393

Анонимен

преди 4 години

Тоя Близашки ли се казва?

392

Анонимен

преди 4 години

Представете си колко е тежък животът на образованите хора в България, щом човек, който все пак е някакъв юрист се налага да прави шпакли на проста мутра, за да има какво да сложи на масата...

391

Анонимен

преди 4 години

Борисов се оказа едно недоносче на фашингтон!

390

Анонимен

преди 4 години

До 444 - Потоците станаха от Турция към Сърбия не заради Р.Радев а задари ЕС и евентуални санкции от там. Една камара аргументи изнамериха за да го спрат. Решението за потока да минава за Турция си беше на Русия и никой от Б.М.Борисов, Р.Радев а още по-малко Иван Геяев не им е влиял. Иначе потоците щяха да са от България за Сърбия!И драмата с потока се реяеваше при Плевнелиев!

389

Анонимен

преди 4 години

Борисов няма полезен ход, освен гражданска война.

388

Гневен

преди 4 години

До МхмТоталната грешка е,че допуснахме доган да си разиграва коня както си иска и да управлява процесите в РОДИНАТА ни!!! Публичното му безцеремонно и нагло изявление беше:" Аз разпределям порциите в БЪЛГАРИЯ". Срам и позор за всички пишман политици,които позволиха това да се случи!!

387

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 444 - ДРЪГАРЮ, нали така са ти казвали! Навързването на факти е сложно нещо! Не се занимавай - не ти се отдава! Каква връзка имат потоците от Турция към Сърбия с Румен Радев, че не схванах????Ами, че той Бойко, нали със Западните Балкани се тупаше в гърдите по времето на Европредцедателството. За това колко много направил за да повдигне този въпрос? Завой по Белене май Б.М.Борисов направи не Радев!Или си забравил! А и няма как - няма правомощия - Радев да рестартира този проект!!!!!

386

Анонимен

преди 4 години

До До 440Съгласен съм че тези хора са грешка на природата, но Нинова, Доган и Трифонов не са на това мнение.

385

а

преди 4 години

гнус този обиколи всички партии

384

До 440

преди 4 години

БСП- ДПС,- Слави Трифинов са грешка на природата .Какво ще играят ,няма какво да играят повече.БСП- ДПС вече играха и се овъргаляха.Заменката на Росенец на Догани е от тези игри,но те са още много.Колко гори имат примерно дпс функционерите,къде явно,къде с поставени лица?А Славито е алчен *** ,да не говорим ,че нищо не разбира от държавно управление ,икономика,финанси,той си е един говорител на сценаристите ,само той ни липсва да ни " оправя".

383

Анонимен

преди 4 години

откъде да знаем че Доган ще си постели за 200 години напред.

382

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 435 - Защо никой не влиза в Американското шпионско гнездо Министерски съвет тогава? Вие съвсем на селска кръчмарска седянка от възраждането обърнахте форумите! Кой лобира за новите самолети?

381

Анонимен

преди 4 години

Противна мазна Близнашка ***, същата като Борисов - плямпа като Хитлер.Радев е законния избор на суверена.Мръсни пребоядисани ***!

380

Анонимен

преди 4 години

До МхмАз бях лапе, предполагам че и ти си бил такъв, откъде да знаем че Доган ще си постели за 20 години напред...Всъщност нищо не знаем за ДС, освен ако искат да омаскарят някой бивш певец, другото е пълна Индия!

379

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 435Идеолоогически квалификации и напразни обвинения са характерни в изказа на КОМУНИСТИТЕ! За да се кавалифицират група от хора като шпионско гнездо трябва да имате факти, събрани данни и да ги предоставите в съда. Съдът има правата само да определи дали едно лице или група лица са извършвали шпионаж за друга страна! Но - трябват факти!! Без факти си е селска седянка, развинтена фантазия и предположения! Пил някой две бири и решил ами този трявба да е руски шпионин.

378

Бате

преди 4 години

Грешката беше на Борисов, че подари президентските избори на БСП с представянето на НЕИЗБИРАЕМ кандидат. Защо!

377

Анонимен

преди 4 години

Според господина от пост 432 никой няма право да влиза в руското шпионско гнездо наречено българско президентство. Лично аз смятам че много късно беше влезнато в тая змийска дупка.

376

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДа бе това им е униформата. Знаем. Ама на униформата пише жандармерия, бюро за защита на главния прокурор, полиция. Ясно е за униформата. И сега внимавай - не униформата прави действияпта!!!!!! Въпросът е не за униформата - въпроса е за аргументита на главния прокурор да ги използва! Не отмествайте истинския въпрос! ЗАЩО ГИ ИЗПОЛЗВА!!!!!! Каскет носи главния прокурор - не аз!

375

Анонимен

преди 4 години

Само да се зададе един въпрос на Иван Гешев - може ли да посочи поне една , ама само една заплаха за действия на прокоратурата в призиденството, че да се е наложило да се използват тежко въоръжени лица за влизането им там??????Една казах причина, подплатена с факти! Не предположения. Предположения и фантазии имаме всички. Все пак той представлява държавна институция! И мисля, не съм сигурен и жандармерия! Какво е това - ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ И СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ!!!!

374

Анонимен

преди 4 години

Румен Радев изобщо не нарушава конституцията ами обединява!!!!!!!!!!!!!И го направи на практика. Омръзна ни на всички от лъскави слова с добра граматика и лоша фактология. Когато фактите говорят и такива като тоя дето се е изказал неподготвен (пардон - подплатили са финансово може би изказването му) мълчат! Да сте видели резултати ама реални от борбата след 2013 с олигархията. Просто има преразпределение и едни искат да вземат повече а други изпадат от борда. Да се представя това като борба е ..