26

преди 16 години

Devilish prav si dori i da boli (za gord varnenec kato men). infrastructurata na Varna e ot ... 50 te...a ot krai vreme varna si e doina krava za mafiata. nikoi ne misli za bade6teto a samo ka da krade i laze pove4e ... lubim grad no mnogo tarikati :(

25

eraser13

преди 16 години

Нещо май за хлебец плачете а ...Ами да пратят машините до добрич да поизчистят/не само до дебрене/,може и да имате хляб,ама пак от къде от наше село нали ...айде със здраве

24

ivo

преди 16 години

Devilish prav si dori i da boli (za gord varnenec kato men). infrastructurata n

23

преди 16 години

Напълно съм съгласен с теб.Скапват се,защото тия дето строят,къртят улиците с големите им самосвали и след това никой не ги оправя.Всеки ден съм сигурен,че стават поне 5 аварии на водопреносната мрежа,заради стари тръби,които така и не оправят.Вчера имахме един много рядък феномен-гръмотевична буря и нета на половин Варна веднага спря....Уфф какво да говоря...

22

2dpd

преди 16 години

snimkata kyrti miwki.

21

DevilishSoul

преди 16 години

"големи колкото ТИР" - ама много важно:) Абе човек, за един снегорин не е важно колко е голям, ами дали върши работа:) А и никой не е казал, че улиците ви не са почистени- напротив, вижда се, че сняг по платната реално нямате:) Ето затова е странно как ви се скапаха инфраструктурите - ток, интернет, може би на места вода, доставките на хляб... Не, че не вярвам, че е така, но явно някой някъде не си е свършил работата както трябва, щом при вас се получава така:)

20

преди 16 години

... улиците си ги ринат.ако не вярваш лично ще ти пратя снимка на двато снегорина,които се дживат един след друг и са ОГРОМНИ колкот ТИР!(такива преид това не бях виждал)

19

преди 16 години

Същото е и тук,така че изобщо не схващам защо повече говорим.И мен ме дразни самочувствието на София,като си мислят,че ВСИЧКО ИЗВЪН СОФИЯ Е СЕЛО.Живея от 5 г във Варна и ВАРНЕНЦИ ИЗОБЩО НЕ СА КАТО СОФИЯНЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А иначе съм си от Димитровград.

18

DevilishSoul

преди 16 години

16, ако става дума за мен, Ами живял съм - точно във Варна:)

17

DevilishSoul

преди 16 години

Не, при нас не ги строят от кал;) Но дразнещо е то4но това самочувствие на София и Варна- как всички други били селяни:) А цялото ви самочувствие, на вас, дето ни обиждате се превръща в един лапешки хленч, веднага, когато бъдете поставени в малко по-екстремни обстоятелства:) Смешно е :) Хубаво, нека сме "селяни" ама в магазина имаме 3 вида хляб, рейсовете и тролеите се движат и са отоплени, таксита бол, улиците проходими, ток имаме (засега, пази боже от ЕОН), вода имаме... Всички заведения бачкат, на 15 минути минават снегорини по всички главни улици (явно общината си върши работата..), светофарите ни бачкат... Айде ще спра до тук:)

16

do bizcocho

преди 16 години

"Уважаеми ми Кочо" защо такава овчта мисъл? Как ти хрумна такава мъдрост,че във Варна хората не работят.Поживей малко някъде в голям град и пак изказвай мнения

15

преди 16 години

Абе вий си стойте по селата за нас недейте да берете грижа!Хляб си произвеждаме!Но И голяма част от него идва от Добрич!Снегът хич не е малко,вятъра беше изключително силен ( в Габраво сигурно бриз ги е вяло,пуууу) и н еслучайно във Варна са били най-големите снегове!И варненци хич не сме се оплаквали за нищо,тези които са оплакват са Софията!Това,че банките са хилави и не могат да си строят добре работите е друг въпрос.Сигурно при вас ги строят с кал.

14

ppp

преди 16 години

Аз ще ти кажа - произвеждайте си хляба в града.

13

DevilishSoul

преди 16 години

Ами превантивната мярка е хората да си чистят пред входовете, а общината по улиците, там където е възможно! И тука има преспи, можеш да го видиш от онлайн камерите, но никой Търновец или Габровец не се оплаква, нали? А сСофия и варна .. малко ги поръси и вече... големия проблем:) Ами зима е бе хора:) То това е зима, а не да завали и да се стопи след един час:) КОгато се строи такива зими трябва да се имат в предвид, когато се избират доставчици за хляб, също, когато се изгражда кабелна инфраструктура-също... България сме.. Тук вали сняг, ако не знаете:)

12

Варна

преди 16 години

DevilishSoul прав си за това, че не се очакват и се нервя много до кога ще се получава "майстора взе парите и каза- ще видим..." аа и кажи превантивна мярка срещу пряспа 2 метра. ай със здраве.

11

DevilishSoul

преди 16 години

8, Отлично се сещам:) Все пак живея почти Балкана, а съгласи се, че там е доста по-ветровито от Варна:) Варна я познавам много добре и не ми приказвай на мен точно колко много духало:) Варненци са малко глезенички - нека си гокажем направо. там не се очакват големи снегове и не се вземат превантивни мерки:)

10

Варна

преди 16 години

По-тъпо и комплексарско заглавие не можа ли да измислиш....?Излагате се бре.

9

DevilishSoul

преди 16 години

4,:)Преди да кажеш на някого ***, посъбери малко информация;)1/ Снега е малко за България:) Ти явно не си на повече от 20 години и не помниш зими:) Последните с еоказаха сушеви, но 50 см сняг през януари, за България е нормално:) Спрявка- 2001 година например:) Няма да връщам по-назад времето, защото ти тогава си бил дете най-вероятно:)2/"НЕ СЕ ОПЛАКВАТ,ЗАЩОТО ХЛЯБА СИ ГО ПРОИЗВЕЖДАТ ТЕ" - а що за Велик град е Варна, един хляб като не може да си произведе?:) Ами произвеждайте си:) Не чакайте на зърнената мафийка от да не казвам къде:)3/ "нищо не се е събаряло" - аде бе?:) я виж новините точно на DnesBG:) На първа страница;) Или и с четенето имаш проблеми?;)

8

Варна

преди 16 години

DevilishSoul ако в Габрово духа такъв вятър като във Варна и там ще има бедствено положение, ти сещаш ли се какво става след като мине снегорин- вятъра си прави преспата пак на същото място, а по въпроса за двете педи ела на баир Баши над Аксаково да си измериш педите :) .Че им е слаба организацията слаба е на почистващите фирми, но тук условията са по-други.Както и да е "зимата пак ни изненада" :D

7

преди 16 години

ние имахме ток през цялото време,само на бул."Сливница" спря 2х за по 10 мин,когато беше 85 километровият вятър