102

Анонимен

преди 3 години

Че да се усили корупцията на местна почва!Радев,безполезен си,идеите ти също са безполезни!

101

Патриот

преди 3 години

Радев е прав, не може Кирил Ананиев от министър на здравеопазването да става министър на финансите, без да има нужната квалификация. Кабинетът на Борисов е некомпетентен и неспособен да управлява България. Кабинет се прави само от експерти, които имат висока квалификация и висше образование. Тези в кабинета на Борисов са среднисти или вишисти със съвсем различна квалификация от тази на заемания от тях пост. Затова оставка на правителството и незабавно избори! Те са некадърни и неспособни.

100

Xm

преди 3 години

До 102 БСПМи що да не заработят. Поне работа има при Герб. Че при Бсп и работа няма. Всичко е фалирало и както се пееше в една песен...Работа насам няма,работа натам няма,работа си търся,за да се наям.

99

Швейцарски модел

преди 3 години

Нужна е децентрализация и местни референдуми. Е германия 45 пр пр от данъчните приходи са за общината, 45 за областта, която ги преразпределя към по слаби обшини и 10 пр за държавата, ддс също е за държавата, изнасяне поне на 10 министерства агенции от София, като земеделие, туризъм, и т.н. КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД КАТО В Карлсруе! Централизацията 30 г убива България!

98

123

преди 3 години

Радев кога е завършил икономика та започна да разбира кое е правилно. И откога е работа на президента да дава акъл за финансовата политика. Като знам колко са прости повечето военни и как чакат само да им спуснат някоя заповед "от горе", ми става ясно колко е негова идеята.

97

БСП

преди 3 години

Платените *** на ГЕРБ тези дни имат много работа!! Ще заработят част от нощното шкафче на Борисов.. Но генерал-президета Радев не се притеснява от интернет плъховете. Той излиза и смело говори с Българския народ, директно на площада в епицентъра на протеста!! И среща подкрепата и одобрението на будните Българи, които имат смелостта да се изправят срещу диктатора Борисов. Затова и България обича своя президент! Затова и исканията са за конституционни промени даващи повече права на Президента!

96

Анонимен

преди 3 години

Тоя е като избягал от землянка партизанин -държавата му пречи, наркотика не му стига и който го закачи - горко му.

95

мутра

преди 3 години

ти си ***.ти не си българин,ти си комунист.

94

Някои български мъже

преди 3 години

Са бая грозни, да не кажа много много много грозни.

93

Анонимен

преди 3 години

Ало президенте, у северозапада ши изпукясят. Те са нетен лапач, не донор, както и много други. Иначе спор няма, така е най-справедливо.

92

Анонимен

преди 3 години

фигурант в илюминаторе! сумати време правя неистови усилия да си го представя като пълководец! *** не става! просто не става! най си мяза на партиец, издигнат по партийна линия в по висок чин поради никому неизвестни заслуги! заедно с дългия могат само да подкарат комбайна, нанайна!!

91

Анонимен

преди 3 години

Руските шпиони ВЪН!

90

Василев

преди 3 години

Радев, ако Бойко не беше умишлено сложил пртендента Цецка Цачева ,а едно мъжко магаре да беше вързал на софийската поляна , щеше да спечели президентските избори!Ти си част от теаръра, а театъра е българските селяни прости, да забравят , че в момента тече Третата Световна Война, и българския народ е част и страна , а не зрител!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

89

Т.Шак

преди 3 години

Тоя добре, че може само да предлага, а нищо не зависи от него.

88

Анонимен

преди 3 години

Борисов е антикомунист, но е членувал над 10 години в БКП.Борисов е антикомунист, но единствени в Източна Европа имаме агент на комунистическите тайни служби за военен министър.Борисов е антикомунист, но издигна за президент комунистка, член на БКП.Борисов е антикомунист, но подслони в парламентарната си група друг доносник на ДС.Борисов е антикомунист но издигна за кмет на София комунистка, член на БКП.Борисов е антикомунист, но направи член на БКП шеф на бюджетната комисия в парламента.

87

Анонимен

преди 3 години

До БСПХАХАХАХАХАХАХАХА, ЕГАТИ И МАЙТАПА! ЩЕ ВИ ПОВЕДЕ КЪМ НЯКОЯ МАНДРА! ХАХА!

86

Анонимен

преди 3 години

Тук двама - трима се скъсват да пишат против Радев , приписвайки му неща който се отнасят за Борисов. Смех голям. Всъщност са 4-5, по харесванията и нехаресванията още в първите 2 минути от публикуването на коментара ви ще ги преброите.

85

истина

преди 3 години

Гледам мутрата фигурант Радев, виждам подсъдимия Божков. Каквото Божков напише, Радев папагалски го повтаря. Каква грешка на прехода.

84

Анонимен

преди 3 години

До Браво!и кое му е "бравото"? това откога се предлага! ама нали сега го е казал фигуранта, ще му се пише в актива!

83

Българин

преди 3 години

Радеф да не предлага нищо ами да се разкара незабавно- *** ВЪН!!!