10

Бесипе дебили

преди 3 години

Или ДА?!

9

50 лева =2 пържоли

преди 3 години

За пенсиите е на калпак но за ппенсия от 200 лева 50 лева си е нишо, докато за пенсия от 500 лева 50 лева става 550 лева и поне се изравнява с минималната заплата.

8

Анонимен

преди 3 години

Мале тия са озверели от глад и само служебно правителство на фигуранта може да им помогне да се понагълтат като пеликани набързо колкото могат.

7

Курнелия разби БСП

преди 3 години

*** водеше около 2500 комунисти от цяла България на този измислен митинг на БСП в София. Площадът беше наполовина празен. А самите комунисти казват, че предишни години на Бузлуджа са се събирали по 20-25 хиляди души. Това значи, че *** е намалила привържениците на БСП около 10 пъти. Сами си представете какво ще остане от БСП ако *** управлява партията още един мандат...

6

сминдух енд чесън

преди 3 години

Не е прах ,а засега обещания.Ако излъжат хората три четири пъти с едни и същи обещания ,ги признавам .

5

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Вярно е но вие бесепарите и псевдо десните и чалгарите власт няма да видите следващите 1000 години, или никога народа е безпартиен ,чакаме да обявят събиране на подписи за партията на безпартийните , народа няма да се подведе да гласува за някой от тия сегашни партийни водачи които искат да вземат властта ,тия които ще вземем властта от Борисов сме млади и безпартийни а не са някой от тия над 40 годишни водачи на партии които всеки ден показват навсякъде

4

Анонимен

преди 3 години

Неадекватните шепа протестиращи говорят същите неща, твърдят че не са с БСП, повтарят че има алтернатива ама не знаят каква е и искат по добър живот.

3

така е

преди 3 години

Че е прах, е прах. Ама БСП, че още съществува и сме ги оставили да дишат е ГРЯХ!

2

Анонимен

преди 3 години

Доверието на това правителство е изчерпано и то не е в състояние да извади България от предстоящата криза. При сериозна икономическа криза, тя трябва да бъде решавана от компетентно правителство, което да има нов кредит на доверие., завърши Кристиан Вигенин. Само да не завърши в Станишев.

1

Анонимен

преди 3 години

БСП победа, напред другари!