49

Анонимен

преди 3 години

Deutsche Welle , СТАНА ЛИ ВИ ПРЕДЕЛНО И КРИСТАЛНО ЯСНО ,ЧЕ ВАШАТА КАНЦЛЕРКА МЕРКЕЛИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ШЕФОВЕ НА ЕНП ЗАЩИТАВАТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ЕДИН БРУТАЛЕН ДИСКРЕДИТИРАН МАФИОТ В БЪЛГАРИЯ????????СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО, ОЧЕВИДНО И КАКВА БРУТАЛНА КОРУПЦИЯ СЕ ШИРИ В РЕДИЦИТЕ НА ЕНП И ЕВРОПАРЛАМЕНТА ,СРЕД ДНИЧКИ ,КОИТО ПРОДКРЕПЯТ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КРАДЕЦ НА ЕВРОСРЕДСТВА В ЦЯЛА ЕВРОПА!!!!!!????????????ДАЛИ СТЕ НА ЯСНО И КОЛКО ЧЕКМЕДЖЕТА СЪС СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА СА ОТЛЕТЕЛИ ЗА ПОДКУПИ НА ВСИЧКИ ЛИДЕРИ НА ЕВРОПАРЛАМЕНТА, КОИТО ДНЕС ЗАЩИТАВАТ БРУТАЛНИЯ КРАДЕЦ И МАФИОТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!????

48

Запозната

преди 3 години

Да си ги вземат в Брюксел демонстрантите. ГЕРБ няма да падне! Г-н Борисов, народа е с вас!

47

Анонимен

преди 3 години

До 53Мозъкът ти е като на врабче.Как си представяш в това нощно шкафче да има 100 милиона тъъпако?*** си като радев свекървТа.

46

az

преди 3 години

Те тия протестиращи освен права имат и задължения... като за начало да не нарушават правата на всички останали

45

До 40

преди 3 години

Ами нали за това се казва "крал"..да краде!Нашия няма право щото няма титлата,ама испанския е *** със 100милиона спрямо нашенския дето краде наедро милиарди а 100 милиона ги държи в шкафчето до главата си

44

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, африканци! Защо дадохте разтурят гетото ви? Мафиоти от ГЕРБ са варвари, трябва ги опечете живи в казан.

43

ДДРОнег

преди 3 години

Ако това , което го пише в статията е казаното от ЕС и/или ЕК, то значи юропата потупва тик-воча по рамото - демек , продължавай, ние сме с теб !!!Просто още общи приказки, а съм сигурен, че ситуацията с корупцията им е добре известна и че никакви реформи в нито една сфера няма да има , докато на власт са герберите и техните калинки !!!

42

Реалист

преди 3 години

До 46. Дрън-дрън, за всяко управление и за всяка държава могат да се напишат подобни неща. И никой не е казал, че е незаменим, както знаеш сам си тръгва.

41

Коментар

преди 3 години

С една дума брюкселските зелки са изпъшкали нещо с досада колкото за отбиване на номера!Много им дреме кво става на таз забутана територия на г3@ на географията!Нали са сложили тука вожд... той да се оправя с ***

40

р.м.

преди 3 години

Този сай изопачава нещата, манипулира ги. Ще ви преразказва пресконференции, докато ви убеди, каквото си е намислил.

39

Анонимен

преди 3 години

Всеки който е на власт краде,но Бойко мина всякаква граница. За чекмеджето и запасите,ще кажете-подправено е( не може се докаже),ама парите от ремонти? Всяка година след това е ремонт на ремонта и се бие по гърдите,че магистралите са с ду.пки.Пример давам Сърбия, където преживяха и война. Пътищата им удобни и равни. Бойко направи далавера със санирането,суджуците от европейските програми и какво ли още не. Освен това не говори правилно един език и са излага навсякъде. Защо пък да е незаменим?

38

Анонимен

преди 3 години

Крадци наблюдават грабители...

37

Анонимен

преди 3 години

25 Зарежи фантазиите на полурускинята елена йончева за " корупция" във властта. Напълно недоказана и явна лъжа, ами кажи не те ли притеснява кой открадна и къде отидоха 4 милиарда ЕВРО от КГБ, защо никой от " протеста" не иде до орешарски да пита и да му потърси сметк

36

Анонимен

преди 3 години

Испанският крал окрал 100 милиона долара.Защо не пратят доклад в Испания и да го арестуват?

35

За Европейското

преди 3 години

разузнаване не може да сме много сигурни, като се има предвид, че сума време и милиони мигранти без документи трябваше да минат, преди да се сетят, че голяма част от тях са терористи или бъдещи служители в престъпните групировки, занимаващи се с трафик на хора, оръжие, наркотици и т.н.

34

Анонимен

преди 3 години

Европа също има разузнаване и виждат всичко, знаят кой кой е, и за какво се бори.

33

Правата

преди 3 години

на празните палатки са спазени точно. Пристигналите на помощ сънени организатори може само да претендират за собствеността си върху вещите, но вероятно и тя не им е оспорена.

32

Анонимен

преди 3 години

Прави са от ЕС за правата!Най добре се спазват в 4 сутринтаПрез другото време не може

31

Бай Ставри

преди 3 години

Виждали ли сте един Бухалчик? Търся го от няколко дни.Описание: Тътри се по паважа, ограден от себеподобни, размахват бухалки и редуват цветущи псувни с нечленоразделни звуци от типа на "ГАБА-ГУБУ" и "БУЛЮ-БУЛЮ"Ако ги видите, сигнализирайте в най-близката църква - лицата имат спешна нужда от ЕКЗОРСИЗЪМ.

30

Да Брюксел

преди 3 години

Крайно време е да разберете, че в България се случва винаги едно и също. Една мафия сменя друга мафия във властта. Преди години това ставаше с убийства, днес с "демократични" методи. Платени демонстранти, медии и анализатори. В крайна сметка целта и на едната и на другата мафия е КРАДЕНЕ чрез държавата. Разликата е, че едната мафия от благоприличие и интерес движи държавата в периферията на европейското семейство, а другата пак от интерес се грижи да сме троянски кон на Русия в ЕС.