13

преди 16 години

#6, вече сме се представили достатъчно добре в европа, не е нужно да се излагаме повече ..

12

lp

преди 16 години

Към техника 2:Измийте банана добре. Очистете го внимателно като се стремите да не разкъсвате максимално обелката му, така, че да се получи нещо като полукошничка. Вътрешността може да изядете, но запазете кожата на банана, която ви е нужна за мастурбацията. Леко я затоплете - с въздух, водичка, пара, за да стане до температурата на тялото. След това наденете кожата върху ерегиралия член и мастурбирайте немного бързо.Към техника 3С банан-2Избери банан по размер и форма съответстващи най-много на твоя ***. Цепни първоначално банана малко отгоре, колкото отвор, нужен за да влезе твоя ерегирал *** вътре. Обвий банана с тиксо плътно, но не пристягай, за да бъде по-широк вътре. След това цепни отгоре леко плода, извади вътрешността с лъжичка или нож, така, че да се запази плода. После вдъхни няколко пъти вътре в така образувалият се бананов мастурбатор, за да се затопли. Надени го на члена и започни мастурбация. Смазката е натурална, усещането и аромата са класни, особено ако добре е подбран размерът. За любителите на спермата се запазва отличния витаминен коктейл. Приятно и полезноПП Приятен кеф !!!

11

The Right Source

преди 16 години

ем от гледна точка на тестото номер 7 сигурно е голям фен на American Pie :-D

10

r

преди 16 години

не съм пробвал при мастурбиране,но при секс жена ми е масажирала простата :-))))... и няма такова свършване,многооо яко!

9

преди 16 години

страшни техники! мъж да се задоволява с банан!!! Освен ако е гей може, ама другите! Техника - тесто, щях да падна от смях!!!!

8

r

преди 16 години

много яки кометари!!! :-))))много се смях.евала на 1 и 2 :-))))7,тия методи направо ме разбиха,само като си ги представя.:-)))) плувна шапка и увиване на тесто хахахахахабравооооо!!!

7

lp

преди 16 години

Онанизмът (мастурбацията, самозадоволяването) са често предпочитани методи за снемане на сексуалното напрежение и осъществяване на някои от сексуалните помисли и мечти, които в реалното трудно могат да бъдат сбъднати поради една или друга причина. Напоследък все повече, се говори, за положителните страни на мастурбирането, например - освобождава нервното пренапрежение, предпазва от рак на простатната жлеза и какви ли не още благини за мъжкото тяло.Като цяло, всеки мъж практикува 1-2 варианта на мастурбирането, но ако се отдаде на фантазия и разкрепостеност, то може да превърне онанирането в още по-интересна игра, чрез някои от видовете мастурбация, които ще представя по-долу:1Чрез слой с вода.2.С банан3.С банан две4.Силна струя5.Плувна шапка6.Като увиване на тесто7.Уреттрален онанизъм8.Анална мастурбация9.Ефекта на въобръжаемия парнтьор.

6

чики

преди 16 години

да направим национален отбор, който да ни представи в Дания, в БГ има много чикиджии, така че сигурно ще вземем едно от призовите места:)))

5

срамежливка

преди 16 години

..шъ свинявате мноу кво е тува мастурбасия?

4

oooo

преди 16 години

iskam i azzzz da se zapi6a:)

3

BenSherman

преди 16 години

Къде става записването за МАРАТОНА да докарам отбор :)

2

bors-bors

преди 16 години

За това си стой тука в България миличка, пък ако късмет имаш ще не намериш да видиш кви мъже е имало в Анагория ;)Аиде и да слушаш и внимавай да не протриеш пържолата :)))

1

кака върбица

преди 16 години

писна ми от търкане и сецане, бре! нема ли кой да ме пенетрира, *** мушне в пещеричката, а не да ме мастурбира, ех и в Дания не останаха мъже ей.....