59

Анонимен

преди 4 години

Те го плюят а той си мисли че роса го роси

58

Анонимен

преди 4 години

Моделът вече е взривоопасен...

57

Анонимен

преди 4 години

Вчера Борисов каза, че дядото на битото момче е бил комунист и му е пречил той на учи в чужбина. Оказа се, че дядото не е бил партиен члеН. Да ама бащата и самия Борисов са бели членове на БКП. Е кой на кого е пречил не мога да разбера? ОТКАЧЕНО ИЗКАЗВАНЕ.

56

Анонимен

преди 4 години

Още доказателство ли ви трябват затова че вашите НАрОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, с извинение, ви лъжат всеки път когато ви призовават към урните. Имате право да гласувате за тях и толкова. ЦЯЛАТА ВЛАСТ ПРОИЗТИЧА ОТ НАРОДА но никога не се връща при него.Те били " ваши служители" ))) ами уволнете ги))) Не можете ? Защо?лЮБИМЦИТЕ ВИ ДОРИ НЕ ИСКАТ ДА ГОВОРА С ВАС ИЗВЪН ТЕЛЕВИЗОРА.Учените са установили, че всяко куче, което души *** на друго куче, получава повече информация от ТВ зрител

55

Анонимен

преди 4 години

Идвайте нързо, че свършват парите!

54

Анонимен

преди 4 години

Първо спрете токсичната смет в страната,която трови почвата,водата,въздуха и е вкарвана от бесепари,Ковачки,Бобоков и други!С какви очи протестирате?

53

леле

преди 4 години

47 КОМИСИИ ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА.ХРАНТУТНИЦИ.

52

Анонимен

преди 4 години

Радеф ОСТАВКА!

51

Анонимен

преди 4 години

Правителството има много греховехе и никой няма да им го прости - ниските пенсии, ниските доходи, полицията си затваряха очите и толерираше контрабандистите и цялата криминална ***, въшкари, които се превърнаха в уважавани тузари от животинското им отношение към хората и закона. Първото нещо, което направиха политиците заболели от власт е да предлагат пари и да забогатеят нечестно с търговията на човешки души. И къде видяхте Бойко Борисов, за разлика от,, царя,, Цветанов да живее в лукс?!

50

Българин

преди 4 години

Пътуваме за София от страната !Идваме братя и сестри България е наша !

49

Анонимен

преди 4 години

Хахаха, ДПС пак играят с БСП! Протестирай народе, протестирай! Върнете си тройната коалиция и тоя път ше ви оправат не за 800, а за 80 дни! Точно толкова им трябва за да ви оставят само по долни ***! Я да видим кой ще подкрепят сараите!

48

Анонимен

преди 4 години

Шиши пак го страхуват с протестите. Замина си за дубайско

47

БАЦЕ

преди 4 години

Някой има ли да развали 500 евро?

46

Анонимен

преди 4 години

Любимците на електората са се оградили с полицейски кордон, за да ги пази от народната любов.Нали спечелихте изборите с мнозинстнво ,бе? Нали ви искат обичат и харесват? Защо се криете? Защо сега никой от вас не излиза пред ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ и да ги пита какво искат? Защо сега ги наричате ТЪЛПА, а когато ги събирахте на митиниги и пред урните не са тълпа?ИЗЛЕЗТЕ СТРАХЛИВИ ***.

45

Анонимен

преди 4 години

ИМПИЙЧМЪНТ!

44

циркове

преди 4 години

ДПС щели да подкрепят вота, защото видите ли, не били с ГЕРБ. Марешки е опозиция, но все подкрепя управляващите.

43

Анонимен

преди 4 години

Не щем крадливите олигарси,нито техните платени протестиращи,нито предателя Радев,вън!

42

Анонимен

преди 4 години

Баце винаги до сега подава оставка преди да е изкарал мандата, но сега не дава, има едни пари за разпределяне и после.

41

Анонимен

преди 4 години

Не мога да отида на протест не само защото работя, но и защото не мисля като футболен запалянко, на който му се плаща от Дубай, не харесвам чалга и дупещи се девойки стил Трифонов, не произлизам от БКП семейство и няма защо да защитавам дядовите идеали за част от СССР, избора за мен е ЕС! Вярвам, че когато се иска правосъдие то се дава чрез съд, а не с бесила на стълбовете! Така, че няма как да дойда на площада, ще отида пред урната по време на избори и ще гласувам! Защото вярвам в демокрацията!

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Безработицата си я има и без падане на правителството. Вие я криехте като карахте безработните да се отпишат от борсата. Кризата в най- бедната страна в ЕС я има и с ГЕРБ, и без ГЕРБ. Парите, отпуснати евентуално от ЕС, няма да стигнат до хората, вие ще ги "усвоите" чрез ваши фирми и ваши обществени поръчки, както правехте досега. Чекмеджето колко проекти спря? Чекмеджето колко хора остави без медицинска грижа, докато хората събираха капачки и пращаха SMS-и?