35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"като ти чета коментара разбирам че тази жена не е свясна,такали?"Не може да е каже, защото нямаме информация за имотното и финансовот състояние на госпожата.

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Пенсията ти е според заплатата."Първите 3 години да, после не се вдига. Пенсионирал си се на 280 лева, когто средната беше 380 лева и .. Абе бива. Сега ти е 360 лева пенсията, ама средната вече мина 1700 в София.

33

Чакам. Новината

преди 4 години

Честен Български работник пенсионер, бе засечен да спортува на плажа, с жена си - пенсионерка, на бора- бора. Двамата бяха с бели чорапи и бели шорти ..както германците на златни пясъци лятото, и се радваха на живота, който България им беше осигурила..................!

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20При бай ти Тошо 10 лева, бяха като сегашни 500-600. Не знам, ама аз на 34 градуса, не искам да живея, без климатик. Също така, ако се разболея, едва ли ще стане, да платя 20 кила свинско и 30 литра вино, за да ме лекуват. А и един живот е, да си забил на едно място ЦЯЛ СКАПАН ЖИВОТ!

31

Анонимен

преди 4 години

Може да живее тук, щото сме в Европейския Съюз... Ей затова, трябва да напуснем тоя Европейски съюз... Който дойде, или става българин/ българка или бяга обратно.. На България ни трябват СЪЮЗНИЦИ да завземем Азия, Африка и Турция и да си разделим земята там и да растем като територия и Население. НЕ ни трябват чужденци, дори и германци/ съюзници да идват да живеят в България.. А Араби, турци, нег.ри и китайци да бягат обратно към Турция, както бягаше Осман Ага през 1865 г, с РАЗПРАНИ гъззове.

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Виденов не е съсипал никой, хората се съсипаха сами от простотия се завряха в градовете вместо да си седят на село и да си живеят като фермери"Извинявай, ама ако беше толкова лошо в града, защо не се върнаха? О, аз ще ти кажа - защото тогава още е било "големият син взима земята и половината пари", а останалите се оправят, но в един момент, автоматизацията прави дребното селско стопанство нерентабилно и дори и за големия син не е имало добър поминък.

29

2000 евро е мечта

преди 4 години

До ТръбаНе са малко хората в Германия/ особено в източна/, които поличават по 500-600 евро пенсия. Там н атакива им дават помощи за наем на жилище, защото повечето нямат собствено такова. Та с такава пенсия и наем от 300-400 евро /за студио/ няма как да оцелее там. А тук ще живее прилично.

28

Ромул

преди 4 години

Охаааа...ся *** праим са брата да си радва.

27

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНищо не може да избира тя е принудена да направи избор, а такъв избор не е избор, що не живее в Бавария и да си пие бирата там ? Избирала била то и българина може да избира къде да иде да мие чинии. E, и ? С 2000 евро пeнсия изоставена в далечно село, голям избор няма що.

26

Анонимен

преди 4 години

добре я нагласихте, сега цианите ще отидат и ще я убият вечерта заради парите. браво ***

25

Muhler

преди 4 години

Това къде е живяла и кои са й приятелите нас изобщо не ни интересува.

24

Анонимен

преди 4 години

До 24На някои карибски острови е доста по-мизерно и евтино отколкото тук. Включително Куба.

23

Анонимен

преди 4 години

Виденов не е съсипал никой, хората се съсипаха сами от простотия се завряха в градовете вместо да си седят на село и да си живеят като фермери. Хората искат да блъскат на някой чорбаджия или у фабриката у градо за 2 долара на месец или 200 лв като при Костов. Костов обаче им отне удоволствето да бъдат роби у БГ и те отидоха да робуват на Запад.

22

Анонимен

преди 4 години

До 22Ти за твоята си земя не се грижиш, тръгнал чужда да завзема.

21

Анонимен

преди 4 години

Стига сте говорили глупости. Не знам какво е слугувала и на кого, както се изразявате, но... жената може да избира да живее и на Карибите и у нас. Българският пенсионер не си го е извоювал това, той си вярва в благоденствието на соца и обича да ругае Костов, Сорос, Тръмп.... Е тва е разликата.И последно, не забравяйте, германката е от "победената" държава, с която ние бяхме съюзник, но обърнахме палачинката.

20

Анонимен

преди 4 години

До изкуфелника 20Ако на село ринеш *** на прасето цяла година, и се гърбиш като роб под слънцето, ще спестиш някой лев за месо.Изборът си е твой.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Ти никога не си виждал село дори на снимка, на село ще си купиш 2 пакета захар, 3 бутилки олио, пакетче кафе и хляб ако си готвиш на огън нямаш разходи и за ток Чист въздух, биологична храна от собствената ти градинка и екомесо от някое крехко прасенце. На вас високо интелигентните граждани най-добрия приятел ви е телефона. Какви пенсии бе момче при Бай Тошо на село можеше да се живее с 10 лв на месец.

18

Анонимен

преди 4 години

До 18И какъв ти е стандарта?

17

Анонимен

преди 4 години

Е и кво? Голямата новина! А знаете ли защо е избрала българско село? Защото пенсията й, колкото и да е ниска като за Германия, ще й стига тук да си живее царски. Така че не се радвайте много. Това само показва стандарта на живот у нас. Не е дошла бабата за прекрасната ни природа. А защо стандартът ни е такъв, това е доста сложен въпрос. Един от отговорите му можете да намерите в огледалото. С другия нямате нищо общо, той е заложен от векове в играта на големите.

16

Анонимен

преди 4 години

Така е драги пенсионери. Ако не бяхте строили комунизъм, ако не бяхте викали ура и да живее вечната дружба, сега ако не с германска, щяхте да сте поне с гръцка пенсия.