108

Анонимен

преди 3 години

В досието на агент ИВАН" са запазени общо 5 ръкописни донесения, отнасящи се основно до организационния живот на КПК Гоце Делчев". В едно от агентурните си донесения ИВАН" информира за създаването на Независимо македонско дружество Илинден". То е последното и е от 13 декември 1989 г.

107

До Дебел чичко карак

преди 3 години

Корумпиран си, меко казано. Паспортчета, превъоражение ала бала, на всяка манджа си меродия на всяка сделка си с %ти. Грозен си и на хората им дойде до незнам къде да мизерстват, за да богатеш на техен гръб. Иначе не си подавай оставката ти или магере там е все тая.

106

Анонимен

преди 3 години

Га ги кУфтетата еди, глъта ли ги. Глътааа ги.А га рекоа дека е торта за бахчата ти я У Мъкадония оди да га одизакваш и въхчътъ со тивеата са згъчка и ората с право ти искат оставката. Поклонниците на ГЕРБ ти я искат. Останалите искат в затвора да те вденат на еднополюсни сватбета

105

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов заяви, че е съгласен с направеното предложение и подчерта, че съобразно силите и възможностите си ще оказва съдействие на органите на ДС и занапред", е отбелязано в строго секретния рапорт за вербуването му. По преценка на началника на отделение 03 на отдел 03 на Шесто управление на ДС, присъстващ на вербовката, от Каракачанов не е взета декларация

104

Анонимен

преди 3 години

До 112 Аре бе и кой решава ти ли бе..

103

Анонимен

преди 3 години

По най бързия начин тези трябва да бъдат изритани оттам.

102

Анонимен

преди 3 години

Три месеца след първоначалния оперативен контакт Красимир Каракачанов е вербуван за агент под псевдоним ИВАН" от оперативен работник от отдел 03 Борба с подривната дейност на противника по направление религия, ционизъм, белоемиграция и техните задгранични центрове" на Шесто управление на ДС. При вербовката присъства и началника на отделение 03 на отдела. Вербуването се извършва в хотел Родина" в столицата.

101

Онзи

преди 3 години

Поръчани 8 бр. F-16 Block-70, предстои да се поръчат още 8 бр. Трябват доста повече от тези.Поръчани нови 3D радари за 400 млн. лв.Купени два бр. миночистачи втора ръка на политическа цена от 2 млн. Евро. Поръчани 14 бр. Тактически разузнавателни дронове.Водят се напреднали преговори с Локхийд Мартин за общ завод за бойни дронове.Търси се възможност за закупуване на подводници втора ръка. Като цяло не е зле, може и още по-добре.

100

Анонимен

преди 3 години

Изостава Ви часовникът, г-н Каракачанов! В момента никой не е длъжен да влиза в обяснителен режим! Оставка!

99

Анонимен

преди 3 години

Руцата да се качва на каруцата и обратно в Славяново!

98

Анонимен

преди 3 години

Тоя е подходящ за министър на софрата.

97

Анонимен

преди 3 години

Оставка на Рундьо!

96

Анонимен

преди 3 години

Запъртъците на Черепа, *** Импексова, Мая Галева и позора Рундьо Фатмаков Хвърчилков да се прибират, защото лазят по нервите на всички и скоро ще вземем нещата в свои ръце!

95

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Е, Каракачан, ти искаше, диалог с протестиращите;))) Ето, водим диалог! Харесва ли ти, диалогът?;))) А-хахахахахахахахааааааааааа....

94

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Чувал съм че...столовата на МО е...много хубава;големи и вкусни порции на...нормални цени.Ееее,кат екс министър след...оставката пак може да го...посещава човека.Защо да го лишават от едно...малко удоволствие.

93

Анонимен

преди 3 години

Какво е свършил Каракачанв?

92

Анонимен

преди 3 години

До ЛелпоТъкмо да е вярно ... Гласуването беше приблизително 70-30% в полза на французите...Нашите не можаха да убедят останалите да ги подкрепят! Защо, знаеш ли?Да помогна с цитат на Вожда :"Аз съм *** и вие сте прости! Затова се разбираме!"

91

Анонимен

преди 3 години

Документи за принадлежност:Собственоръчно написани агентурни сведения; документи от ръководилия го щатен служител; рег. дневник; лично дело А-36244.

90

.

преди 3 години

Преди малко Цветанов заяви, че Бойко трябва да си подаде оставката.Това е гласът на САЩ в момента.

89

Анонимен

преди 3 години

Подготовка:Подготвя и предава на Шесто управление на ДС собственоръчно написани донесения още докато е проучван в качеството си на кандидат агент под псевдонима ДОНЧО. Спазване на конспирацията и определяне на начин за бърза връзка.Дата на обявяване на принадлежност:31 май 2006 г. с изявление на министъра на вътрешните работи Румен Петков в отговор на запитване на журналиста Николай Бареков; официално 4 септември 2007 г. с решение 14 на Комисията по досиетата при проверката на народните представители.Документи за принадлежност:Собственоръчно написани агентурни сведения; документ