39

Бойко Мафиота

преди 3 години

Има данни, че доверен информатор от I РПУ-Бургас е предупреждавал фирмата за предстоящите проверки. По това време шеф на РПУ-то е Георги Пенев пенсиониран от Бойко Борисов с почести и назначен през м. ноември 2001 г. за регионален директор на охранителната фирма Ипон.

38

Бойко Мафиота

преди 3 години

В периода 19941997 Тео интернационал е уличена в производство на фалшиви цигари Марлборо и Мелник във фабриката й в Крайморие. Борисов се оттегля от нея на 24.06.1996, след скандала и бягството на третият собственик Емил Райков. Аферата е разкрита още на 25.03.1995 г., но тогава делото било смачкано и фабриката продължила да произвежда още 2 г. Налице е информация, че Бойко Борисов и Румен Николов Пашата изобщо не са разпитвани за разбитата фабрика. Има данни, че доверен информатор от I РПУ-Бургас е предупреждавал фирмата за предстоящите проверки. По това време шеф на РПУ-то е Георг

37

Анонимен

преди 3 години

Тоест стана като 2013.Не знаем какво искаме ама сме против всички и всичко в Бг.После стягаме куфарите за някъде ,а впоследствие иде жената с децата и готово .Затрихме България.

36

Бойко Мафиота

преди 3 години

5. Тео Интернационал-АД, Бургас до лятото на 1996 год. Бойко Борисов е член на Съвета на директорите заедно с Румен Николов Пашата. Впоследствие са заменени от Иво Каменов Георгиев и Недялко Кирезиев

35

Бойко Мафиота

преди 3 години

4. Интербулпред-АД, регистрирана през есента на 1997 год. на адрес София, бул.Г.М.Димитров, бл.3, ет. 6. и уставен капитал 1 млн.лв. Съвет на директорите Бойко Борисов, Евстати Гюров, Чавдар Чернев, Румен Николов, Димо Кръстинов, Владимир Петев.

34

Бойко Мафиота

преди 3 години

3. Ипон-Агенция за сигурност и охрана-ООД, регистрирана през м. април 1998 год. на адрес: София, ул.Гечкенли 4. Съдружници и управители Владимир Петев и Васил Калугеров. Изпълнителен директор Младен Георгиев.

33

знаем

преди 3 години

Искаме мутрата да се махне заедно с каскета!А какво следва след това, ще е по-добро!Ще съмне и без петел, Земята ще продължи да се върти и слънцето пак ще изгрее!

32

Бойко Мафиота

преди 3 години

2. Ипон-2-ООД, регистрирана в края на 1992 год. на същия адрес, в която е съсобственик с Цветелина Бориславова Карагьозова.

31

Бай от Евксиноград

преди 3 години

До Президентът се скриБезмислено е да се спори с фростотия.Най-важното е да не се допусне бай *** да прави изборите,защото резултатите са предизвестени.Нали ужким имаше решение за машинно гласуване,що не го изпълняват.Животът е един и няма да могат да изхарчат откраднатото.Трябва им психиатър.

30

Бойко Мафиота

преди 3 години

Бойко Методиев БорисовУЧАСТИЕ ВЪВ ФИРМИ:1. Ипон-1″ООД, регистрирана на 13.09.1991 год. на адрес София, ул. Раковски 209. В тази фирма Бойко Борисов е съдружник с баща си (Методи Борисов Георгиев), Живко Делчев Делчев и Павел Методиев Алексиев.

29

Курнелия жаалка...

преди 3 години

БСП искаше оставка от премиера, но получи червени домати и яйца пред парламента. Весело шоу. Нинова си вкара автогол, и това е последната и глупост засега... С *** начело на Бсп, комунистите винаги ще губят и ще бъдат за смях и подигравки. Не го ли разбрахте все още ?

28

ГерберИзмамник

преди 3 години

И защо тя отстрани единствения си експертен заместник-министър, за да не си вре носа в тайните й тетрадки. Другият - Насо Мафията, да е жив и здрав, дошъл в Министерството на земеделието от поста на мъжка секретарка на най-едрия консултант в агросектора и стои и до днес на поста си, въпреки скандалите в ресорите, за които отговаря.

27

Ох, писна ми

преди 3 години

"Какво искаме ние?" - "НЕ ЗНАЕЕЕМ". "Кога го искаме?" - "СЕГАААА".ХАХАХА

26

Президентът се скри

преди 3 години

Президентът страхливо се скри в миша дупка. Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...

25

Целта

преди 3 години

е да има служебно правителство на президента, и то да проведе избори. Междувременно на ГЕРБ да им се случи една афера ала костинбродска, така че въобще да не бъдат допуснати до избори. Тогава за когото и да гласуват избирателите в парламента ще влезнат само правилните хора за които НЯМА ЛЕВИ, НАМА ДЕСНИ. Тоест всичките ще са леви и тук таме пребоядисани.

24

Анонимен

преди 3 години

НЕВИДИМ ПРАЗНИК ВОДИ НОВ ЖИВОТ, ПРОМЯНА ИСКАМ ДА ЯМ. И РЕАЛИСТА ПРАВИ ГРЕШЕН ХОД НО ВРЪЩАНЕ В ИГРАТА НЯМА. АЗ НЯМА НЯМА ДА ТИ ДАМ ТОВА КОЕТО ИСКАШ - ОБИЧАЙ СИ СЕ САМ.

23

ГерберЛапач

преди 3 години

Във веригите ви продават кисела вода за зеленчуци, разказва топекспертът.Ангажираме се да огласим как мамят и разоряват селското ни стопанство зърнопроизводителите, от които бе излъчена в политиката Десислава Танева като представител на онези 100 души, които си делят повече от 1 млрд. лв. годишно.

22

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ преди няколко дни "без парламент държавата ще се счупи". ГЕРБ днес "парламент няма да има".

21

Бай Ган прави избори

преди 3 години

А народът какво ще каже,какво ще направи? Любопитен въпрос.Ти ми казваше,че още вярваш в българския народ.Хайде де,не се подигравай.В кого вярваш,в това робско племе,което търпи всичко това.Виж го,изобразен в представителите му.Идеали?...Суета,вятър!.

20

ИзмаменГерберюга

преди 3 години

Именно той пусна удивително наглите думи на земеделския министър Танева, която на няколко пъти приканва селскостопанските производители да правят измами по европрограмите.Той разказа за драмата в своя сектор, където от 300 000 дка при соца, днес имаме реално производство на 22 000 дка, или почти 15 ПЪТИ по-малко. И няма как да има български зеленчуци в хипермаркетите.