152

Анонимен

преди 3 години

Ще се потули, както обикновенно. Ще изгори някой третостепенен бушон и пак ще слушаме за полицейските насилия ... в САЩ

151

DDD

преди 3 години

"Пазителите на реда" и *** им приятели си приличат по едно - когато са повече, по-гоуеми мъже от тях няма! Но ако случайно са поединично - песента вече е друга - устите затворени, погледа надолу... Щото добре разбират с единствената си моъчна клетка, че никой няма да им търпи простотиите!... Близо до нас живее един такъв. Снощи си поприказвахме...

150

Анонимен

преди 3 години

Какъв един месец,бе.От клиповете ясно се вижда всичко.Вече нищо не можете да скриете и манипулирате.Просто искате да забравим.Да,ама-НЕ!

149

До Анонимен 154

преди 3 години

Ми щом свинчо и доган командуват,то за какво ни е и Бацката?Не стават ли много командващите?

148

Анонимен

преди 3 години

20 заплати.привилегии.ранно пенсиониране по 2 хил.лв заплата и ритници за нас.

147

До Анонимен 145

преди 3 години

Напротив,мойто момче.НИКОГА милиционерите така публично не биеха.И бяха доста по-грамотни и културни от полицайчетата днес.

146

Анонимен

преди 3 години

а не бе..няма виновни полицаи.те само 5-6 на брой влачеха момчетата зад дебелите колони да ги посъветват с нежност и уважение ,точно както са им разпоредили началниците с 200 шута по главата и бъбреците на тайно да се не вижда и снима.

145

Анонимен

преди 3 години

Обективната истина е, че преди няколко месеца един от толупите пръсна сълзотворен газ срещу тълпата, ама обгази колегите си. Клипчетата ги разнасяха из целия интернет.

144

Анонимен

преди 3 години

Като свалим тази власт ще изгоним всички, които са пазили тази власт. Половината от тях ще изпеят имената на тези, които са били хората.

143

Анонимен

преди 3 години

ДС управлява България чрез Доган и Пеевски. Не само милионерите - мафията също беше назначена от ДС. МВР работи лично за Пеевски. ОСТАВКА!

142

Анонимен

преди 3 години

Те тия пострадалите момчета са си блъскали главите в паветата ей тй от скука, та едното чак не си спомнят нищо видиш ли....После тия там не биели, те само охранявали от "народната любов" и заплатите им не били от нашите джобове видиш ли...И ония там 240 не са избрани от нас видиш ли...

141

Анонимен

преди 3 години

Тоя дето го ритаха зад колоните - той ли е "задържаният"?Някакво обяснение за клипчето?

140

Анонимен

преди 3 години

НЕ ОСТАВЯЙТЕ ЕНИЧАРИТЕ ДА СЕ ПРИБЕРАТ И ДА ПОЧИВАТ. ТЕ СА ТАМ ЗА ПАРИ И НЯМА ДА ИЗДЪРЖАТ КОЛКОТО НАС !!! АЗ ИМАМ БРАТОВЧЕД ПОЛИЦАЙ (***) И ВЕЧЕ СЕ ОТКАЗАХ ОТ НЕГО И МУ ГО СЪОБЩИХ!!!

139

ПОЗОР!!!

преди 3 години

ЕНИЧАРИ!!!

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 149Какъв адвокат да иска момчето, освен да е някой милионер, срещу полицията да водиш дело не е сложно, въпроса е че няма да го спечелиш.Аз съм бил охрана и знам че са гъсти в полицията, едно семейство са, разговорно казано.Не знам какъв е случая с момчето, но не се съмнявам изобщо че има из роди в нашата родна полиция, но има и много готини....

137

да бе знаем ги

преди 3 години

Който не е ходил на мач да не ми говори, че полицията не биела. Бие си и то яката. Излизам от сектора и ме почват с палките през гърба "ей тъй да си знаем". Така че и на протестите и там бият съм 100% сигурен. Умен ушат няма, всичките *** са *** кат *** и не различават скинар от обикновен човек. Ще набият баба ти след това и теб!

136

Пословица

преди 3 години

Да би мирно седяло,не би чудо видяло!

135

Анонимен

преди 3 години

Има си в полицията хора които не се съобразяват, но има които си гледат работата, не гледайте най лошото в тях.Ако наистина са пребили момчето, може да е хвърлил някой камък или бутилка по тях, но ако само се е репчил и те за спорта са го пребили...не знам.Даже хвърлянето на предмети по тях не оправдава да го пребият от бой, но знам ли какви работят в нашата родна полиция.Аз затова си пускам песничката на Веско Маринов и съм спокоен :)

134

Анонимен

преди 3 години

Полицаи, които бият човек на земята или такъв с поставени вече белезници не са полицаи, те са милиционери!

133

пепе

преди 3 години

Русофили, милиционери, *** и депесари се бият на паветата. А нормалнитее хора отдавна не са в БГ. И не ги е изгонила "мафията", а джендърите и русофилите, които в момента правят циркове!