34

Прецедента маняк

преди 3 години

Ей какво ли не прави Ал Бънди за една шака намочано месо, какви апартаменти и заплати раздава. Бързо труженичките пред прецедентството да се наредят белким ги огрее.

33

Марсианец

преди 3 години

Браво Миков!Много вярно е всичко,което казваш! Винаги съм бил с десни разбирания по отношение политическия живот в Бг и съм приятно изненадан от изказването Ви! Такива хора ,като Вас са достойни за уважение! А г-н Радев е СРАМ за българската политика !!! Питам аз ,как може такъв човек да бъде допуснат да влезне в президентството?! С безмислените си приказки и призиви за оставка се е превърнал в селски глашатай!!!Позор!

32

Мислете ей

преди 3 години

Не е за бас да се чете.

31

Иван

преди 3 години

Има едно единствено спасение от тази загробваща 75 години комунистическа-псевдодомакратична диктатура - да си върнем Царство България!БОГ,Цар,Отечество!

30

шуробаджанак

преди 3 години

Тия ще ми говорят за мутри, които създадоха мутрите, а именно - БКП, днес БСП. А куфарчетата с пари? Румен Радев е най-гнусният пример на социалист с власт. Ние знаем за двете заплати и за държавните жилища, давани на Деса. Ами какво и колко от държавните блага е раздавал Радев на другите си любовници?

29

Анонимен

преди 3 години

Протестът ще загине в момента в който протестиращите се замислят дали има нужда от предсрочни избори

28

Мислете ей

преди 3 години

До Анонимен 22. Не е за нас, няма смисъл, остават месеци до редовните избори. През тези месеци протестиращите могат да оформят ясна концепция и визия на това , което искат и да са първа политическа сила, ама явно толкова им е акъла.Много хора даже и противници на ГЕРБ и на Бойко Борисов, казват, че няма смисъл към момента от това.Шарен парламент също не е решение. А избори до дупка още по вредно за икономиката и тогава ще видят какво са мутри и какво е криза.

27

Анонимен

преди 3 години

Миков е нагледно доказателство, че само когато един комунист изтрезнее може да стъпи на земята и да оцени реалната обстановка !Но Миков е изключение. Той има късмет, че живее в демокрация иначе болшевиките такива като него падат от прозореца.

26

Анонимен

преди 3 години

Как да искат предсрочни избори , като ще вземат 3 %

25

Анонимен

преди 3 години

А какво е нужно,бе Мише?Мамина сладка пияндурка.

24

А за хотелчето

преди 3 години

На Халкидики нещо?

23

Долу БСП

преди 3 години

Скъпи, не само предсрочни избори не са нужни. И самата БСП не е нужна. Въпрос на време е да бъде забранена със закон, както направиха други държави в Европа с бившите си комунистически партии. Както виждаш, като ви има, разделяте народа и всявате омраза и раздор, ако не сте на власт. При това, масирано вредите на държавата и масирано насъсквате народа. Долу БСП!

22

Бъдещето

преди 3 години

Президентска райхрепублика с президент Генерал Бойко Борисов!!

21

Анонимен

преди 3 години

Даже и кумунистите вече са против фигуранта

20

Анонимен

преди 3 години

Хайде на бас, че няма да има предсрочни избори

19

До 18

преди 3 години

А тебе кой те пита бе миШok

18

Ха-ха

преди 3 години

Нужно е нещо много повече от предсрочни избори!Цялостно изринване на политическите Авгиеви обори,включително и в БСП.

17

Анонимен

преди 3 години

Браво!Ние комунистите трябва да се подкрепяме.Може да сме леви може да сме десни но си оставаме комунисти.

16

Този пъпеш не разбра

преди 3 години

ли, че е вече никой, кой го пита какво мисли? Докато тези продажници не се изринат от БСП, партията няма да има никакъв шанс на изборите! Особено Станишевци , Герговци и др. подобни. Нинова е по мъжкарана от тях, макар и без топки!

15

Анонимен

преди 3 години

Ето затова Нинова трябва да изрине старите муцуни. Та ако ще това да е края на политическата и кариера.