27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12каква работа да вършат? Полезна? Нищо подобно. Просто създадохме малко стабилност в тая държава и веднага се намериха разни неудачници и лузъри да крещят да вдигат излишен шум и да се правят на не знам си какво за чужда угода. Пълни наивници и ***.

26

Активист на БСП

преди 3 години

Днес от ,, Козяк,, и немското посолство долетяха лоши новини за 160-килограмовият тюлен от Банкя...

25

До 48

преди 3 години

И разни Хаджи Геновци и Радевци ги използват като причина да поискат оставката. "Вижте какво се случва по улиците" - ами нищо не се случва, едни хора викат."Вижте колко е недоволен народа" - ами нали им дадохте такива реплики"Вижте каква промяна искат" - каква точно промяна искат е главният въпрос, но няма отговор.

24

До 48

преди 3 години

Започвам да си мисля, че историите на тия са като историите на телефонните измамници. Неистински, манипулативни. Само че вместо "дай пари" викат "дай оставка" и "мутри вън". Всичко ми става все по-сюрреалистично около тях.

23

Do 48

преди 3 години

Нямаш шанс, аз се пробвам по същия начин да разбера каквито и да е подробности, някакво потвърждение, че тези протестъри имат каквато и да е потребност да протестират, която е свързана с личната им история, а не с някакви предложения към момента или just for fun. Когато се стигне да споделят нещо различно от лозунгите, мълчат като партизани. Ама иначе са "истински", и са образовани, и са политически ангажирани (но не казват и с какви идеи или личности).

22

HMLF

преди 3 години

Типичен мрънкач и неудачник за всичко! Не може всички да са красиви но ...

21

Анонимен

преди 3 години

Аре бе, какво стана с тоя дето я "познаваше" тая.Баце, питах те, като я "познаваш" с какво се е занимавала тая в Япония и Германия. КАжи нещо. В Япония сумо ли е тренирала, в Германия шницели ли е готвила?Кажи нещо, че се разболяхме от напрежение!

20

Анонимен

преди 3 години

Баце днес беше бая на сран, май новините от американското посолство не са добри!

19

Анонимен

преди 3 години

Айдеее и тоя с "зайчарника"цъфна,вземи обогати(разнообрази)малко речника бре хремаво герберче!

18

Анонимен

преди 3 години

Протестът на Зайчарника на Радев показва как може да се извлече полза от вредата на нехранимайковците и лентяйте от градската Шикария и панелните наркофенчета на Черепа.

17

Анонимен

преди 3 години

Млада Цуцулана

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Иска някой пиян да я ощастливи, ама досега нищо......Ами на, Владо КремвиршЪ не еректира. Гладната му стачка не допуска Виагра!

15

Анонимен

преди 3 години

Изпъдили я отвсякъде.Най- накрая се сдобила с жилище.

14

Анонимен

преди 3 години

Не момиче,а мече!

13

Ясно

преди 3 години

Ами за това си има медицинско название: " Комплекс за малоценост" , е сега поне е забележима надявам се ,че те всички по тези протести са с ментални проблеми.

12

Хм

преди 3 години

Интересно ми е как всички бедни и гладни преследвани от мутри протестиращи са над 100 кила. Нещо не е както трябва или задържат вода или са подбухнали по рождение.

11

Д-р. Куранага Сан

преди 3 години

Сега е момента това моме гладна стачка да проведе. Хем полезно за момето хем ще става за ееее в дуууу. Ето свършвам с тоз куплет и отивам при Деса да ми врътне един омлет.Докато Ал Бънди прави се на революционер Деса хапва си от моя хайвер.Хайде здрави вий бъдете и се драпайте по често за мъъъ.те.

10

Анонимен

преди 3 години

В чужбина не се чуствала запълнена ама виж тука почти е запълнила цялата палатка. Като свали 10-15 кила може да ушие благодарствен гоблен на Бойко.

9

Към

преди 3 години

гербавите ***,обладани от злоба и завист:вие не сте по-добри от биячите на мутрата,които пребиха двама млади мъже-адвокат и икономист,само защото са искали да снимат.Нивото ви е същото.Затова трябва да се махате час по-скоро.

8

Анонимен

преди 3 години

Ашколсун тая и 60 дена може да изкара без да плюска .