49

(-_-)

преди 3 години

Значи ако не сте разбрали до сега, че ни управляват некадърни наглеци, то напълно си заслужавате съдбата. Разходете се из страната и вижте каква разруха е навсякъде. Еврофондовете се крадат и това, което трябваше да се направи даже не е започвано. Тук-таме има разни инфраструктурни подобрения, но са вероятно 10% от това, което трябваше да бъде..

48

До участниците

преди 3 години

Носете и презервативи,че другаря Кутев каза че сме спинозни.

47

до 55

преди 3 години

В другите сайтове по--малко ли споменават родата ви ?

46

Анонимен

преди 3 години

Оня ден отивам на протестите и що да видя, сина на един номенклатурчик протестира. Баща му бе ше гадняр, но синчето си израсна пълен безделник. Работа не е подхващал цял живот, а само си дрънка на китарата. Вече е почти на 60 и скоро ще се пенсионира. Обаче не ми е ясно за какво протестира - толкова хубаво си поживя: 30 години в групата на правоимащите и после 30 години харчи парите на баща си. Как да протестирам до такива отрочета???

45

радикалист винкелист

преди 3 години

При този начин протестиране 1-во всички следи ще бъдат замесени 2- много от парите ще бъдат изнесени 3-то останалите пари ще ще бъдат разпределени чрез техни фирми 4-то когато са готови на сто процента със всичко ,ще пуснат някой,, *** ,, да управлява без пукната пара , а те ще му пречат де с каквото могат и постоянно ще го обвиняват ,че нищо не може да направи...ако не им се попречи да си изиграят картите ще ни закопат поне за още петнадесет години ...

44

(-_-)

преди 3 години

Да си ходят - това не може да продължава. Корупцията е очевидна. И понеже създадоха разни измислени съдилища, за да пазят себе си - няма как да бъдат разследвани и осъдени.. Змията неизбежно ще се самоизяде, но няма време за това.

43

Анонимен

преди 3 години

Нещо сгодно за доклецване с големи боски има ли по тези сбирщини,да ида да изплющя нещо в някоя палатка хахаха

42

Анонимен

преди 3 години

Толерантна нация сме, щом един арменец е сред организаторите. Да организира един протест в Турция или Баку, ще му покажат как се режи зеле. Вместо да е благдарен за гостоприемството, то тръгнало да прави бунталъци. Това е все едно българите в САЩ да тръгнат да свалят Тръмп

41

Блокирай те

преди 3 години

Като си нямате друга работа в отпуска сте или сте безработни или във ваканция или мързеливи студенти илй пенсионери дето от жега и ковид не се плашат - Това са протестърите . И начело с грознотк трио естествено.

40

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям борбата с корупцията, подкрепям смяната на конституцията, покрепям борабата за по-хубав живот Обаче, това става като се пишат добри закони. Няма как да се напише добър закон, ако някой ти крещи под прозорците че си отпдък. Юристите са наясно, че ще минат десетки години докато в НС започнат да се гласуват мъдри закони. Поне още 30 години ще бъдем просяци в Европа и ще живеем в хаос

39

До 48

преди 3 години

ФИГУРАНТ.Или с други думи-нищоправец за 12 хилки на месец.

38

Анонимен

преди 3 години

До 44. Прав си. Това е решение.

37

До Лусио

преди 3 години

Ходи се прегледай,медицината страшно напредна,може и за тебе да се намери лек.

36

Анонимен

преди 3 години

Защо си мислят тия, че представляват цяла България? Да си изчакат изборите и да си гласуват, не да задръстват пътя на хората които имат също права да живеят в страната!

35

Чебурашка

преди 3 години

До Протестираща..... Президентът Радев ни обедини..... Обединени сте единствено от парите на спонсора. Секнат ли те, от площада ще се махнат дори Бабикян, Минеков и Хаджигенов. А Радев е толкова президент, колкото кита е риба.

34

Анонимен

преди 3 години

Тея защо не опъват палатки на Крушовица у халкидишките владения или нейде по ОАЕ и да си врякат там на воля колкото и докогато искат или им наредят?Докога двумилионна София ще търпи един файтон бабикянови лепилари да се въргалят по възлови столични кръстовища?То да идеш на протест,на който организатори са Бабикян и сие трябва да си по залухав и от тях,което е практически и научно невъзможно,освен ако не си с интелект на чехълче като гошо *** от Молец.

33

Анонимен

преди 3 години

Промяната може да стане само с ЕС и НАТО и ГЕРБ,ОП, ВМРО и подобни нови

32

Анонимен

преди 3 години

Протестът е в защита на престъпните мафиоти В.Божков, И.Прокопиев, Цв.Василев, В.Арабаджиев , Н.Банев и марионетката им Румен кРадев.

31

Анонимен

преди 3 години

Близо да палатките е хубаво да има химически тоалетни, щото оня нужник под президенството се задръсти

30

Анонимен

преди 3 години

Зад АНОНИМНИ ОРГАНИЗАТОРИ няма как да застанем.