29

Анонимен

преди 3 години

Биби не е чел Винету, гледал е филма.

28

дърт

преди 3 години

Специално за г-н Борисов трябва да се разкрие нова рубрика - антинаучна (и антинародна) фантасмагорика!

27

Позитано - НАПОМНЯНЕ

преди 3 години

Давайте по-усърдно другари !!! Днес много сте пасивни в броя на коментарите и за някои довечера няма да има плащане. Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!

26

Анонимен

преди 3 години

срам ме е, че съм гласувал за тези

25

Анонимен

преди 3 години

В колко е Шоуто на Бойко днес? От студиото в избата ли ще се излъчва?

24

ПроСоТо

преди 3 години

иначе предвидливо е облякъл бялата риза...Дали е изрязал яката според изискванията на "мосю Гилотин"?

23

Сата НАТО

преди 3 години

Комсомолския секретар от банкя похвали ли се как му е влезнало в ду парата и вече се върти с 200? А че българската прокуратура вкарва хората в затвора с фалшиви обвинения?

22

ПроСоТо

преди 3 години

До хкакви "най-много гласове" бе?..-Та Тиквун,въпреки целия упорит напън ,събра едва 12 процента от гласовете!Основно тези на дпс.Хората проявиха престъпно БЕЗРАЗЛИЧИЕ за случващото се на последните "избори".Сега обаче явно са осъзнали пропуска.Тиквата Е ПЪТНИК!..Само животинския му страх от това,какво ще последва за него и придворните му патерици ,го кара да упорства като магаре...Но "Све има свой край,па чак и Мутротерора"..

21

Анонимен

преди 3 години

"Това е законно избрано правителство, събрало е най-много гласове и законът е отредил да управляват 4 години."Това е НЕзаконно избрано правителство, събрало най-много гласове(чрез купени такива, безброй зачеркнати бюлетини, фалшификации) и законът е отредил да управляват 4 години, защото е безсилен с/у корупцията на всички нива!

20

6

преди 3 години

До Винету Не чете щото не може. И той е *** и избралите го са прости затова се разбират. А ние ща го пратим в царевицата на Хераково.

19

към коментар 11

преди 3 години

...плюс това си мисля, че Христо Иванов също е финансиран от Божков, цирка с плажчето, българския флаг, дърпа патриотичната струна на тълпата....и ей го на, юрнаха се на жълтите павета и Росенец....гениален сценарий....от тук вече имаме тълпа, която ще бъде управлявана от други платени 30-50 човека, умело с викане, сладки приказки, агресия срещу полицията

18

Анонимен

преди 3 години

Бележим постоянен напредък в изоставането.

17

назадък

преди 3 години

От преди 10 г аз имам назадък ,а именно получавам повече ,а мога да живея и купувам все по трудно и по малко ! За достъп до болници и доплащане е ясно. При зъболекар пък не може да се стъпи .

16

до 11 години

преди 3 години

3 незавършени мадата и после подкупени гласове за нов мандат ай стига видях кой го подкрепи на антипротест , тоя дето му плащат , появи ли се някой в негова защита , аз поне ходих на протест и наистина има хора които не са за Радев, не са за БСП а са от различни партий , ай моля ти се, мутри вън , това клеймо ми хареса

15

Анонимен

преди 3 години

За какъв"напредък"говориш бре крадец долен,това да си последна дупка на кавала във всяко едно отношение откога се нарича Напредък бре мутро ***!

14

Винету

преди 3 години

До 6 и 7. Ако не си обърнал внимание Борисов е един от малкото, които почти никога не чете.

13

Анонимен

преди 3 години

Напредък, какъв напредък бе, най-бедната и унижена нация в Европа, и изчезваща благодарение на ***..фията и олигархията...

12

Анонимен

преди 3 години

Право на всеки психопат е да бъде вкаран в психиатрията

11

11 години

преди 3 години

На власт тоест една трета от прехода си е постижение. Никой друг не го постигна, което е показателно какви лидери издигат партиите. Даже и царя опита с торбата с лъжите и го прогонихме. Играч си е.

10

х

преди 3 години

Първо да уточня, че не съм фен на никоя партия. Това е законно избрано правителство, събрало е най-много гласове и законът е отредил да управляват 4 години. Банда неудачници и лентяи не представляват болшинството от народа. Божков си го каза на срс-то - организират и плащат протеста, кефи се как социалните мрежи управляват тълпата, .....това са 20-30-50 човека, не много, но умело контролират тълпата с говорене, шумят, провокират, бият се. Мислете, а не бъдете овчици и манипулирани дибили