11

Анонимен

преди 3 години

Истинските анализатори видяха, че няма вътък в цялата тая кампания. Провала вече е факт и затова се покриха и буткат напреде нови неизвестни "политолози", "социални антрополози", "анализатори" и вся подобная гмеж в епичната роля на жертвен агнец. Думи, думи, думи.... Идеи - йок.

10

Нищо чудно

преди 3 години

Някой от редакторите тук да влиза в роля на коментиращ. Появат се хора с някакъв речников запас, пишат си и сами си отговорят. Само предполагам. То и в сайта дълго време нямаше новини за протеста.

9

!!!

преди 3 години

Не казвам дали е такъв или не Радев, но ако погледнем действията на останалите лидери от ЕС, дори те избягват комуникация с него. Може би сам си вкара автогол в началото с проруската му реторика и някои странни избори.

8

Стига момче

преди 3 години

Уникален *** сигурно пише от няколко телефона и един лаптоп наведнъж. Т.н. фигурант е поне десет пъти по легитимен от твоя шеф вожда. Заработи си една бира хаберман.Пивни си биричката утре пак ще пускаш коментари.

7

Радев-Фигурант

преди 3 години

Никой не му е виновен на Радев, че не се държи като български Президент ( не спазва клетвата, която е дал да спазва Конституцията на България) а като Фигурант на задкулисието !

6

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко е пътник с...бързия влак,който спира само на гара Банкя.Може да качи и...цялото ГЕРП да му прай...компания.В момента тече...кампания: Спасяване на народа от...спасителя Боко.Напред,кръгом и пак...напред -ни казваше старшината в...армията.Бокича вече...кръгома го е направил.

5

Фигуранта

преди 3 години

Стига с този фигурант, напиши един коментар, вече трети коментар пускаш един след друг..

4

БСП не успя !

преди 3 години

Истината е, че платения БСП метеж не успя и Фигурантът-Метежник Радев е пътник - затвор за държавна измяна и неспазване на Конституцията на България !

3

ДРЪН-ДРЪН...

преди 3 години

ТОЯ ГОСПОДИНЧО НИЩО НОВО НЕ КАЗВА. ПРЕДЕЛНО ЯСНО Е, ЧЕ БОРИСОВ НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ЗА КЕФ НА ШЕПА ПЛАТЕНИ ЛУМПЕ***И. ВЪПРЕКИ ОГРОМНИТЕ НАПЪНИ НА ФИГУРАНТА РАДЕВ, НА НЕГОВИТЕ СЪВЕТНИЦИ ЩЕ БЪДЕ ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, ЗАРАДИ ПРЕДАВАНЕ НА СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ НА ВРАЖЕСКА ДЪРЖАВА, А КРИМИНАЛНИЯТ ОБВИНЯЕМ С 19 ОБВИНЕНИЯ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ БЪДЕ ИЗПРАВЕН ПРЕД СЪДА...

2

Диагноза

преди 3 години

Кой *** вижда Фигуранта с втори мандат ? Трябва да си жител на о-в Тимбукту , за да гласуваш за този случайник , който урони престижа на държавата до клозетна чиния !

1

Малеее

преди 3 години

Кой измисля такива Гл.упости като Политическа сюжетна линия ?!