30

Анонимен

преди 3 години

Страхът ви ми харесва, герберски тоалетни. Паниката ви мирише сладко и опияняващо. Странно ми е, но дори умствени инвалиди като вас са достатъчно умни, за да предусетят какво иде. Нека. Справедливостта и възмездието са най-великите ценности. Ударната вълна се надига.

29

Седесар

преди 3 години

Още един политически труп " възкръсна" и откри топлата вода!! Пламен Куйруков?? Ха ха ха ха

28

Анонимен

преди 3 години

Протестирайте лошо няма, ама случайно днес да чухте, че има нови доказателства срещу продажните съветници на Радеф?

27

Анонимен

преди 3 години

Предлагам, след скорошното падане на престъпната власт, да бъдат издирени всички гербави и да се потърси сметка за безобразията им!

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПротестите бяха провокирани, а сега БКПтата стоят зад тях. И искат да изместят другото БКП-ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 3 години

Протестират "млади хора" на потомствената градска номенклатура - "гладни", мацките полуголи, а старците с "мазоли" от търкане билетчетата на Черепа.И какво искат още - чекмеджета пълни с пачки от фотошопа който им изпрати Черепа от Дубай !А Радев ще им ги пусне с дрона пред Президентството !!!

24

Анонимен

преди 3 години

Заминавате си, мутри!

23

Анонимен

преди 3 години

На последък доста " личности". Подкрепящи мутрата поради личните си интереси.Се опитват да ни насаждат мнението че сме виновни за нещо?!-:) Виж господине.др Борисов управлява България типично по комунистически! Така както и Живков не го правеше! Помня тези времена за твое съжаление и знам какво говоря! Младите хора на България искат промяна! И не ги интересува Интереса ти!-:) Успех на младите бългсри! 10 г нов комунизъм СТИГАТ! Мутрата вън от властта!

22

Анонимен

преди 3 години

Я, някой стоял зад протестите. Аз съм там всеки ден, пък никой не ме е информирал. Нито някого от приятелите и познатите, които срещнах там. Бре, ако всичко е организирано от Черепа, да взема да му пиша във фейса да ми плати нещо, че още нищо не съм видял, гледай ти. А сега сериозно. От вожда си трябва да сте научили, че не е важно какво дрънкаш, а какво правиш. Като "нищо няма да се промени", защо са ви впрегнали да тролвате? Зад неадекватните ви писания не прозира друго освен страх.

21

Анонимен

преди 3 години

Кой беше този тип, Юруков?

20

от форумите:

преди 3 години

Искам да попитам протестиращите дали в сряда ще се включат в протеста на БСП с Мая Манолова, *** Нинова и другите лица от БСП, които през 2013 избраха Пеевски за шеф на ДАНС?

19

Анонимен

преди 3 години

Добре ги нацели, че са безпринципни и жалки. Като БСП когато бяха в тройната коалиция, но одобриха плоския данък, помним, помним. Герб няма алтернатива, старайте се повече другия път.

18

Евала

преди 3 години

Щом и в тоя сайт, свързан с варненската мафия, на журналята, оп драскачите е заповядано да я карат по яваш, значи уж опозиционерите ще го лапат. Още една седмица и протестите фют! изфърчат кат пфъдня.

17

Анонимен

преди 3 години

Кешев е позор!Шкафчето също!

16

сминдух енд чесън

преди 3 години

На пет кафета едно е за властта,или мизата ще се промени ако се изказваш неправилно.

15

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да пишете Тиквата си заминава!Съвсем скоро!

14

Позитано

преди 3 години

Давайте все така по ленински другари и другарки от форума и площадите ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването на ГЕРБ, Борисов и Гешев !!! Не подминавайте и шефа на МВР !!! Слава на БКП и лично на другарката Нинова , другаря Радев и щедрите ни спонсори - другарите Цв.Василев и Васил Божков !!!

13

Анонимен

преди 3 години

Никакви платени апологети няма да спасят прогнилата от корупция власт.Ще има и затвор за нея.

12

Анонимен

преди 3 години

Дали всичките "анализатори", "оценяващи", "политолози" и тъй нататък катетри на корумпираната шайка си мият устата, след като изказват очевидно и безспорно безпристрастните си позиции в защита на СИК?

11

Анонимен

преди 3 години

А щом нищо няма да стане, защо наизскачахте от дупките си?