66

Питам2

преди 3 години

До питамАко ти си полицай и те ударят с бутилка - ще ходиш да го биеш или ще ходиш да го арестуваш? А ако не те е ударил с нищо - пак ли бой?

65

Анонимен

преди 3 години

Кметът на ГЕРБ в Бургас Димитър Николов, който е и зам.-председател на партията на Борисов, заедно с общинските си съветници вече час бранят интереса на Доган в парк Росенец в заседанието на местния парламент.Искат да му подарят общинската улица и това си е то. ГЕРБ и ДПС са едно цяло - тяло с две кратуни.

64

Анонимен

преди 3 години

УПРАВЛЯВаЩИТЕ, които мноооого крадат и лъжат да се махат час по-скоро. Нямало кой да ги смени?! Държавата щяла да се счупи. БРЕЙ, само вие сте кадърните. Да, кадърни да крадете и лъжете. БЕЗОЧЛИВИ, КРАДЛИВИ и НЕКАДЪРНИ управници. Вие счупихте държавата и народа й. ОМИТАЙТЕ се.

63

Не съм трол

преди 3 години

A какво стана с уважаемия разгащен господин блюстител на реда, който злобно преби протестиращ в буса на Море от Любов?

62

Факт

преди 3 години

Така, както са го написали - превишили правомощията си, правилника за ПЗМВР предвижда ,,порицание" от 6 месеца до 1 година! Следват още 2 вида наказания за по тежки нарушения и чак тогава - уволнение! - чл. 225 - 230 ППЗМВР!

61

Гошу тъпото

преди 3 години

Вчера сънувах че съм Катаджия- За една година станах милионер- Едни заведения едни Бизнеси -мацките ми се лепяха ,нищо че съм *** и гро-зен . Скачах с едни мотори направо в езерата и мойте колеги (също милионери) ми се радваха .Заедно всички НИЕ си помагахме .-Който ни се прави на интересен -ХОП БЕЗ КНИЖКА!! Всички ме мислеха за Господ . и накрая и аз взех така да мисля за себе си -Накрая се Събудих ! най неприятното ми събуждане в живота- исках още малко да поспя,,,

60

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Язък, толкова усилия да бъдат назначени там, драпане, връзки, рушвети, по няколко агнета на чеверме и накрая УВО;))) и па на село! Е, па те мотиките на село ръждясаха, оти секи сака да бъде милиционер в тази държава, за да се възползва от благинките и правото да тупа на воля, тия дето мрази по принцип;)))

59

Ф.С.В.

преди 3 години

А ВИе Вервате ли в нещо?? Аз лично вече в нищо не вярвам на Тази "ДЪРЖАВА" използвам смело думата ДЪржава въпреки че ТЯ е всичко друго Но НЕ и Държава. Мафия-Държава не може да управлява -мафията може само да разрушава-Все пак принципът на Мафията е да прави бързи пари за сметка на всичко останало и на каквато и да е "цена" дори на животите на всеки гражданин-България е най мафиотизираната и корумпирана Държава в Белият Свят и почти в топ 3 на Третият Свят! Много ЗАТВОРИ ЩЕ ТРЯБВАТ ЗА ТАЗИ ***!

58

Анонимен

преди 3 години

До питамХа ха, кои протестиращи, да не би точно изпратените да провалят протеста!? Да жги заловят и осъдят, нали има камери навсякъде!

57

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега дисциплинарно уволнение, да поработят истинска работа някъде. После дела до дупка от пребитите младежи и плащане на обезщетения от собствения им джоб. Няма 20 заплати при пенсиониране на 45 години, няма почивни станции за без пари и т.н. Ако има правосъдие, де.

56

Анонимен

преди 3 години

ИСТИНСКОТО НАКАЗАНИЕ ЩЕ Е КОГАТО СЕ ЗАДЪЛЖАТ ТИЯ МУТРИ В УНИФОРМИ ДА ИЗПАЛТЯТ ПРИСЪДИТЕ , КОИТО СЪДЪТ В ХАГА ЩЕ НАЛОЖИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД ЖАЛБИТТЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ!

55

питам

преди 3 години

протестиращи удряли полицаи с бутилки, и с яйце в окото , превишават ли си правата.

54

Koko

преди 3 години

Положението е анти- конти.

53

Анонимен

преди 3 години

що не казвате конкретно наказанията? сигуррно тежките наказания са мъмрене пред строя и сочене с пръст!

52

Пред Закритие

преди 3 години

Моля Джаро да подава оставката си вече. Крайно време е

51

Инс-т по псих. - МВР

преди 3 години

Абе, на полицаите им омръзна 10 часа да не могат да се изпикаят рахат и започнаха да бъхтат! Не търсете други по конкретни обстоятелства, освен престъпният им нрав! Кой мислите ще приемат в Охранителна полиция - некадърен мързелив главоч! Впрочем, знам за един, който не е бил приет с резолюция - ,,Прекалено интелигентен за длъжността, за която кандидатства"! Факт! Разберете, за да работиш там, трябва да имаш готовност да даваш и вземаш, да си далавераджия и изпечен мошеник, което наричат - зрял!

50

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

Някъде там има справедлив съдия/прокурор, който ще се заеме и ще се гмурне в блатото наречено "Преход". Следващите думи са към НЕГО!България започна да се променя точно 30 години след началото на прехода. Младите не желаят да градят бъдеще с основи това БЛАТО, а върху твърди и здрави основи. Те ще ви подкрепят!НАСТЪПВА ЕРА, в която енергията е насочена към правото и справедливостта. Сега е Вашият миг да блеснете, като яхнете енергията. Това ще ви направи НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ. НАПРАВЕТЕ ИСТОРИЯ

49

Анонимен

преди 3 години

Тяхното чудо ще е след като потърпевшите ги осъдят според закона не могат да имат присъда и да са полицаи, ду.*** да им е яко.

48

д-р Дрегер

преди 3 години

Когато редови гражданин удари някого е хулиганство, нападение, телесна повреда и тнКогато няколко ушеви счупят от бой вързан човек е превишение на правомощията. И да го утрепят - минава за борба с престъпността.

47

Бау

преди 3 години

Намерили тези нежни момченца и задоваляват садистичния си стражарски нагон! Ако пред тях има истински престъпници, ще се разбягат като пейраси!