161

В. Магриотов

преди 3 години

Пръцкaщият '' турист "бай *** - самсурника трябва да бъде научен да плаща!

160

До 150

преди 3 години

Дали някой почива ?Аз редовно ходя тамСупер е.Също и физическите ми познати ходят там редовно.Ако общуваш само виртуално, нямаш реална представа за хората.

159

Анонимен

преди 3 години

Няма да се променят това се случва вече 30 г. Трябва да стане като на Росенец та да се сети някой, че концесионерите са вредни използвачи.

158

РЕШЕНИЕТО

преди 3 години

E много просто. Не ходете на мутроморието.

157

Анонимен

преди 3 години

Той тия кърпи да няма да ги купува, абе да не е ходил сам си е виновен, хората ходиха в Гърция и се върнаха.

156

3M

преди 3 години

Престанете да ходите по българското мутроморие ИЛИ поне не се оплаквайте. Не съм ви пратил там! Оставете местните нещастници ГЛАДНИ за 5-6 години ис лед това нещата ще се променят.

155

Аз

преди 3 години

До Оплакал се?!Никъде не е посочено, че си длъжен да платиш и консумация, това е проблемът, а не цената.

154

Анонимен

преди 3 години

Аз съм против българските плажове да се продават на концесионери. И после да слагат по целия плаж скъпите си чадъри и шезлонги! Това е пример за това как държавата продава на мутрите чрез безмислени "договорчета" най-хубавото което притежава!

153

Анонимен

преди 3 години

Три кърпи, три води и една салата пише 36 лв.

152

Анонимен

преди 3 години

Наглост, съвсем не ми остана желание да ходя на море.

151

Анонимен

преди 3 години

Най големия проблем, че човек не ги е поискал, а му ги натрисат. Такъв трябва държавата да го съсипе на момента, по такъв начин, че и след 50 години внуците му да нямат право да продават и царевица на пазара. Ама къде ти такава държава...

150

Анонимен

преди 3 години

Алчнотия до безобразие.

149

Анонимен

преди 3 години

добре а защо в касовата бележка пише - салати ?

148

До 157

преди 3 години

Като отивам да почивам, няма да се стискам за една минерална вода.Колко литра ще изпия?Още повече,че е приятно да влезеш в някое приятно прохладно барче на брега, да изпиеш една чаша вода и после да се върнеш под чадъра.А Черноморието е супер.Не си кълча езика за едно кафе. ,,Евхаристополи,, ако трябва да се напрягам излишно.

147

АнонимеН

преди 3 години

5 ЛЕВА ВОДА5 ЛЕВА ПАРЧЕ ДИНЯ8 ЛЕВА ПОКРИВАЛО ЗА ШЕЗЛОНГНИКОЙ НЕ ВИ КАРА НАСИЛА СА СИ ГИ КУПУВАТЕ ТЕЗИ НЕЩА НА ПЛАЖА!!БАЙ *** ЛЪЖЕ ИЗОБЩО НЕ СИ ЗАДЪЛЖЕН , БАЙ *** СИ ГИ Е ПОРЪЧАЛ!

146

Анонимен

преди 3 години

Аре стига с тия глупости. През седмица ходя за уикенда на морето. Навсякъде има табели и на всякъде те посрещат сервитьори. Където има барове. Питаш и преценяваш дали ще седнеш там. И по южното черноморие е пълно. Дори неможеш да си намериш и на безплатното, а зоните с консумация за резервирани до дупка. С моята компания си сядаме на 6 барбарона с консумация 60 лева. Но за цял ден на плажа ги изпиваме във фрешове и кафета и бира. Нормално.Дори на Ахтопол и Синеморец е фул

145

БГ морето

преди 3 години

е рая за измамниците. Няма глоби, няма затворени заведения но пък е пълно с балъци!!!

144

Mhm

преди 3 години

До АнонименАко приемемаме идеята за обединена Европа, трябва да приемем факта че запазването на едно работно място в Гърция за момента е по-важно от запазването на едно работно място в България, така че няма смисъл да вадиш статистика за население и получени пари

143

До тонката

преди 3 години

Тонкич,мина ти живота зад клавиатурата:):):):):):)

142

11

преди 3 години

Това е плажа на Иракли. Там си има табели с цените. Да толкова струва чадър с шезлонг... Но е написано! Те се правят,че не гледат после мрънкат.... Не е редно да е толкова, но фирмата е монополист и е този който строй върху местността, така,че познава който трябва и е безсмъртен.... В ресторанта на плажа е още по-скъпо, но там ходят само не случайно хора с "намерени пари" никой нормален няма да даде 15лв за супа или салата....