68

Анонимен

преди 3 години

Щом страшно нема радев да хваща Ковит- а да се тръшне на легло и да ни покаже че " лесно се преборва", ние народа след него. Президент е а не лукова глава в крайна сметка!

67

Тонката

преди 3 години

Много добре знаете, че Той не обича да Му протестират разни скъсаняци. Защо Го дразните? За едно чекмедже вече, чудо голямо. Аре марш в панелката с намордник!

66

До аз-ът

преди 3 години

Не, тази класа въобще не си е тръгвала. Просто нейните представители сега са по-големи западняци от западняците. И говорят на "вие, българите". Елит е имало до 09.09.44. След тази черна дата всичко е упадък и деградация(с някои редки изключения).

65

Анонимен

преди 3 години

В еврозоната страната ще задлъжнее и следва ново турско робство само че към банките. Гърция зароби и децата и внуците с евро дългове до 2050 а и после до 2100 г има да връщат огромни дългове.

64

Бау

преди 3 години

До 69Видя магическа дума и грейна :D Елементарни хора :D Като децата. На един акъл сте...

63

Хммм

преди 3 години

Продължавайте да удължавате мерките и после се оплаквайте че сезон няма. Не може да се *** без да ти влиза. В Гърция с този поток от чужденци мислите ли че няма десетки пъти повече болни? Не са *** да го обевяват така.

62

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 3 години

''Със заповед на министъра на здравеопазването извънредната обстановка ще бъде удължена с месец, заяви Борисов на брифинг''-Защо има министър на здравеопазването, щом Борисоff заявява?! Само за да прибира тлъста заплатка ли?

61

Бау

преди 3 години

Очаквано. *** ще продължава да упорства до дупка :D

60

пенсионер

преди 3 години

да не си играем на дребно, само още 1 месец, направо още поне 1 година!!

59

мак

преди 3 години

Колко удобно. Като нищо ще забранят събиранията, та да се свърши с протестите и баце да си отдъхне.

58

тъй де

преди 3 години

Само ОСТАВКА ви е малко!

57

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха-ха-хааааааа..............

56

аз-ът

преди 3 години

Да ви плюя на измислените вип-персони...---не съм аз май комплексаря но... както и да е. П.П. Работническо-селската класа бяха ВИП преди 30 години, в един друг строй. Струва ми се, че си сбъркал (а) времето и мястото.

55

До 57

преди 3 години

Не съм жена, просто се опитвам да ти кажа тактично, че си толкова див балкански ганьовец, колкото са и хората, по които плюеш. Да ви плюя на измислените вип-персони...

54

Анонимен

преди 3 години

Ако беше затворил границите, когато трябваше, сега вирус нямаше да има в България!Вирусът не дойде от Тутракан и Карнобат, а дойде с избирателите на Бойко, за които беше много важно да се прибират от Италия, Белгия, Холандия, Испания и Германия, за да празнуват Байрам!Е, резултатите ги виждаме - от страна с малко заразени, вече сме в Топ 3 по заразени в Европа!

53

Анонимен

преди 3 години

краденето продължава :D

52

Анонимен

преди 3 години

Не ме интересуват тия хора и техните обсатановки и положения. Писнаха на всички. Нищо не правят, не изследват, само допълнителни каши забъркват. Затова и хората направо се отвратиха и от правителство и от съчинените политически щабове. Махайте се! На всички ни писна от вас!

51

Анонимен

преди 3 години

А вината на журналистите се изразява в това, че заливат хората с поток от противоречива информация по най-агресивен и първичен начин - чрез гръмки заглавия и подвеждащи, манипулативни статии, в търсене на евтина сензация и читателски/зрителски интерес. Което нанася щети върху психиката на читателя/зрителя. Не само в България, в цял свят.

50

аз-ът

преди 3 години

Комплексите ти са доста очевидни. От опит знам, че хората тип "вие, българите" сте най-големите простаци---жена си нали?

49

До аз-ът

преди 3 години

Комплексите ти са доста очевидни. От опит знам, че хората тип "вие, българите" сте най-големите и.