71

Анонимен

преди 3 години

Кмета на Симитли да си взима м е т р е с а т а и да изчезват!

70

Хм

преди 3 години

Божков има 3 милиарда, а Бокича му дават 29 милиарда. Кой ли ще издържи по дълго да отпушва и съответно запушва устите на народа български.

69

Дочо

преди 3 години

Бибитко, браво! А от шкафчетата ли ще ги извади парите или?

68

Анонимен

преди 3 години

Панически раздават пари за да седят на власт герберастите,но както каза Баце народа е *** и няма да му се върже!ОСТАВКА!

67

Анонимен

преди 3 години

Герберюгите замерят народа с пачки и пак няма да стане!Ще си ходят позорно щом не дават оставка както е прието да се случва по света!ОСТАВКА!

66

Къде ни е държавата?

преди 3 години

Луда работа! Гешев бил отпуск, ама борел битовата престъпност.Правителството в отпуск, ама Бойко раздава пари...Последно - кои са в отпуск и кои работят? И кого работят? Нас ли?

65

Анонимен

преди 3 години

до 76Защото мислеха да ги ''усвоят'' тези пари за селските райони към свои хора,ама сега като му запари под д-то и взе да отвързва кесията!ОСТАВКА!

64

Русия

преди 3 години

Колкут повичи даа *** наши мангизи на калинкити МУ толкуз поичи му връщат бибитки ф шкафчиту МУ!

63

Анонимен

преди 3 години

Свърши ГЕРБ край!Щом хвърли на финансовият министър главата и взе да раздава,значи ще дава оставката.Опитва се да се изхлузи да не го бие тълпата с тояги,ама няма да стане!ОСТАВКА!

62

Анонимен

преди 3 години

Дъщеря ми живее в Белгия, имам близки и в други европейски държави. Видях какво получиха там и какво тук по време на кризата. Никой от познатите и близките ми в България не взе и стотинка. Чудя се, как не ви е срам гербавите да казвате на черното бяло и да лъжете хората в очите?

61

Анонимен

преди 3 години

61- ТИ ВЕРОЯТНО РАЗПОЛАГАШ С МНОГО ФАКТИ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ- ДА ПИТАМ ДО СЕГА ПОДАЛ ЛИ СИ СИГНАЛ С ФАКТИ ДО БГ ПРОКУРАТУРА, ДО ЕВРОПОЛ, ИНТЕРПОЛ, СИПОЛ, ОЛАФ, ДО ЕВРОПАРЛАМЕНТ, ДО ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ- ТЕ ИМАТ ФОРМА НА СТЕНАТА СИ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ОПИШЕШ ЗЛОУПОТРЕБИТЕ С ЕВРОСУБСИДИИ- ТАКА НА ПЪРВАНОВ СПРЯХА МИЛИАРДИ ПО ПРОГРАМА САПАРД ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ЗА ОГРОМНИ ЗЛОУПОТРЕБИ С ЕВРОФОНДОВЕ.

60

Kuku

преди 3 години

Май трябват пари за партийната каса, че идат избори!

59

Анонимен

преди 3 години

Мисли,че си купува изборите,но който гласува за ГЕРБ си купува фабрика на 9.09.1944!

58

неосъществен Селянин

преди 3 години

Исках да отида на село и да отглеждам животни, но като видях как избиват кози ;овце ; птици да не говорим за свинете. Отказах се хора познавам бивши фермери с по 200 и повече овце и те се отказаха. В Българското село вече не става за живот заради големите арендатори морят те като плевел .

57

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да дава късно е либе за китка!ОСТАВКА!

56

Kuku

преди 3 години

Абе все си мисля, че като се дават пари си трябва точен разчет и обосновка.Десет години спаха и ми е интересно как калинките за по една нощ, обосноваха, разчетоха и плануваха.......................... А на практика последните дни, който писне ги има и защо ми се струва, че са оново пари на вятъра или за свои хора, демек усвояване по стара българска традиция от последните години

55

Севи ТВ

преди 3 години

Добре ли е станала снимката?

54

Сата НАТО

преди 3 години

Всички програми за раздаване на държавни пари се правят ЕДИНСТВЕНО И САМО за да се отклони един процент от тях към партийните каси на управляващите партии. Сами си организират протести на разплакани земеделци, за да си създават поводи за крадене. Земеделието е сектор, в който налетите пари не могат да се проследят - те буквално потъват като вода в пясък. Най-простата министърка на ГЕРБ - Танева, още не е сменена, въпреки всичките доказателства за нейната корумпираност.

53

аз-ът

преди 3 години

Много ясно, че гербавите ще защитават вожда си - благодарение на него те са мазнички и охранени. Досущ чорбаджиите по турско---Благодарение на него работа имат. Те са толкова посредствени селски парчета , че и улицата не могат метат. Отново работническо селската власт завзе странната ни и командват умните можещите и знаещите.ГЕРБ е партията на посредствените .

52

Анонимен

преди 3 години

С чужда пита майчин помен