26

Анонимен

преди 3 години

Пак пропаганда.Най- много да открият някой цех на ишлеме.

25

ДДРОнег

преди 3 години

Статията е пълна с алабализми !!!Само намерения, никаква конкретика , всеки може да го каже това !!!От герб очаквам само кражби и да сме безнадеждно на дъното на ЕС !!!

24

Анонимен

преди 3 години

Па те миячите и чистачите на Запад пращат повече пари на близките си отколкото този мизерен милиард.

23

1

преди 3 години

ай кюто на кометиращите клони към нула. Нито сте учили икономика, нито сте икономисти за да ви ясно как държавата може да инвестира в частния бизнес.

22

1млрд. надедежди

преди 3 години

Така е Лъчко, надеждата умира последна...

21

Българин

преди 3 години

Ох, да дойде Фолксваген или някой друг чужденец, да си изнесе производството тук в България на евтино, да им работим евтино, най-евтино от всички ще им работим, само хляб да има... ох

20

Мнение

преди 3 години

Инвестиции за 1млрд а кражби за 10млрд!Наливане в каца без дъно!

19

mda

преди 3 години

мутри са тези в палатките! и онези , които им плащат! времете на партизаните и вдигнати юмруци отмина и ни докара до тук...

18

Анонимен

преди 3 години

лъчо е поредния канцеларски плъх с нито ден стаж в реалната икономика,а само по някаквиофиси , бюра и отдели на държавната хранилка.теоретично доста добре подготвен,звучи като доцент в унсс и до там...разтяга локуми все едно е пред аудитория на вии "карл маркс"

17

Като еднофамилника

преди 3 години

Този лъже на поразия,точно като еднофамилникът си. Но поне глаголите в бъдеще време е учил. Знае момчето,че никой не може да даде на българина това , което може да му обещае Тиквата. Добре се е научил... браво...

16

Анонимен

преди 3 години

Поредния милиард за магистрали или за саниране, но ГЕРП нямат 50 % а и доста избиратели искат Белене заради тока което е по важно и няма да пътуват на магистрали за да не се заразят.

15

Батман

преди 3 години

Боко ни говори че сме в някаква не земна рецесия, голяма криза пък този лупен ми говори за инвестиции за 1 милиард. Хайде сега разбирай къде е истината!!!!!!

14

azi

преди 3 години

,,Новият министър на икономиката обещава пълна програчност"Имате ли редактори изобщо? Баси аматьорската медия, честно.

13

ПроСоТо

преди 3 години

свежо!...Това ми напомня за един брадат виц:-... започнал да се дави в морето..Изведнъж се сетил за Бог и се провикнал:-"Господи,ако ме спасиш,ще ти запаля свещ колкото копраля!"..А ...от брега викнала:-"От къде ще вземеш пари за такава свещ бе?"..-А оня отговорил:-"Абе той да ме спаси,па я паля свещ,я не"......Та така и тия..В давенето си ще развържат торбата с лъжите и "обещанията",а ако им се размине...- ПАК ПО СТАРОМУ!не са ли симпатяги?

12

гост

преди 3 години

Тези инвестиции нямат никакво значение. Иска се оставка на определен човек - БМБ

11

Анонимен

преди 3 години

Държавни пари отгладувани от пенсипонера, за да се раздадат на фирми на ГЕРП, че малко са откраднали досега и да си купят яхти и бентли или апартаменти.

10

Анонимен

преди 3 години

И какво сега...за последно до идването на изборите ще изгърмим каквото още може от еврофондовете и уж под формата на инвестиции ще се облажат още "някои?Баси държавата..Поредния ***.

9

Анонимен

преди 3 години

на този готин пич майка му ми беше учителка по химия...постоянно ни натрапваше колко умен и интелигентен е сина и,а пък ние какви простаци сме!още не е встъпил в длъжност и вече се оплете в лъжи и противоречия!а лекциите по икономика за второкурсници унсс нека си ги изнася вкъщи а не по телевизията

8

Анонимен

преди 3 години

То тука ако лентяите се влачат по улиците постоянно и червените неудачници заедно с фигуранта и Божков ни дърпат към хаос едва ли някой ще се навие да инвестира

7

Caligula

преди 3 години

Кой *** ще инвестира в тази ***?