27

до 28

преди 3 години

Доста са, те поне и пари да имаха... Масово купуват с кредити за по 20-30 години и после живеят 'престижно' в Софето.

26

Анонимен

преди 3 години

Колко *** човек трябва да си, за да си купиш нещо в Манастирски Ливади? :)

25

някой

преди 3 години

За бога братя, не купувайте!

24

Анонимен

преди 3 години

Не знам за какво протестират, кой ги би да си купуват апартаменти в тази пародия на квартал? Това е единственият квартал, в който цените не падат, въпреки кризата, и въпреки че няма никаква инфраструктура и че блоковете са на 2м отстояние един от друг. Така че, сърбайте си каквото сте си надробили. В Люлин и Надежда има прекрасна инфраструктура, но цените се държат изкуствени ниски.

23

Йок Фандък

преди 3 години

И в кв. Света Троица се случва същото - тихичко изменение на ПУП и хоп - инвеститор с разрешение за плътно ПРЕзастрояване и 40%озеленяване /минимумът по закон както винаги/. Унищожиха хиляди дървета, после що е мръсно, прашно и що се наводнява при всеки дъжд!!!!!!

22

Анонимен

преди 3 години

Преди години аз си купих 3-стаен в епк, кв мусагеница, един съученик ми се смя, при пенсиите, ретро блок и т.н. Тои си взе в Ливадите ново строителство с млади хора и т.н. След време аз за децата имах и ясла и детска а той се чудеше какво да прави. Сега блока му вече на нищо не мяза и е пълен с мякащи. Моя го продадох за 1 седмица на доста висока цена, а тои вече 8м се мъчи да се отърве.

21

Анонимен

преди 3 години

какво ви е виновна учителката, тя толкова си може. Пред домът на Петър Диков трябва да сте, да ви обясни как се прави нов квартал без ПУП. Ако Гешев иска да докаже, че независим утре трябва да го е привикал, както Здравко от Червен бряг.

20

House M.D.

преди 3 години

Не знаех, че другарката Фандъкова и СОС са завели хората насила да живеят там.

19

sherlock

преди 3 години

Осавка???!!!

18

ivailo

преди 3 години

Другарката Фандъкова , кой знае как се е притеснила, щото не е пълен ***, като останалите от ГЕрП ... Досега ,все някак си се измъкваше с мрън-мрън, ама сега протестите стигнаха до прозорците и .

17

Хах

преди 3 години

И аз си купих една схлупена барачка на 1200 метра в планината, искам общината да ми прекара път, ТЕЦ, да построят денонощен магазин и СПА център !Аман от новодошли селяци, който купуват къщи на полето и другите са им виновни

16

Анонимен

преди 3 години

Така ми ,*** и пульо строи ,общинарите само прибират и после хоп-няма канализация,няма улица,няма градинка...еми така е

15

Алчен брокер

преди 3 години

Като няма пари за Лозенец селянина от провинцията го лъжехме,че Манастирски ливади е изключително престижен и перспективен район.Също и кв.Витоша всичко под южната дъга е блато и тиня .

14

V

преди 3 години

Какви ливади? Аз виждам бетонирана земя и прекалено високи сгради между които не може да прониква светлина дори през деня и се намират в зоната на дискомфорта и през деня.Това е герберасо мутринска архитектура.

13

За жалост

преди 3 години

На яхащите другия протест партии този протест налива вода във воденицата на управляващите защото Те просто трябва да бъдат избрани отново за да си изпълнят обещанието

12

Алчен брокер

преди 3 години

Що селяни измамих да да си купят хапартаменти в Тези ливади нека ми е лошо.

11

Веско

преди 3 години

Нормално е като са давали пари на строителите, да са знаели какво получават. От друга страна общината им прибира някакъв данък и би трябвало в близките 80-100 гдини да направи някакви подобрения.

10

Анонимен

преди 3 години

Здравков е най-корумпираното ко пеле, което се е добирало до поста главен архитект. Надявам се след падането на Тиквата да прави дълго компания на бай Ставри.

9

Най сетне

преди 3 години

Някакъв смислен протест. Гражданите сега е момента да постигнат своето докато олигарсите си го мерят.

8

Анонимен

преди 3 години

Абе вижте само обитателите на квартала, само миекащи и кекащи, ама като се приберат нали трябва да се хвалят "живея в манастирски ливади"