50

Анонимен

преди 3 години

До ИСТИНАТАИ не само. Съсипал е 5 други, къде с мутрите първо, къде с властта след това. Имаше моменти, като почнеш да даваш по-хубави заплати, за да привличаш хора, идваха да ти опъват ушите. Па я да посмееш да изнасяш навън някъде ... малееееее ...

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Брех, брех ... много си забавен, като някаква квартална батка си, направо.

48

Анонимен

преди 3 години

До хахаУмните? Умните земеделци? Ти знаеш ли в какво състояние е масовото земеделие, бе? Има стотици хора с по стотици хиляди дка земя, а има и една фирма, дето мина 1.5 млн дка земя, къде тяхна собственост, къде извиват ръце и дават някаква мижава аренда. Знаеш ли колко обработваем земя имаме в България? 66.2 млн дка.От тея пари, 50% отиват за едни дебели чичковци, а от останалото, поне половината са разни, дето инвестират в бъдещето на децата си, като си купуват нови джипки ... аре ся ...

47

Анонимен

преди 3 години

"Но спестяванията на фирмите, които разполагат със суми между 5000 лв. и 1 млн. лв., нарастват през последното тримесечие."Между 5000 и 1 млн лева има огромна разлика. 5000 лева са оперативните средства на всяка втора компания, дето имат над 5 работника. Сигурно на 500 компании, енда ще доближава милион.

46

Анонимен

преди 3 години

парите на обикновените европейци, присвоени по партийно- връзкарски от чалгаджииските тикви в републиката на чалгата

45

Пропорционалност

преди 3 години

Колкото и да забогатее един мъж пак накрая жени и деца му изяждат парите!

44

Сплашиха се

преди 3 години

240 народни представители и техните роднини са новите милионери .Те някой имат по два брака и десет деца .

43

Пенка

преди 3 години

Даа, обаче новият не е само милионер, а Крадец Гербаджийски.

42

Ай сиктир

преди 3 години

Тези дето клатят държавата, 1997 година направиха всички българи милионери. И при това заплатите бяха равни на 7-8 долара. На месец!

41

Анонимен

преди 3 години

Дай боже всеки българин милионер!Но и тогава ще има метежници дето ще искат да стават милиардери!Няма угода алчното човешко същество!

40

Анонимен

преди 3 години

С един бизнесмен преди време се бъзикахме "Има ли далавера? " И последния път ми отговори "Батко и с далавера вече не става. Трябва си чиста измама"

39

Анонимен

преди 3 години

Абе,дайте ги тия милионери да ги видим кои са и да ни покажат как се става милионер.При тая умряла икономика,милионер можеш да станеш само с далавери.

38

Анонимен

преди 3 години

До кажи сиВчера като ги даваха тези блокирали Пловдив, казаха,че нямало да ги откажат докато не постигнели исканията си.И исканията бяха оставки на каскета,тиквун и познайте третото кое беше. Против еврозоната и еврото.Много бързо забравихте,че Копейкин и компания още преди няколко месеца пред шадравана на президентството събираха подписка против еврото.Така,че аз милионер няма да ставам,но мисля и да не ми се стопят спестяванията, както стана с тези на моите родители дето си държаха в ДСК

37

ИСТИНАТА

преди 3 години

До ?КЪМ 31 ВСЕКИ НОВ МИЛИОНЕР Е ИЗСМУКАЛ КРЪВТА ПОНЕ НА 10000 РАБОТНИЦИ С МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И БЕС КЛАС

36

Анонимен

преди 3 години

Спокойно.Сега като се върнат на власт Мая Манолова, Курнелаа и Румен Гечев, всички пак ще станем милионери.Доларът като стане пак 3 хиляди лева, ще се появяват по 2 милионера в България на секунда.

35

хаха

преди 3 години

Така е докато тулупитее пият по кръстовищата и се разхождат, умните хора осигуряват бъдеще за децата си.Само за последната седмица са раздадени над половин милиард за животновъди, държавни служители и всякакви други. Естествено и комисионни.А безделниците за по 80 лева на ден от Божков си мислят, че са големите тарикати

34

Анонимен

преди 3 години

До Много тъжно Това са едни глупости! За 100-150к евро се взима приличен апартамент в повечето развити държави! Разбира се с изключение на огромните мегаполиси, като Лондон, Париж и подобни. За сравнение тук до мен в Изток, цените са подобни, дори и по скъпи!

33

Анонимен

преди 3 години

Аз познавам трима много богати-Шиши,Домусчиев и Борисов.И така са се бетонирали,че с топ не можеш да ги разбиеш.Аааа и още един-султан Доган.

32

Анонимен

преди 3 години

По един нов милионер - ГЕРБ аджхия се появава на всеки два дни в България.Оправете си заглавието.

31

?

преди 3 години

След всеки нов милионер, по 1000 българи напускат България.