143

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикДа, точно. Затова казах, че само трябва да намерят кой точно ги е снабдил с яйцата. НАП да им направи една проверчица и ще се разбере кой е платил масрафа. Тия яйчица не са от "спонтанна инициатива" на мирно протестиращите с кауза. Или майките с деца инвалиди вече получават такива помощи, че могат да купуват ултра-скъпа продукция за да я похабяват?

142

Проституиращ

преди 3 години

Е това не е държава. Вече 16 ден ден ме сърби дъто за голяма полицейска палка а те ни охраняват моля ви се! Баце събуди се вече верно си за оставка!

141

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикВ тая държава и пъдпъдъците са длъжни да снасят безплатно щом е за Боко

140

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Ахахахаха. Живее на морето, обаче ходи на "суперлукс вила на Тасос", иначе "всеки ден му е плажен". И, нормално е "всеки ден да ти е плажен" като си безработен. Все някога и паричките натрупани от комунистическите роднини ще свършат, а дотогава се успокоявай, че хората нямат. Само дето като гледам какво стана и по морето, май и ти не си вярваш, че в България хората живеят зле. :))))))))))

139

чичо Гошо

преди 3 години

Защо нещо не напишете за народната любов към Нариткова?

138

До пияница мистик

преди 3 години

Яйцата са купени с пари от перуанска дрога. Прекарана от *** на Гроб.

137

пияница мистик

преди 3 години

6 пъдпъдъчи яйца от тези в прозрачна опаковка струват към 2,50лв. А сега погледнете снимката, какви огромни ИКЕЙСКИ кутии държат двамата и ако може изчислете колко хиляди яйца има в тях, а съм сигурен, че не са само тези 2 кутии. И после елате и ми напишете, че метежите не са платени от Черепа, а тези яйца са купени доброволно с парите на метежниците

136

Интернет

преди 3 години

Чакай да ударя още една мастика че да ми се привиди че сме милиони!

135

ikar

преди 3 години

До Анонимен152Човек трябва да е абсолтно глух или да спи като пън да не чуе дрон! А как е прекаран дрона през прозореца, без да натроши стъклата.

134

Ф.С.В.

преди 3 години

Всяка година си ходя на Тасос в суперлукс вила - отделно живея на Морето -така че всеки ден ми е плажен -а Ти се хвали как ще папаш *** на Албена Златни и т,н, Сигурно НА ТИПОВИЯТ ХЛЯБ ВИКАШ КОЗУНАК !! АМА НЕЙСЕ -АХАХАХХАХА

133

Анонимен

преди 3 години

В другия парламент никой няма да иска да е в коалиция с ГРОБ,защото те няма да са там,а в затвора

132

много мишок

преди 3 години

До интернетСтотина креслювци не са "цяла България"!И още нещо-С приказки и пожелания нещата не се правят!

131

До Протестиращите

преди 3 години

Много добре усещате че на избори мълчаливо то разумно Общество ще ви измете вас и Метежника като досаден прах затова пискате като прасе на Коледа

130

Чочо

преди 3 години

Аз оправдавам протестиращите, те подивяха от коронавируса , от изолацията и излязоха на улицата за социални контакти и най-вече да излеят гнева си срещу правителството , което в началото на епидемията направи всичко възможно да спаси живота на гражданите , но ни ограничи свободите и това някои мозъци не можаха да го асимилират и затова подивяха и излязоха на площадите да тормозят всичко живо около тях .

129

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Такива като теб така ли се опитват да се убеждават, че другите са зле? Имам малко новини за теб. Тая година: 2 седмици на Китен, 1 седмица Златните, 1 седмица Лакала (близо до Марбея, ако изобщо знаеш какво е това). А ти реви тук за домати. Забрави бананите и тоалетната хартия, но това явно го пазиш като коронен номер.:))))))))

128

БСП

преди 3 години

Големия майтап ще е на другите избори!Голямо натискане за коалиция с Герб ще има!

127

интернет

преди 3 години

В форума тези които защитват ГЕРБ хунтата видяха сниките на злато,пари и оръжие,имоти Барселона,Йончева доказа записите на Бочко за истински?Какво пази полицията в момента може би корупцията узаконентата.Цяла Б-я е на крак против Управлението.Депутатите трябва да работят за народа е не обратното.

126

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са новото БКП. Края им ще е същия. Но т нов главен прокурор а не с Каскета. Оставка!

125

Анонимен

преди 3 години

до 156Абе то не само тоя с яйцата, а цялата тая тълпа е няква сбирщина от индивиди, до които би ме било срам да застана. Нищо лично, всеки си е на своя път на развитие.

124

не разчитайте

преди 3 години

Изборите ще бъдат точно повторение на предишните!