданство на всеки етнически българин? Че то и сега ги има бе, ама после няма да може да прибирате по 5 бандака за паспортченценца. Как ви намериха таквиа инг-илизи в това правителство, бедна ми е фантастиката "Конституцията вече ще може да се оцветява" - министър Барни

41

???

преди 3 години

Не мога!!! Скоро ли е Коледа?

40

Пешо

преди 3 години

Това ли искаме? Повторение на 1990-а, когато вместо да бъде срутена, БКП се възроди чрез нова конституция?#Оставка

39

Анонимен

преди 3 години

Образователният ценз е супер, но да има и за чисто съдебно минало.

38

до 35

преди 3 години

Ало ...21 век сме! Кой си държи младежта да кисне по казармите! И защо ще киснат, за да има кой да охранява охранените.

37

Анонимен

преди 3 години

Оставка бе ***, кой ще ви търпи още 1 година да ми правите проект за нова конституция и да се дърлите с народа.ОСТАВКА СЕГА И ВЕДНАГА

36

Анонимен

преди 3 години

А най важното е България да напусне престъпните евросъюз-нато

35

Анонимен

преди 3 години

Вместо мъжки да изгони наркоманите той ги хвали и иска да им даде нова конституция.Пълен *** е Бойко.Радвам се ,че не съм гласувал никога за тоя човек заедно с всичките си мутреси да се маха.Масово през март излизайте и гласувайте различно от партия Герб.

34

Анонимен

преди 3 години

И седмо - солунската митница на шкембе-войвода!

33

Анонимен

преди 3 години

КАРАКАЧАНОВ НЕ ЗНАЕХ ЧЕ СИ ТАКЪВ ГОЛЯМ АРТИСТ ЕВАЛА