19

Паисий

преди 3 години

Те май всички протестиращи, освен че не са добре с нервите не са добре и с главите!

18

Макрон

преди 3 години

Много обичам правата на човека, особено когато нарушават правата на хора, които носят първите на гърба си!

17

Анонимен

преди 3 години

Нашата полиция е много мека към протестиращите На запад с водни струи ги разпръскват, пипнеш ли полицай си в ареста. Тука ги плюят, замерят и нашите стоят като статуи, после защо няма уажение към полицията. Респекта е много важен иначе, както виждаме институционалната система се срива, защото всеки си позволява да хули и да размахва юмруци.

16

Анонимен

преди 3 години

Как някакви ще блокират движението. А нашите права. Кой ще ги опази. Тия безработните наркомани ли.

15

Анонимен

преди 3 години

Да вземем да я пратим нея, изглежда, че няма лабилни нерви. То бива, бива наглост, лесно е да се говори за по един час пред медиите и после да се прибере вкъщи.

14

Анонимен

преди 3 години

"Топлинните счетоводители са излишно звено във веригата", казва омбудсмана. По времето, когато въведоха топлинното счетоводство, тези топлинни счетоводители (немски, холандски фирми) се опитаха да влязат в Румъния, обаче ги хванаха, че са дали подкупи, за да се въведе топлинно счетоводство там и да си гарантират прибирането на едни пари от гражданите, и от Румъния ги изгониха с ритници. Ама тука, в най-корумпираната страна в Европа, пробиха и са се впили като пиявици в клиентите на Топлофикация.

13

Анонимен

преди 3 години

До пенсионерПенсионер ли си, не знам, но точно пияните и дрогираните са вкарани в протеста, за да го провалят!

12

до 4

преди 3 години

И медсестрите работят на две и три места по 12 часа за жалки заплати. И никой не ги чува! И за разлика от вас имат образование, не са полуграмотни като повечето, дето в един акт правят по 5 правописни грешки!

11

До ОПГ ГРОБ

преди 3 години

Как е другарЕ?Стегат ли ви чепиците?

10

пенсионер

преди 3 години

А не протестиращите нямат ли права?Защо не се погрижи за тези,които си изкарват почтено хляба?Една тумба платени,дрогирани и пияни келемета тормозят цяла София,тя се загрижила за ''полицейско насилие"!И това ако е омбудсман,срам!

9

Анонимен

преди 3 години

До ТАЯ ПА ХАХАХАХАХ"ТАЯ" е омбудсмана на държавата. Отличен юрист. Ама дървените глави това не го знаят. Знаят само да млатят невъоръжени хора...

8

ДО 4-ия

преди 3 години

Напусни бе, ще се намери кой да дойде на твоето място! Връзки търсите да ви вземат, после се оплаквате! Навсякъде е трудно, какво си мислите!?

7

11111111111111

преди 3 години

До Анонимен6Момчета, като не ви държат нервите, търсете си друга работа! В МВР не се търсят биячи, а мъже със здрави нерви и респект към Закона!

6

Анонимен

преди 3 години

Е Божков, мисля, че праща всички на протест. Не им прави психо-тест преди това :-)

5

Анонимен

преди 3 години

тая да не и се налага да влиза в махлата посред нощ и да я обикалят *** с лопати, после да говори за слаба психика......

4

Анонимен

преди 3 години

да дойде да кара 2 смени по 12 часа с по 3 *** сватби в махлата, катастрофи, карантини, пияни и наркомани, после веднага да я пратят на 550 км до софия на протести да кара и вечерта да я целят с бутилки и да и плюят в лицето!!!....да видим дали нейните нерви няма да се разклатят!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Госпожата е пропуснала, че Точно това е целта. Чингетата пазят крадците, за да се Гаврят и с тях.

2

Какво

преди 3 години

насилие бе? Тия трябва да ги разцепят!

1

ТАЯ ПА ХАХАХАХАХ

преди 3 години

АА ААХАХА ХАХАХХА ХХ АХ ХАКВА Е ТАЯ ВЕ?!