19

zeus

преди 3 години

Явно филма "Планетата на мaймyнитe" не е фантастика, а реалистичен поглед в бъдещето.

18

БПФ

преди 3 години

До PfДопреди 2-3 години никога не бих казал това, но явно по времето на КККК американците са били по-читав народ.

17

БПФ

преди 3 години

Виждаме как една велика страна просто загива, виждаме ужасяващите последствия от либерастията и фанатичната търпимост дори към най-долните човешки отпадъци, виждаме колко страшен е троцкисткия комунизъм. Тука нашите руско-източноевропейски комунисти поне градяха, а не рушаха !!!

16

Pf

преди 3 години

Американците тръгнали света да оправят,а в собствената им страна цари анархия. В такива ситуации си личи колко е читав един народ.

15

БПФ

преди 3 години

Цивилизованите закони са само за цивилизовани хора. Тръмп да проумее това - и да въвежда военно положение или САЩ отиват по дяволите. На Четвърти юли да съборят статоя на Колумб, това е все едно ние на трети март да събаряме паметници на Левски и на Хан Аспарух. Всички тия трябва да бъдат арестувани (при съпротива да се стреля на месо) и - за белите *** - по 10 години каторжен робски труд - чepните - да ги товарят на корабите, оковани във вериги и да ги стоварват на африканския бряг.

14

Анонимен

преди 3 години

Ще слагат паметник на бай Дончо.

13

Анонимен

преди 3 години

Аз пък съм за "Животът на БЕЛИТЕ има значение"! И не само животът, а и благосъстоянието. И "Всяка жаба да си знае гьола" - африканците - в Африка, белите - в Европа и Америка и Австралия, азиатците - в Азия!

12

АнонимеН

преди 3 години

АМЕРИКА НЕ Е *** ДЪРЖАВА!!!МОЖЕШ ДА БУТНЕШ СТАТУЯ НА НЯКОЙ СВЪРЗАН С РОБСТВОТО НО ДА БУТНЕШ СТАТУЯ НА ХРИСТОФОР КОЛУМБ ЗАВОЕВАТЕЛЯ И ОТКРИВАТЕЛЯ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ САМО СЪС РЕФЕРЕНДУМ ВЪВ СЪОТВЕТНИЯ ЩАТ ИЛИ ГРАД!

11

Стар набор

преди 3 години

БРАВО НА ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА ДОНАЛД ТРЪМП ! Левите екстремисти искат да заличат историята и да научат децата ни на нихилизъм, да убият патриотизма и да създадат една кафява смесена консумативна маса от немислещи същества без Родина и род, без традиции и история.

10

ааа

преди 3 години

Е те така започват гражданските войни. Разбесняла се тълпа, която иска промяна и чупи всичко по пътя си. Дано да успеят да овладят положението Американците, че иначе много лошо ще стане.

9

Анонимен

преди 3 години

Вирнете ги откъдето са протестиращите ревльовци черните в Африка,, а белите либерали на южния полюс.

8

Анонимен

преди 3 години

Тия хем са неграмотни, хем искат да казват какво да се случва. Комунистите, ако завземат властта в САЩ блм и разни борци за социална справедливост първи ще отидат в лагерите, другаря Ленин такива ги е наричал полезни *** оти.

7

ист

преди 3 години

Варвари. Ако нямаше Колумб, сега протестиращите щяха да живеят още по клоните в Африка, а червените щяха да гонят бизоните с лъкове. Явно добрия живот води до психични разстройства. Всичко ще си дойде на място след изборите в САЩ.

6

АнонимеН

преди 3 години

ТЕЗИ НЕ СА ДОБРЕ!!!ТОВА ЗНАЧИ ДА БУТНЕМ ВСИЧКИ СТАТУИ НА ВСИЧКИ ЗАВОЕВАТЕЛИ ОТ НАПОЛЕОН ДО ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА!

5

Анонимен

преди 3 години

Стига сте ги наричали "протестиращите"! Това са просто едни вандали.

4

Хмм

преди 3 години

Като съборят всички такива паметници, като затрият всичко от историята и след 200 години като е забравено някой ще излезе и ще каже: "Имам страхотна идея, дайте да направим роби!"....... колко са умни просто.....

3

Актуално предложение

преди 3 години

Нека да им посадят палми на мястото насъборената статуя, та да се катерят по тях.Нали точно това щяха да правят сега, ако навремето техните деди не са били докарани в Америка и научени да работят?В последно време обаче богатата Америка ги разглези със социални помощи и те се отучиха да работят. Щом няма да работят, какво друго могат да правят? Ами да скачат от клон на клон и да се замерят с кокосови орехи.

2

Хмм

преди 3 години

Що не свалят и статуята на свободата? Народ който не си спомня собствена история рано или късно е обречен

1

Анонимен

преди 3 години

Бай Дончо, време е да пердашиш!Някои хора от друго не разбират.