136

аз-ът

преди 3 години

До аз-ътИ кой ти каза, че спецпрокаратурата е влязла в кабинета на президента? Една жена на пазара? Има решение на съда. Кой иска да бъде над съда? -----Президентът е ЕДИННА институция , т*пак герберски. Знам, че нямате мозък, ама чак па толкова? ВСЕКИ кабинен в Президентството е НЕГОВ кабинет! Кое не ти е ясно? Тука яко се оср*хте. И лилявите либералки вчера и Президентът ви разкриха - НЕ УПРАВЛЯВАТЕ ВИЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА. От много отдавна ! Няма да променяте волята на народа, ще ви тричаме

135

Анонимен

преди 3 години

Радев превърна Президенството в котило за организирана антидържавна престъпност - терор на цивилни граждани и поръчкови убийства.

134

Анонимен

преди 3 години

Да дойдат сърбите да ни оправят бакиите. И да ни полажат как се сваля хунта. Срам ме е от българите. РОБИ!

133

До 130

преди 3 години

Отдолу някъде изпод зад ниците на червените корумпяги !

132

Митьо

преди 3 години

Кой е Доган? Нали уж ГЕРБ бяха против него? Защо го пазят? За кого гласувахме и кого избрахме?

131

Ушев

преди 3 години

До аз-ътИ кой ти каза, че спецпрокаратурата е влязла в кабинета на президента? Една жена на пазара? Има решение на съда. Кой иска да бъде над съда? Стига сте лъгали и манипулирали. Докарахте българите до абсурда да обичат насилника си. Махайте се в Русия русофили, тук е България, заради която Стамболов бе посечен от такива като вас.

130

аз-ът

преди 3 години

КЪМ ТОТАЛНА ЕДНО-ЛИЧНА ДИКТАТУРАМОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ГО СПРЕ ?!-----Някои хора много бързо забравиха, какво се случи по улиците, когато преди години сложих Дебелян за шеф на ДАНС...

129

Предприемач

преди 3 години

Така става, който си позволява да коментира Доган и Пеевски. Смятам, че Радев ще бъде свален от власт. Доган дърпа конците и разпределя порциите. Не разбрали ли останаха?

128

аз-ът

преди 3 години

В момента във ВСЕКИ форум с икзлючение на про-герберските хората са БЕСНИ. Никой не обича да го правят на ***. В момента ни се показва, че в тази държава абсолютно нищо не зависи от нас. Гласувайте как си искате, ние ще кажем кой управлява, а в момента, в който решим - избрания от вас - ще го демонтираме и ще сложим друг. Е ние се връщаме 30 години назад?! Къв 21 век, къв ЕС?

127

Анонимен

преди 3 години

Къде са тия 240 партийки,които преди избори се борят за кокала и за нашето внимание?Някой от тях да се изкаже за случая?Да им чуем гласчето?Ще видите парламент през крив макарон.

126

Анонимен

преди 3 години

вече стана ли ясно на всички, че сте поданици на мутрата, Дебелян и Доган и могат да се разправят с когото си поискат, дори и с президента? ще става и по-зле, ако шайката не бъде отстранена от властта

125

Анонимен

преди 3 години

що никой не разследва вицето на плевньо, на колко и кои престъпници даде амнистия..

124

Анонимен

преди 3 години

Какво още трябва да се случи...

123

Ватенка

преди 3 години

До Анонимен Айде деиставай, какво чакаш

122

Анонимен

преди 3 години

Въпросите вече са излишни - всеки вижда отговорите. а сърбите ни показват и действията.

121

Анонимен

преди 3 години

Шайката вече е в истерия.

120

Анонимен

преди 3 години

Май властта още не може да вдене,че отдолу започва да кипи.Ако изпробват нашето трърпение,трябва да знаят,че то е на границата.

119

Анонимен

преди 3 години

До Мария Гаргамел 115 За какво Гешев да арестува Радев ?Защото не играе по свирката на Вожда ли ?Предполагам , че такива като теб най много реват от Народния съд и саморазправата с политически опоненти , ама искат същото

118

чичо Гошо

преди 3 години

До Обективен 101 Каква личност е Доган ага бе ненормалник?Тускко куче на каишка на ДС другарите от БКП-то!Вчера и днес полковник Марков ви каза какво очаква предателите на Родината ни!Не си правете илюзии че някой ще отърве въжето.За разлика от тия на Доган ние сме се клели във вярност към Родината България.Тия тъ...пи момченца дето се правят на Рамбовци си нямат представа какво може да им се случи.Дори и Тиквата не може ги опази.

117

аз-ът

преди 3 години

Борисооооовввввв....Излез и кажи дали си ОК с това, което се случва ! Веднага !Защото ако не излезеш означава :а) ти го правиш това !б) Доган го прави, а ти си параван, мюре и кукла на конци. Шадраван за пред публиката. И че друг управлява зад гърба ти. Кое от двете е ? Кажи?! Искаме да знаем !