197

анонимен

преди 3 години

Подмяна на ситуация. Инициаторка на омраза към хората живеещи в родината си.Ами, махай се ***..............

196

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРИ, СЪБУДЕТЕ СЕ"ГEРБ и OП гoрят документи в миниcтeрcтвaтa?Прeмиeрът и aвaтaрът му Тoмиcлaв Дoнчeв бият oтбoй и гoвoрят зa ocтaвкa и избoри. Тoвa e дoбрaтa нoвинa. Нo имa и лoшa: Oт чecтни държaвни cлужитeли нaучaвaм, чe в миниcтeрcтвa e пoчнaлo чиcтeнe нa aрхиви, пoрaди кoeтo мaшинитe зa рязaнe зaгрeли" "Дaли нaиcтинa ce зaличaвaт прecтъплeния, дaли прocтo aдминиcтрaциятa рaбoти уcилeнo в лeтнитe жeги, нe мoгa дa кaжa.Нo eднo нeщo трябвa дa e яcнo фeнoмeнът Тeфтeрчeтo нa Злaтaнoв мoжe дa ce възпрoизвeдe и oт избрaни миниcтeрcтвa дa ce изпaрят cвeжи aрхиви, уличaвaщи

195

Да

преди 3 години

Ако Радев продължи да дестабилизирва държавата, прогнозата е твърде вероятно да се сбъдне ! Само не разбирам дали го прави за лични цели, по поръчка, или просто толкова му е акълът !

194

Президентът се скри

преди 3 години

Президентът се скри в миша дупка. Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...

193

Анонимен

преди 3 години

Аз съм аполитичен и отдавна не подкрепям никоя партия. Обаче... Хубаво е да видиш, че младите хора имат ценности, че се интересуват от промяна на статуквото, но е редно да си отговорят на следния въпрос: Те плащат ли данъци и осигуровки в България? Ако отговорът е Не, не плащам, тогава просто нямат никакво право да предявяват претенции към каквото и да било в държавата. Не може утре да си вземеш бохчата и да заминеш, и да идваш само когато ти скимне, за да си освободиш натрупаната енергия.

192

никой не си заминава

преди 3 години

на никъде + тук сме в дългосрочен план

191

Булгар нюз

преди 3 години

Българите традиционно ги приемат на работа в САЩ и Русия без визи и само с лична карти.Щом разберат,че си българин,вратите се отварят широко и падат всички ограничения.Но,всички това е благодарение на премиера ни г-н Бойко Борисов, който с вродения си талант на дипломат издигна страната и направи живота на хората смислен и качествен..

190

Ани

преди 3 години

Дай на бедния власт, пък го гледай какво ще направи, за да стане бързо богат!

189

Пепи

преди 3 години

Експерт по какво - по експретни науки и производство.

188

anon

преди 3 години

Когато си заминат отвратените, остават отвратителните...

187

Ани

преди 3 години

До АнонименАми като не създават тук никакъв продукт, а са млади и можещи! В същото време няма кадри по заводите - няма стругари, няма фрезисти, няма заварчици, няма технолози, няма механици, дори машинни инженери трудно се намират! Не искат да си цапат ръцете с желязо!!! Никога няма да се оправим, ако не произвеждаме! Дори в селското стопанство няма желаещи да бъдат механизатори и работници!!! Бог да пази България! Ама до кога ще ни търпи...., защото и той е казал - Дай, за да ти дадат!

186

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите са криминогенни елементи ръководени от неуспели политизи!

185

Анонимен

преди 3 години

Като васали на САЩ сме първи по-смъртност в света.

184

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяха тези млади, а някои не толкова млади хора в чужбина, до сега да сме станали руска губерния.

183

Анонимен

преди 3 години

Знае ли някой дали може лесно да се пътува в Русия и дали там може да се работи като гражданин на ЕС, какви разрешителни се искат?

182

Анонимен

преди 3 години

До АниЗнаеш ли, че 25 процента от брутния ни продукт идва от тия хора. Ако не бяха те, щяхме да бъде в пъти по-зле. Говориш г.лупости.

181

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ти заминавай за Куба, Венецуела или Русия."Почваш да се повтаряш вече. Ставаш банален и досаден. Казах ти, че не са ми нужни съвети от миячи на улици къде да заминавам, не се навирай там където никой не ти е искал съветите на човек който се хвали в интернет, че за него е по-добре да мие улиците на запад.

180

Анонимен

преди 3 години

То и с пари не става. Дайте на п.ростия и непрокопсан пари и му гледайте сеира. Доказателство - хилядите проекти финансирани с европейски пари, пътища и пр. А умният и без пари да е - пак ще намери начин да излезе от криза.

179

Анонимен

преди 3 години

Сончето хулеше Мутафчийски, че създава паника за коронавируса. Това беше през май месец, помните ли

178

Ани

преди 3 години

Не им трябват учени и работещи. Трябват им подчинени и хленчещи, които да манипулират и да поробват! БСП мълчи за раздадените пари и прибрани по лични сметки с които живеят децата им по чужбина. Сега като казаха, че прокуратурата ще преразгледа приватизацията и ви накара да излезете на улицата. От къде мислите, че са парите на Божков - та прочетете малко история!