489

Обикновен българин

преди 3 години

И ние знаем как управлявахте, Нинова! И ние знаем що е комунизъм в действие,който докара на България няколко национални катастрофи! Управлявай си в с. Крушовица , макар , че селяните там знаят колко можеш и дори не гласуват за теб !!! Всяка *** да си знае селото и там да показва селянията си !!!

488

Анонимен

преди 3 години

Леле ужас, знаела как....да ограби, разори и съсипе държавата. Браво комунистка противна

487

Розовата пантера

преди 3 години

И аз имам план да ходя на ресторант, но нямам пари и в момента правя салата вкъщи. Прав беше Другаря Живков, да му се слави името - Какъв съм аз, като нямам пари...

486

Анонимен

преди 3 години

45 години комунистически перверзии в България.и имат планове за още.

485

Импексова

преди 3 години

Аз мога и знам как. Правих репетиция при СеДеСарите, облажих се и сега вече, опирайки се на натрупания тогава опит, направих план как да греба с много по-голям черпак.Затова преминах на страната на червените, защото те грабят със замах. Кой друг е лишил хората от цели нации от собствеността им? Кой друг е успял да присвои цялото богатство на една държава в момент, когато сдава властта? Кой друг се е преродил в мегаБезмилостен експлоататор, пребоядисвайки се за една нощ в капиталист?

484

Анонимен

преди 3 години

Как не разбра импексова, че всъщност е бита карта!

483

КУРНЕЛИА ВЪН

преди 3 години

ДОЛУ КУРНЕЛИА И НЕЙНИТЕ КУРНЕЛЧЕТА

482

До 550

преди 3 години

Ти да не си някъв путински демократ бе

481

Курнелия крепи Бойко

преди 3 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.

480

Демократ

преди 3 години

БСП отдавна води битка с ГЕРБ. Трябва да си дадем сметка, че никой друг във времето не се осмеляваше да каже истината за ГЕРБ. Всъщност тя е единствената оганизирана алтернатива на ГЕРБ.

479

Анонимен

преди 3 години

ТЪЛПИТЕ ПРИБРАХА ЛИ СИ ДОМАТИТЕ, А ЯЙЦАТА ОТ ПЪТПЪДЪК, А ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ..ДА НАПОМНЯ ГА УПРАВЛЯВАХА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ- НЯМАШЕ НИЩО ОТ ТОВА ДЕТО МЯТАХА.

478

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 531 (който е и Привет от Анкара)Не могат да четат една голяма част от твоите сънародници. Какво са измислили българите е трудно да се изброи.БАН за съжаление вече отдавна не е визитната картичка на България, а само на шуробаджанаците от соца. Но това не означава, че умните българи са се свършили. Те просто не работят в БАН, може би с малки изключения.Това, че БАН е ялова, не означава, че няма български изобретения.

477

И не забравяйте

преди 3 години

Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния.

476

до 542

преди 3 години

Хайде стига с тази мантра!.Ако проследиш прехода,точно БСП и създадените от тях олигарси са двете страни на монетата.номенклатура и дс.ГЕРБ каквито и да са ,направиха изключително много,почти от нулата да възстановят странатаНе че е достатъчно но разликата е огромна.И като почна битката с преходници станаха лоши.Сър Божков не е доволен и не само,знайни са!

475

Анонимен

преди 3 години

корнелия, НИЕ НЕ ВИ ИСКАМЕ!

474

Анонимен

преди 3 години

Знае тя,Техноимпексова,от капиталистка стана социалистка и на път да стане комунистка,щура се къде да се завре,и колко интриги да съчини.Някой пак е развързал кесията,но възрастни хора на тоя пек ,без маски по времена пандемия,е много некоректно и неблагоразумно,обаче на кой му пука.Лидерката да си прави пиар е по по най.И те да се качат на влака с божковата тълпа,ама местата са заети без да ги знаят.

473

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и БСП са двете страни на една и съща монета. Възможно и от двете страни някои да не си дават сметка за това, но е така.

472

Геро

преди 3 години

Планът е ясен и с вас и без вас е пак същото,така,че подобре без вас .

471

Ураааа

преди 3 години

нинова смени репертоара че омръзва!!!!

470

Сата НАТО

преди 3 години

Преди години Боко задяваше Корнела, че я харесва като жена. Тази дърта шантонерка сега волно или подсъзнателно, налива вода в мелницата на ГЕРБ.