80

Shshs

преди 3 години

До 86 - единствената велика битка която съществува е за съзнанието на човек. Ти си я загубил на ниво 6ти клас История. :} Аз още не вярвам че съм нещо по-специално от когото и да било. :} Турци, сърби, руснаци, американци - имам приятели от всички нации, ама тия неща стават с натрупването на житейски опит, а не с блеене в телевизора. :}

79

Shshs

преди 3 години

До 86 - виж колко си промит, аз ти казвам че нации, етноси и прочие са залъгалки за деца ти ми говориш за някакви сърби и българи. :} Минал съм ги отдавна тия нисши форми на идентифициране. Напомняш ме на мен от 6ти клас докато се опитваха да ме програмират с учебника по история. Нищо някой ден ще пораснеш и ще се разбереш какво се опитвам да ти кажа. :}

78

до 86

преди 3 години

Българите коя "велика битка" сте спечелили? Сърбите поне нр се гушкат с турците

77

Светозар

преди 3 години

Толерастка статия в защита на исляма. Напълно в духа на новите евроценности.

76

Анонимен

преди 3 години

Много лъжлива статия,лъжа след лъжа,нищо вярно написано няма,затова не я дочетох!

75

Shshs

преди 3 години

До 82 - ... Ако за миг забравиш за хановете и погледнеш настоящата световна ситуация много бързо ще разбереш че Арсенал-Казанлък праща оръжия под път и над път. Да изпратим 500 калашника в Сирия или 300 картечници в Украйна е повече от достатъчно условие за геноцид. Осъзнай че всички на този свят сме просто хора и че сме резултат на милиарди години еволюция. Живеем в 21ви век, а ти се асоциираш с някакви си Крум и Омуртаг. Нации, етноси, религии... Това са облъчванки за 5 годишни деца.

74

дърт пееееераз

преди 3 години

Не ми дреме аз имам пари кат вестници изклали там некви кво да напраа аз

73

Анонимен

преди 3 години

До ShshsНие за разлика от съседните държави, не сме извършвали МАСОВИ убийства, може би преди 1200г. ни е било последното над чужда нация, по времето на хан Крум и Омуртаг за да сплашим византийците.Много хора си играят с гостоприемството на българите и много хора са си тръгвали в ковчези!Айде сърбоманите изпейте една песен за сръбското величие, кво беше - трепни трепни или на баба Лепа хитчетата...хаха

72

Анонимен

преди 3 години

Вовата всичко ще оправи. Мачкай ги, Вова!

71

Shshs

преди 3 години

До 79 - въпрос на семейни ценности. Моето семейство всички живеем в България имам вуйчо и леля върнали се от Англия, брат върнал се от Франция, братовчед върнал се от Холандия и самият аз върнал се след 4 години в Ню Йорк. А в миенето на улици няма нищо срамно. Чистенето е много дзен и се радвам като видя усмихнатият служител на чистотата тичащ зад камиона с маркуча.

70

Анонимен

преди 3 години

След 31 години демокрация и евроатлантическа ориентация България е бедна страно от третия свят и 2 милиона българи мият улиците и слугуват на Запад.

69

Shshs

преди 3 години

Не се говори не защото сме свикнали, а защото ние сме тези които извършват масовите убийства. Дори и малките деца знаят че НАТО са агресорите и че сами инсценираме войните в държавите с нефт и че самите ние с данъците си плащаме за всички войни и "революции" по света. Не, не съм свикнал и се срамувам, но сънародниците ми са промити да вярват че по света се водят религиозни войни с цел свобода.

68

Az

преди 3 години

До 74, брато ако си бил в Рио де жанейро, Варна ще ти е топ дестинацията за живот мой човек!

67

Анонимен

преди 3 години

По бай Тошово време България беше сред 30-те най-развити икономики в света и българите живееха на средноевропейски стандарт.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74Където има ислям има упадък и всичко живо бяга.

65

Халиф с дисаги

преди 3 години

Каквото било, било сега Азия и Африка трябва да се заселят в Европа, те я построиха все пак.

64

Щирлиц

преди 3 години

Нещо за арменския геноцид няма ли да кажете,или Турция ви е ...съюзник,та удобно си правите пас?

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Само пропускаш фактът, е едните са ислямизирани досущ като в Югославия братя се трепят.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен А за клането на хиляди сръбски християни в Сребреница ?А избиването на десетки хиляди християни в Сирия ,от брадатите борци за демокрация ,за тях нищо ?

61

СССР

преди 3 години

По бай Тошево време нямаше такива неща на балканите!! Съсипаха ги тия Балкани!!