136

Анонимен

преди 3 години

До Да,БългарияГлупости, Радев иска президентска република - считай кой се опитва да върне времето назад само че под друга обвивка. Стига сте се държали като наивни *** бе. Или по - скоро като маши. Затова в тая страна никога нищо няма да излезе.

135

ДААА..

преди 3 години

ЗА МНОГО БЪЛГАРИ НАЙ-ГОЛЯМАТА КАЛИНКА Е КАРАЯНЧЕВА А ДАРИТКОВА НЯМАМЕ ДУМИ ТЯ СИГУРНО БИЕ БОЛНИТЕ СИ И ДВЕТЕ ИМАТ МНОГО ТРУДНО ИЗРАЗЯВАНЕ НА ИЗКАЗВАНИЯТА СИ ТРЯБВА ИМ ОЩЕ ЕДИН ЖИВОТ ДА СТИГНАТ КОРНЕЛИЯ ПО ЗНАНИЯ - ЕДНА СЪСЕДКА КАЗВА МНОГО СА БОСИ И ДВЕТЕ - ВРЕМЕ Е ЗА ОСТАВКА НЕ ВИ ЛИ Е НЕУДОБНО ТОЛКОВА МНОГО МЛАДИ И ОБРАЗОВАНИ ВИ ИСКАТ ОСТАВКАТА НО ВИЕ ОСВЕН ЧЕ НЕ ЗНАЕТЕ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ МАЙ И БЪЛГАРСКИЯ НЕЗНАЕТЕ НЕЩО НЕ ГО РАЗБИРАТЕ - ОСТАВКА!!!!!!

134

До Очевидец

преди 3 години

На снимка 4, кой е този велик титан на комунистическата мисъл с лилавата връзка, който не знае историята на партията и то в наши дни? Коритаров не иска да се подиграва с него и не го пита за периода преди 1990

133

Анонимен

преди 3 години

До Султан ЕрдоганЗащото Не. Който ги ръси подобни работи направо да се маха от България. Барабар с името си. Не му го ща.

132

1

преди 3 години

"Защото не са съгласни с дневния ред на НС"Да, БСП не са съгласни да работят за закони, които предвиждат социално-иконимически мерки в условия на икономическа и здравна криза. Те нямат отговрности към българските граждани, включително и тези, които са ги избрали да ги представляват и мнозинството от които имат НУЖДА от тези мерки.

131

asd

преди 3 години

Преди местните избори пак правеха циркове, протести, напуснаха парламента. След изборите се върнаха като на ср ан и. За лъжите, манипулациите, разделението не се извиниха. Днес за рождения ден на Божков очаквам и Фигуранта отново да вдигне юмруче.

130

Анонимен

преди 3 години

До 123 И за какво си подчертал буквичката Е? За да ни покажеш колко умен ли си? Добре. показа ни. След което можеш да идеш и да се ритнеш отзад. Твоите думички въобще не ме интересуват. Защото каквото и да се случи аз бесепар отново във властта не искам. Категорично. И депесар също *** *** и продажници не искам.

129

Анонимен

преди 3 години

Да напускат направо парламента и да я закриват тази популиска партия ! Когато имаше възможност да се докаже,тази партия фалира на два пъти България.ФАКТ !Какво да говорим повече....

128

Султан Ердоган

преди 3 години

Само той може да ни управлява! Знаем се добре от 5 века! Защо не?

127

Да,България

преди 3 години

Времето на Тиквата е като времето на Брежнев---време на застой и разруха. За тези 11г. ни изпревари Румъния, заковахме се на последно място по иновации, доходи, мръсен въздух, корупция и свобода на медиите. Но напреднахме в калинки, чекмеджета,суджуци,подпорни стени-хотели...На кой му харесва това....питам за нормални хора...

126

Анонимен

преди 3 години

Правилно ли разбрах, че вместо герб, БСП подават оставка! Браво Нинова - ти си била мъж!

125

УЖ коментатор

преди 3 години

Забележете,една грозна п...а, която е гонена на всяка крачка от проклятието на природата,раздава присъди и квалификации от най високата трибуна в държавата.Кога кърджалийската проста п...а,ще накаже съпартийката си,НИКОГА!Идиотска ни е държавата. Баба Меркел всичко вижда,но се прави на незряща. Ново правителство с неос..ни българи трябва да поеме управлението на държавата,за да спре агонията в която сме вкарани.

124

Очевидец

преди 3 години

До АнонименПри Коритаров не беше Свиленски.

123

Анонимен

преди 3 години

Имало някакви записи, където премиерът псувал президента.Някой да е очаквал Борисов да има друг начин на изразяване?Ама праща разни плямпала да говорят по медиите да имало разум, а не емоции! И защо се учудва, че го записват? Трябва да се радва, че нацията технически напредва.

122

!

преди 3 години

Да не се връщат повече и без това са малоумнии безполезни!GAME OVER!

121

Анонимен

преди 3 години

Това е добре, че едните си тръгват, айде и останалите след тях. После съд за всички.

120

Анонимен

преди 3 години

Караянчева смята, че да наречеш премиера "страхливец" е "грубо и проссташки", а да наречеш председателя на парламента "прооста кърджалийска п... перла", как го нарича?

119

Анонимен

преди 3 години

Започна се. Сега Нинова и РадеФ ще се опитат да нагнетяват напрежение. Агитките с шалове и шапки са солидно подгрети с дрога и парички. Нищо ново под небето.

118

всички вън!

преди 3 години

Искаме си султана!

117

Анонимен

преди 3 години

Аз не желая повече да ме управляват криминални разбойници!Оставка и съд!