32

Анонимен

преди 3 години

Този ли е новото плашило

31

Анонимен

преди 3 години

Какво прави,освен да дърдори по медиите,че нещо прави.Само у нас тестовете са добре платени-200 лв бройката.Щото сме наъ възможни,пардон-заможни.

30

до възмутен

преди 3 години

Правителството наложи първоначално мерки. Много оревахте в интернет и те ви послушаха, свалиха мерките. Гласуваха ви доверие, че може да се пазите. Вие не се опазихте, вдигнаха се болните в пъти. Сега ревеш правителството не правело нищо. Много кратка памет имаш.

29

Оруел

преди 3 години

1984 не беше инструкция е преупреждение!

28

Българи юнаци!

преди 3 години

На 3-то или на 4-то ... има значение. Писна ми цял живот да сме 4-ти ...

27

От Плевен

преди 3 години

До Възмутен: Ясно, това обяснява всичко...

26

Възмутен

преди 3 години

Международен шофьор съм.

25

Батко

преди 3 години

Измислените проф. Балтов, част от слугинажа на властта пак изпълзя от дупката си и започна да обикаля телевизиите за да се докаже пред ББ!Този е типичен пример как човек без нито една публикация научна е станал професор! А колко още има като него? Но въпреки всичко вече хората не им вярват и не им се връзват. Ясно, е че щом падне властта и този си отива!

24

От Плевен

преди 3 години

Този " мазник" е лекар, учил почти 10 год. сигурно и ръководи институция, която от години спасява хиляди човешки живота. Пирогов е последна надежда на много хорица да спасят най- ценното на този свят- живота. Или си мислиш, че ти по- добре знаеш нещата относно различните болести. Ако не е тайна,с какво образование си?

23

Възмутен

преди 3 години

До От ПлевенНа Бай ти *** докато не му бръкнеш в джобчето - на ред никога няма да се научи , а кой да му бръкне , аз или ти , нали цялата власт е в БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ , той трябва да го направи , да се санкционират и събират глобите от нарушенията , но това не е популярно и затова не се прави , а ние да си мрем , както казва хилищият се МАЗНИК от горната снимка

22

От Плевен

преди 3 години

До Възмутен: Възмущавай се, но не от лекарите, а от народа ни, който в по- голямата си част не спазва елементарните противоепидемиологични мерки. Починалите от катастрофи са средно годишно около 650- 700 души. Малко ли ти се вижда това и значи ли, че трябва да премахнем ЗДП и да не взимаме мерки за намаляване на тази бройка?! Но Бай *** е тарикат, не спазва правила и закони и никой не може да му казва как за живее. Затова сме на този хал и все някой друг ни е виновен, а не погледнем себе си...

21

2222

преди 3 години

И как го изчисли тъ.пако. Или ти дадоха едни пари

20

Анонимен

преди 3 години

Не може да бъде. Нали ние бяхме най-добрите в Европа, не в целия стят? А разбрах, пак са ни лъгали и са се хвалили.

19

az

преди 3 години

Добре че са Швеция и Сърбия и Румъния, че да не сме на първо.

18

asd

преди 3 години

Това беше целта на хибридните атаки - дезинформация, протести и т.н. Целта беше да се провалим, да понесем максимални загуби.

17

Палми Странджев

преди 3 години

Обвиняват България, че практически била на свободен режим, почти без ограничения, и ни дават за пример Испания, Италия, незнам кои си, какви мерки спазвали- ами да си спазват, вижте им починалите хора при всичките им мерки, и ква стана- с мерки, без мерки, хората умират поради милион причини, не е приятно, но е природосъобразно да има известно прочистване.

16

Тъй, де!

преди 3 години

При такъв премиер и медицински държавен слугинаж (директорите на държавните болници) скоро ще сме център на короновируса в Европа!

15

Ръмпи

преди 3 години

Даже и в такава класация не можем да поведем

14

Възмутен

преди 3 години

А МРАНЕ ще има ли , МРАНЕ !!!!!!Некъдърници, калинки и пр*стаци , махайте се всичкитеГодишно от катастрофи в България загиват около 1000 души , не спираме автомобили и камиони , и нищо не правите по въпроса , само кражба му е майката. С много дребен шрифт пишете че от около 4500 болни , в интензивно са под 30 , как да ви вярваме

13

Шефа от Шефилд

преди 3 години

Вирусът сигурно ще изчезне постепенно, кога точно не се знае, но няколко години след това всички ще плащат последиците, не от вируса, а от мерките спрещу него. Въпреки добрите намерения на всякакви власти и лекари, накрая ще излезе, че без никакви ограничения цената е по-ниска от неадекватната свръхреакция, срутила света.