282

Доктор

преди 3 години

Taка е професор Балтов , ще се увеличат заразените ! Само че , моля Ви , професоре, всеки нов болен да се отвежда на стадиона или на площада пред Президентството и там да му слагате болничното легло !!! Нека в болниците да се лекуват нормалните болни хора! А тези, ненормалните , с мераци за власт, нека лежат по леглата на стадиона и пред Президентството ! Не искам аз да чакам да ме приемат спешно и да ме отложат ,защото протестиращ нехранимайко заема моето спешно легло !!!!!!

281

Анонимен

преди 3 години

Разбрахте ли какво стана?!?!? Направиха по-малко тестове и изкараха по-малко болни. Сега медиите не отдават толкова голямо значение и днес короната е някъде назад в топ новините, а апокалиптичните коментари оредяха. Днес се възцари спокойствие. О, ти, българино...има ли смисъл с теб да говоря.

280

Анонимен

преди 3 години

Спрете с измислиците за смъртоносен вирус! Допълнително изнервяте хората,нищо друго!

279

Анонимен

преди 3 години

Балтов, влизаш в списъка от раз...

278

Анонимен

преди 3 години

До Handel"ако може само една лаборантка да взема кръв"Дори това как се прави теста не знеш, а очакваш да ти вярваме и за другите неща

277

тъй де

преди 3 години

Браво Балтия, това е сериозно прозрение!

276

Handel

преди 3 години

До ПроСоТо:Не знам дали знаеш - болниците от няколко седмици съществуват само за да отчетат колко се може повече "заразени" и да приберат после парата от здравната каса. Малко са *** които ще се мъчат да лекуват ако може само една лаборантка да взема кръв и друга да натиска копчето на машината за теста и с това да изкарват двойни заплати на цялата болница.

275

Петракиев

преди 3 години

Балтов,не срами името на баща си !!!

274

Шопо

преди 3 години

Абе,Балта ! Като гледам всяка вечер се увеличават , вместо да намаляват по твоите прогнози!!!

273

а останалите

преди 3 години

А разрешените нощни заведения и сватби, мачове - те до какво ще доведат? Или както ви изнася....важното е мафията да оцелее, така ли? И вие да лапате от фалшиви клинични пътеки, като двойно увеличената за Ковид 19?

272

Активист на БСП

преди 3 години

Важното е да свалим човеконенавистното правителство на хунтатата ГЕРБ-Суджук !!! Долу на геноцида !!!

271

До лъжливото овчарче

преди 3 години

Един овчар искал да излезе пред влака, а другите го държели да не го прави. Докато влакът минавал край него, той им викал "Ето - виждате ли, че нищо не ми става, стига сте ме плашили излишно" ! Че и ти така !

270

gele

преди 3 години

айде стига демагогия. Не стигат бройките за крадете още ли бе мам ........

269

Чичо Ви

преди 3 години

Начииии подозирам, че след три дни протести повечето ще са изпонатръшкани и сега протестите продължават с няколко човека.Други всички кашлят, кихат и лежат болни.Начииии Балтов, молятА Ве!И по тихо на площта, че и последните да не окапят.Само на приказка ли се намира този човек?!

268

Метлата

преди 3 години

Май ако успеят подгъзуващите директори аут, та затова се е зскъхарил тоя шушляк

267

Анонимен

преди 3 години

Платените професори са много

266

Чуки

преди 3 години

Балтов, Балтов защо ли ги говориш тези неща...

265

Анонимен

преди 3 години

1000 души заразени затворници в един затвор в Калифорния не е от протести. Ама ги пуснаха на свобода .

264

Анонимен

преди 3 години

Протестите в САЩ са резултат на управлението им. Повод е поведението на полицаи, но за да се вдигнат хиляди, причината е зреела. Тръмп сега гони над милион учещи чужди граждани (студенти), защото го е страх, и си го казва, от силна лява вълна, силни леви движения. САЩ използваха в целия сват студентите, сега изглежда се надигат и при тях.Т. е. протестите са резултат от дългогодишно неприемливо отношение към хората. У нас също. На Балтов жена 2 също е калинка.

263

Анонимен

преди 3 години

ае, отивайте да протестирате, че ми се гледа сеир. Ама да има повечко А У туй онуй да сеира да по весел. Взел съм бутилка узо и съм си нарязал мезенце. Сядам и чакам да ви гледам сеира.