192

Някой си

преди 3 години

Аз признавам,че Бойко си е човекът партия. С всички се изпокара и остана сам срещу всички. По-скоро е вълк единак,лидерът трябва да обединява хората си,не да бяга от отговорност и да прехвърля вината винаги над другите. На Бойко все другите са му криви:Станишев,Орешарски, Нинова,Радев. Защо не се опита да говори с протестиращите?

191

избирател

преди 3 години

Браво 199-ти,точен анализ!!!Именно,между ЛИДЕР и ГЛАВАТАР разликата е огромна...Лидера обединява и подготвя приемственост,за общото благо!!!Главатаря е обикновен комплексар,който започва всяко свое изречение с неизменното "АЗ" и го изговаря със заповеднически тон!!!А при Борисов тоя проблем е още по задълбочен,имайки предвид изтапанването му пред нацията с думите:- Имате късмет,че аз Ви управлявам...И това,ако не е болестно състояние?!

190

Анонимен

преди 3 години

Евреите са добри за себе си.На нас ни пречи идеята за уравновиловката.Има приказка:един *** загубил двата си крака. След дълга депресия му хрумнало, че ако отреже краката на околните, всички ще са равнопоставени.Това е друг изказ на историята за Българския казан в Ада.Българинът е завистлив дори, когато ясно осъзнава, че другият го превъзхожда.

189

Анонимен

преди 3 години

Точно това ви е проблема, гербер - вие, както и БСП, имате кадри, а не личности. Вие имате просто едни трансмисии на волята на главатаря, а не мислещи хора. Затова БСП загива, затова и вие сте тръгнали по нейния път.

188

Реалист

преди 3 години

Раковски 134, новият Мавзолей.

187

Анонимен

преди 3 години

ХахахСДС "реве" за ул. Раковски 134. Нали Марешки Ви би шута пък полсе и Валери Сменонв като лешояд ръмжеше за стградата.Ей как едни ЕВРО ИЗЗБОРИ СИЛ-ВИС си стистаха ръцете да стоите в тази зграда. "СИМВОЛ" ми бил? Какъв "симовол" като страна с ГРОБ ще ляга доброволно живи във вечния сън.

186

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ си имат достатъчно млади кадри.БСП как сте с младите кадри, защото доколкото познавам партията ви, повечето е пълнеж?

185

До 130 от един бълга

преди 3 години

А той Костов пък свята вода ненапита. По негово време младите взеха да вземат масово наркотици. Мутрите и чалгата унищожи каквато и да била доброта у хората. Масова безработица и хората нелегално бягаха през границата в Гърция. Никой не съм излъгал. Планът Ран за унищожение но народа се прие по времето на Костов и негова си беше идеята с приватизацията 3:1. Само някой луд може да смята,че Костов е светец,а не крадец

184

Анонимен

преди 3 години

Бойко не е лидер в истинския смисъл на думата. Той е просто главатар.Един лидер би си подготвил подходящи наследници, за да не рухне изграденото веднага, след като той се оттегли - кадри, партийни структури и т.н. Би подготвил нови лидери.Един главатар на банда, какво - гръмват го, примерно и бандата му се разпилява. Даже част от бандитите отиват при доскорошните конкуренти.

183

Анонимен

преди 3 години

За СДС може би трябват сини домати, така си мисля... Ама много скъпо излиза, затова от най-скапаните може.

182

Много добре

преди 3 години

Им стоят доматите и яйцата на тази сграда. Даже си мисля, че закъсняхме. Довечера да пребоядисаме сградата на Далавери. Много на сериозно се е взел този сел*ски кр*@дец.

181

Анонимен

преди 3 години

СДС са смешници и *** на герб.Някаква си сграда не може да бъде символ.Казано е: "Не си правете кумир..."

180

Анонимен

преди 3 години

"бег на месте общеукрепкяющий"

179

Анонимен

преди 3 години

Все пак признавате, че Бойко Борисов е лидер.А вие в БСП лидери имате ли?

178

Анонимен

преди 3 години

О, да, лидерите са лоши, трябва уравновиловка т.е. посредственост-Това е типично за БСП.

177

Анонимен

преди 3 години

Последното социологическо проучване показва, че ГЕРБ вече се стича в канала. Без значение дали протеста ще успее за оставките или не. В сърцето на поробителя раната вече е отворена.

176

Анонимен

преди 3 години

Фасадите на партиите безплатно ли ги чистят или си плащат?

175

Анонимен

преди 3 години

До МдаС лидерските партии винаги се случва едно и също. Одобрението към партията е функция на одобрението към лидера. Загуби ли лидера подкрепата, с която се ползва, партията му изчезва. Проблема им е, че са изградили структурата по мафиотски пирамидално. Там всичко функционира като се свързва по някакъв начин с боса. Изчезне ли боса, цялата конструкция рухва.

174

избирател

преди 3 години

Ам'чи,той бай Иван,един от някогашните бармани на "Астория",к.к Златни пясъци,на времето ми казваше..."Данчооо,не се пали толкоз моето момче,просто ги наредиха в редица и на Филип Димитров му се падна СДС...,инак са си все същите,нали аз им наливам толкоз години по сбирките..."!!!За Борисов партийната книжка е светиня...Абе сбъркана работа!!!Иначе казано"ВСИЧКИ СА МАСКАРИ"!!!

173

Анонимен

преди 3 години

Ако ще харчите пари за домати, карайте по всички централи.Да не пропуснете ДСБ, БСП, ДПС.