212

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

До АнонименНищо не правим. не е нужно да има ред;))) Редът на Бойко е по-лош от Хаосът на Нестабилитетът! Какво правим - седиш, лупаш че.кии и копаш нивата. А това, че Радев бил компелсиран е голема герберска Смешка. И кой го казва? Партията, с най-комплексирнаият лиде рв Еуропцата - Бойко Тиквата! Айде,з атварйте си, плювниците гербери, нали ви гледам по места, колко струвате! Абсолютно повреден ген!

211

Анонимен

преди 3 години

Според вас, колко време ще е нужно на нова партия и нов министър председател да смени всичко да сложи "свои" хора, да св запознае със всички в ЕС, да почнат да му имат доверие, да имат респект към него? 5 г 10г? 15г?А ако бсъркате с тоя човек или партия? Какво правим?

210

Анонимен

преди 3 години

Саши Ненков, що не кажеш *** къде работи и колко дена трудов стаж имаш? Ей така, да покажеш, че нямаш комплекси :)

209

Анонимен

преди 3 години

Тука един е писал: "Да дадем възможност на президента Радев да проведе честни избори без гербаджийски манипулации. След това ще управляват тези, които получат по-голяма подкрепа. Само така можем да започнем на чисто"Ами нали през 2016 точно радеф проведе изборите. И пак ГЕРБ ги спечелиха. Докога ще провеждаме "честни" избори и ГЕРБ да ги печелят. Този път ще вземат още повече проценти.

208

Анонимен

преди 3 години

Тоя народ трябва да е съвсем пиян да пусне ляв президент, без никакъв опит в политиката да управлява. Веднага, ще попадне в изолацията на запада. Ще намерят начини да спрат всички пари. И какво ще спечелим? Едно голямо нищо. Ще се върнем години назад.Не е сериозно изобщо да се обсъжда тоя, като вариант за нещо. Просто трябва да бъде изгонен от политиката и да бъде сложен качествен проЗападен президент. Умен и добра дипломация. Не да чете всеки ден на ПР листите.

207

Анонимен

преди 3 години

До Анонименпак двоен аршин, пак. Президенството институция, министерсктвото не. Как? Пази Боже такъв като теб да ни управлява.

206

С удоволствие

преди 3 години

До чичо Гошо

205

Анонимен

преди 3 години

трябва да се смени моделът на държавно управление - парламентарната република е бита карта и се използва от една шепа хора да крадат вече 31 години, само се въртят на хранилката. За да се сложи край на това - президентска република с референдуми и електронно гласуване

204

чичо Гошо

преди 3 години

Здравейте герберастчета.Е...л съм всички ви с 200!Не ми отговаряйте,просто си чукнете квадратчето с червената боя.Приятен ден.

203

Анонимен

преди 3 години

До Алтернатива имада, дядовците и бабите по селата ще гласуват машинно.

202

Анонимен

преди 3 години

Радев прави струва и накрая лъсна като марионетка на мутрите. Защо му е служебното правителство? За да се докопа до парите, които ще дойдат от ЕС за ковида и после да ги дели с черепа и цветан василев.

201

ПроСоТо

преди 3 години

НАГЛОСТ!!!!..Наглост на квадрат,че даже и на куб!КОЙ СИ ТИ БЕ,МИСИР,ЧЕ ДА "ДАВАШ ИЛИ ВЗЕМАШ ВЛАСТТА" на-и от който си искаш?!?!Властта се дава от НАРОДА,а не от теб,нито от психясалия ти Чорбаджия!..Радев бил "комплексиран"..?!?!..Като оставим на страна нелепостта на това "твърдение" ,да попитаме тоя "специалист":-впрочем ,отказвам се да питам!..Полза никаква..ДГД цялата Гербопасмина,това е НАКРАТКО решението на всички проблеми.

200

анонимен

преди 3 години

Радев гласи кабинет-Премиер БожковМинистър на финансите ТаскоШеф на шадраваните Румен ПетковМинистър на приватизацията и на държавната каса Нинова.Министър на протестите Йоло ДеневПочетен вожд на мутрите Румен Радев.

199

до 193

преди 3 години

Грешиш дрОгарю с твоите мечти за разстрели на европейските българи, защото не ти е ясно, че политическото развитие на света върви в благоприятна посока за Евро-атлантическа България. Явно не ти е известно, че политическото развитие на света се определя от САЩ- най-могъщата финансово-икономическа и военно-космическо сила в света, а не от твоите любими феодално-диктаторски режими. Не е лошо да се образоваш повечко и да на пишеш смешки по форумите...

198

?!?!?!

преди 3 години

Знам ,че наш Бойко стана за смях пред Европарламента и един куп държави ни обвиниха открито в корупция и присвояване на парите им -ПЪЛЕН РЕЗИЛ. Срам ме е да гледам новините по други европейски канали, ама нашите няма да пуснат един репортаж в превод как ни правят на пране и не искат да ни отпускат пари от фонда за възстановяване от Ковид-19 защото ще ги окрадем-имаме "свободни медии". СРАМ ,СРАМ.

197

Дидо

преди 3 години

До 205.Да но предните президенти продаваха нацията от собствената си простотия а сега към простотията е добавен и натиска от Сочи. Давай товариш,за какво те назначихме,изкаме резултати.Е що да прави човека Аскьой е малък град къде да се скрие?

196

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, тия иската да таковат дявола във въздуха. Когато им изнася - карат по закон. Сега като по закон трябва да сдадат на Радев - той бил комплексиран, незнам си какъв. Те като са неграмотни някой казваше ли им нещо толкова години не нали? Когато започнаха да правят страшни зулуми - тогава чак излязоха хората.

195

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 204Ако наричаш глутницата ГЕРБ институция или държава не си добре...!

194

Анонимен

преди 3 години

Е то и туй треба да стане вместо в затвора за държавна измяна да му дадат власта и да ни вкара в евразия

193

Анонимен

преди 3 години

Пияницата мистик - направете партия от честни хора, излезте с план за честно управление, явете се на избори и ги спечелете. Това е демокрацията. Не ми говорете за нечестни избори, във всяка изборна комисия има представители на всички партии, които участват в изборите. Конституцията и законите са дали възможност за честни избори. Но е по-лесно да ревете когато изгубите изборите и да с криете като мишки, когато резултатите са във ваша полза.