501

Ммм

преди 3 години

Юри ,пиле шарено и аз съм 71,ясно ли ти е?Аре прочети какво е написано и тогава дрънкай.

500

Анонимен

преди 3 години

Първанов се изказа против Божков, Лечева днес също, той спря да плаща, и протеста замина по дяволите, стана по малко от 1000 човека.

499

Анонимен

преди 3 години

Ако са от комунистически произход бийте ги та трева да не поникне!

498

Ммм

преди 3 години

Тоя е ..., колко години е повтарял?Чернобил беше 86г, тоя е роден 59, значи е бил на 27,какви червени връзки.Вече е изкуфял централно.

497

народният съд

преди 3 години

Оставкааъ

496

Анонимен

преди 3 години

точно гешев пък защитава интерсите само и единствено на Борисов, само че да се бръкне да му плати от джоба си,а не ние да му плащаме заплатата.

495

ф

преди 3 години

Хората видяха всичко. Сещам се за вица за Иванчо: Глашатаят тръби по селото, че в неделя ще се омъжва кметската дъщеря - девствена. Иванчо се чуди: Аз на глашатая ли да вярвам или на мене си.

494

Анонимен

преди 3 години

ооо, ако започнем с епитетите за Вожда ти няма да ми стигнат месеци писане. де бре и самочувствие, точно геребраст тръгнал да проявява "творчество" и то точно към Радев че ви стъжва дните.То и друго не можете де с вашите кухи тикви на раменете, да въ и в крадците уядени, хванали кокала и се мислят за вечни. А кога ви раздадем раираните пижамки ще квичите, ама к'вото сте надробили ще си сърбате.

493

Анонимен

преди 3 години

боце, ти на колко години си я носил тая червена връзка бе, като през 1986-та си бил на 27? Бавно развиващ ли си бил?

492

Истукан

преди 3 години

Оставката на Борисов е в негова полза, защото ще спечели изборите, а народът ще плати за предсрочните избори, както направи на предните предсрочни избори, които бяха спечелени от ГЕРБ, защото Борисов си беше подал оставката заради загубата на президентските избори, но спечели отново парламентарните.

491

Анонимен

преди 3 години

борисов смъкна софийския от 300-те през 2009 отвъд 1000-те сега. И освен това при демокрацията обучението е платено та не всеки може да си позволи образование в БГ, а при соца беше безплатно, да тъ в мизерния герберски ид'иот. Още се обаждайте да ни ядосвате та да видим кой кого.

490

Фигурант Радев

преди 3 години

Къде се скри Фигурантът - Метежник да вдигне юмруче и да го освиркат !

489

Анонимен

преди 3 години

я се скриий бе ***, Божков, Радев и прочие били изкарали хората. Хич не е геноцида и мизерията и голямото ви крадене, ми някой ви бил виновен.ОСТАВКА и не се правете на ударени. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!!!! Кое не е ясно?

488

ПроСоТо

преди 3 години

Слабо се представяте, другари. Слабо!Ако искате да заработите парите на Черепа, трябва да сте по активни!Иначе, ще си ги поиска обратно!

487

Анонимен

преди 3 години

Много вярно го казва това Борисов - не можехме и да мечтаем за учене на запад, не ни пускаха даже и на екскурзия. Само в соц ЛАГЕРА ни пускаха на екскурзии, но трудно и само ако не ни е наклеветил някой доносник за някоя глупост. Всеки живял по онова време, който твърди нещо друго е или лъжец или е от помазаната червена "елита" която живееше в алтернативна реалност.

486

Влади

преди 3 години

Ама питайте Джуки Шарана от Божков ТВ, дето е все (гл.упаво) удивена, колко зле е еваното студентче от Хага. Там е истината!Как сините журналисти и политици се оказаха червени?...За едни зелени пари...от Дубай.

485

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканЗащото ГЕРБ е по-доброто за България!Срещу правителството са престъпници,убийци,крадливи олигарси,предателя Радев!

484

Истукан

преди 3 години

Протестерите си го заслужават полицейското издевателство. Като не искат толкова Борисов и ГЕРБ, защо гласуват всеки път за ГЕРБ?

483

Анонимен

преди 3 години

Бойко - премиер,ГЕРБ и ОП управляващи,крадливите протестиращи олигарси и убийци - ВЪН от държавата ни!

482

Баце Чекмеджето

преди 3 години

А ве ей,ша ва избия ве!