209

Анонимен

преди 3 години

Тиквата да си вземе дружките и да заминава на някой остров.

208

ПроСоТо

преди 3 години

Явно Черепа пак е развързал кесията!Много цоциалисти на амбразурата. Бравос!Румен Шведски ще заведе най заслужилите в хотела на Нинова - Мираджио термал спа резорт!

207

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ е най-мръсното крило на БКП.

206

бъчварина от праец

преди 3 години

От тоа нищо не станва,и *** за кааца също

205

Анонимен

преди 3 години

тоя много приятели имал, от севера от юга, мутри, доган бей, държавата му е бащиния и може да раздава на когото си иска мутраки

204

Анонимен

преди 3 години

Както сам тиквуня каза, той е *** и се разбира с простите хора. Оказа се обаче, че в България има и хора, които не са прости. Не искаме да ни управляват прости, комунистически ***, които спят с пищови до кратуните.

203

Анонимен

преди 3 години

Вън тумори болшевишки и ЛУСТРАЦИЯ!Който вади нож от нож умира и комунистите и болшевиките са повече и ще спечвлят

202

Анонимен

преди 3 години

Комунистическа отpeпка, член на БКП.

201

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДядото на Борисов е фашист, а самия Борисов е от СИК и СДС.

200

Архивар

преди 3 години

До АнонименЩом иска да е известен,гугъл публикува данни.Що за мен нищо не пише.

199

СИК

преди 3 години

Когато се прибрах от Турция, казах на Бай Миле, че тия хора, с които се видях, са ми обяснили как ще стане работата канали и други такива работи. Бай Миле ми каза, че са помислили, че аз съм човекът на Бойко Борисов.

198

тонката

преди 3 години

сайта е гербероромутренски

197

СИК

преди 3 години

Като дойдоха хората в Турция, започнаха да ми обясняват как ще се заплаща в бартер с хероин за България.В Турция останах няколко дни, за да проверят качеството на това, което им закарах. Дадоха ми огромна сума пари в долари. Обадих се на Бай Миле притесних се за минаването през границата с толкова пари. Той ми каза, че няма да има проблеми. Дори ме накара да му купя и цигари от безмитния магазин. Никой не провери колата както на отиване, така и на връщане (освен документите на граничния пункт). Когато се прибрах от Турция, казах на Бай Миле, че тия хора, с които се видях, са ми обяснили

196

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се изрине цялата тая гадна комунистическа пaплaч. Всякакви милиционери, пожарникари, членове на БКП, доносници (като депутата от ГЕРБ Георги марков), нямат място в управлението и държавната администрация. Вън тумори болшевишки и ЛУСТРАЦИЯ!

195

Анонимен

преди 3 години

Курц-искаш ли кафе2Боц-Голяма уста иска папа сахер.

194

СИК

преди 3 години

Васил Костов:Искам да ви разкажа как като охрана на Бай Миле съм присъствал на срещи, при които Младен Михалев-Маджо и Бай Миле даваха поръчка на Бойко Борисов да бъдат сплашвани, бити и пребивани хора. Присъствал съм и на среща, при която Бай Миле, Маджо и Бойко Борисов взеха решение да ме изпратят до Турция, за да занеса някакви работи.Не ми обясниха за какво става въпрос (впоследствие разбрах, че това са хапчета каптагон). Мога да посоча точно кога се случи това, дори къде бях отседнал в Турция. Като дойдоха хората в Турция, започнаха да ми обясняват как ще се заплаща в бартер с хероин за

193

аз-ът

преди 3 години

Колкото повече те гледам толкова повече виждам късния бай Тошо. С уважението към някои от добрите неща, които все пак е направил, ние не искаме Тошо и Тошевци. Искаме наистина държава, в която не се налага да ти подг*зуваме, да ти целуваме ръчицата, да ти пращаме смси, за да н решиш Ти-Бащицата проблема. Искаме Закон и Институции, които го правят. Ти за съжаление една дума не разбираш от горенаписаното. Във века на джиесемите ти си аналогов телефон с шайба.

192

Анонимен

преди 3 години

Борисов е член на БКП-комунист!!! Син е на офицер от комунистическото МВР, също комунист.

191

ТЛЪСТАК С 200

преди 3 години

МАМО ЕЛА МИ ОБЪРШИ С О П О Л К И Т ЕНЕКВИ ЛОШИ ХОРА СЕ ОПИТВАТ ДА МЕ ОПАНДИЗЯТ И НЕ ЗНАМ КЪДЕ ДА СЕ СКРИЯМНОГО СЪМ ДЕБЕЛ

190

Анонимен

преди 3 години

Полага но е некадърен, защото няма резултат. Например пакета мобилнос си влиза в сила, а короната се размножава най-бързо в бг.