184

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да се намерят няколко здрави българси (не здрави по анаболово дело) че да им напукат кратуните на тези нагли български ганиуювеее и говниуювеее - протестиращите?

183

дааа

преди 3 години

м дам , страшни палячовци има у БГ-то .....жалко

182

полковник Колев

преди 3 години

Само така....но е недостатъчно. Трябва си продължителна генерална стачка до падането на "коалицията" и последващо закриване на всички партии....

181

Мнение

преди 3 години

Борисов и прокурора да си ходят! Вече никой не им вярва, не могат да ръководят!

180

Анонимен

преди 3 години

В новата история се помни единствено гамените от "оранжевата гвардия" на Ал.Стамболийски, нападнали и били делегати на опозицията по пътя им за митинг през 1922г. Тези сега са техни наследници. Единия "демократ" :не можело ГЕРБ да си правят конференция, когато той протестирал срещу тях! Малии! Ех, тези млади хора, бъдещето на България! Другия, опитал се да нахълта и пречи на конференцията, дето твърди, че са го набили. Полицията пази ГЕРБ, а не мен, народа??!! Да плача, или да се смея?

179

бг

преди 3 години

Брей че про***ст народ имало у БГ -то ...

178

Сата НАТО

преди 3 години

Само вижте снимките, едни агресивни протестъри се дървят на хората които са бесни, че заради техните простотии не могат да си свършат работата------- Вие откъде знаете, че са протестъри, а не провокатори от ГЕРБ ? В тая мътна вода, детоя забъркаха Боко и Гл. Прокурор, всеки може да си лови рибка.

177

Shark

преди 3 години

До 190. Е ми да имат. Като ни е толкоз акъла, да имат. Младите ще се изнесат масово. Също и много от тези на средна възраст ще се замислят. Ще си дават данъците другаде, а вас ще ви съдерат кожите от цени, данъци, глоби и прочее. Ще има диктатура, който посмее да каже нещо ще му се случва случка. Това пък е моята прогноза, ако ГЕРБ по някакъв начин, остане на власт. И защо не недоволствахте когато блокираха областните градове и измислиха тези *** пропуски при 50 заразени?сега са 200!!!!! А!!!

176

sbs

преди 3 години

До АнонименВ момента въпросът се обсъжда в министерството на здравеопазването но и там нямат консенсус ---какъв доктор да изпратят ---диетолог --вирусопог ---психиатър ---или овчар със здрава гега

175

бг смешки 2

преди 3 години

със сгируност по-добре от ГРОБ !

174

ковид 19

преди 3 години

До 180 Орешака ли искаш да дойде след това или кака *** ?

173

Анонимен

преди 3 години

РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТЪТ РЪКОВОДИ ПРОТЕСТА, ВАСЕТО ЧЕРЕПА ГО ПЛАЩА- В БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗВИ ЕДНА ЧЕРВЕНА АЛТЕРНАТИВНА ИНДУСТРИЯ- СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ПРОТЕСТЪРИТЕ СЪС СЕМЕЙСТВАТА В ГЪРЦИЯ НА МОРЕ. ВАСЕ- УВЕЛИЧИ НАДНИКА- 2013Г2014ГВИДЯХМЕ МИШО ШАМАРА СЛЕД ПРОТЕСТИТЕ СИ ЗАВЕДЕ СЕМЕЙСТВОТО В ИТАЛИЯ- А СЕГА САМО ДО ГЪРЦИЯ...

172

Паисий

преди 3 години

Протестът се прави от криминогенни елементи ръководени от неуспели политици!

171

Анонимен

преди 3 години

Според протестиращите рестартът на системата ще се отбележи с масово търкане на билетчета.

170

Анонимен

преди 3 години

Как може да накараш протестър да замълчи - като му дадеш да търка билетче!

169

sbs

преди 3 години

ДО ВСИЧКИ БЕЗРАБОТНИ Има нова професия --протестър---приемът -100 процента ---изискванията са -да лежиш --да ядеш-безплатни кебапчета и биричка --от време на време да се провикваш ---когато огладнееш----Аз--не мога да се справя с тези непосилни изисквания ---затова -срещу предложени от вас проценти ще ви стана синдикален лидер--Те не правят абсолютно нищо ---а мен това ме устройва ----набирам заявки за членство---ПАРИТЕ ИЗПРАЩАЙТЕ НА АДРЕС----/КРЪСОВИЩЕ/--/ПЛОЩАД/---/МАГИСТРАЛА /

168

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 188Не си го домислил, но щом мислиш, че "можеш" защо не го пробваш (но извън "протестите" , там е ясно, че засега полицият ги пази "протестърите")?

167

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да не ми се иска да го призная, вече съм сигурен че на новите избори ГЕРБ ще имат абсолютно мнозинство! Уличните "политици" така добре работят за това .... Прогнозата ми е : ГЕРБ - 45%, ДПС - 9%; БСП - 10%, Патриотите - 6%, Слави - 3%, ДБ - 2%. Това е "БЪДЕЩЕТО".

166

пепе

преди 3 години

До сега не съм гласувал никога за Боко. Но заради тия неадекватни комунисто-божковци ще го направя!

165

Анонимен

преди 3 години

До: номер 99Ми те не стоят на пешеходната пътека, а си я пресичат!Къде тук видя нарушение???Ако искам за 24 часа мога 24 пъти да си пресека една и съща пътека!Никъде в ЗДП не е записано, че "една пешеходна пътека пешеходецът има право да я пресече един път за 24 часа." - къде го пише?Може тъкмо да съм пресякъл, и да се сетя че съм забравил да изключа фурната на печката в кухнята, и айде обратно към къщи по същата пътека!!!Ако ми забранят да се върна в къщи е нарушение на правата ми!