31

Анонимен

преди 3 години

Моля под такива теми да се въздържаме да пишем глупости, от уважение към починалия човек. Истината винаги излиза наяве, каквато и да е тя.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11 По принцип няма вирус , който да убива - ни грип , ни спин , ни корона . Ама понякога правят такива бели в организма , че за нула време си заминава човек Имаше случаи при грипните епидемии - грип - енцефалит - и за 1-2 дни си беше заминало някакво момче

29

50044

преди 3 години

"...медиците и гражданите не са защитени от заразяване и трябва да се пазят повече" - Леарите от Спешна помощ в защитни костюми ли отиват на повикване? В градския транспорт, асансьора, на работното място ние, редовите хора, в защитни костюми ли да бъдем? Нали щяха да върнат строгата изолация при 3 послледователни дни с над 100 нови случая - защо НОЩ и правителството нес пазват своите решения?

28

SuckMyD1ck

преди 3 години

Тзи сутрин рано една чайка лежеше премаза на бул Владислав. Очевидно е короновирусна!!! УЖАС УЖАС УЖАС. ГЕНЕРАЛЪТ НИ ПРЕДУПРЕДИ ЗА НЕВИЖДАНАТА ЯРОСТ! От три месеца като забърша някое девойче и я питам короновирусна ли е.. и ако е, се,кс само с три презерватива и маски!! СТРАШНО Е! НЕВИЖДАНА ЯРОСТ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ! Към 150 човека за 4 месеца си заминаха... и още поне 30 чайки.

27

Анонимен

преди 3 години

Аутопсията ли е доказала на 100%, че е загинал от ковит19 или някакъв тест? Сърдечно-съдово заболяване водещо до сърдечен удар... хмм, най-честата причина за смъртност сред българите от всички заболявания. Три аутопсии има направени в България на хора уж загинали от този вирус, но аутопсията е доказала, че не са, а те още са в списака със загиналите от коронавирус. Странна работа, нали!

26

Последни Новини

преди 3 години

Китай Превзе Владивосток - не е майтап проверете, Китай Обяви ВладиВосток за Китайски и го Анексира!

25

Активен Борец

преди 3 години

срещу Китайска БелоДробна ЧумоПроказа Уханска Сигурна Смърт.Един от Нас Падна в Боя! Уханци, войната едва сега започва!!

24

Тръмп

преди 3 години

До 15 "Скъсаха се да лъжат за починали лекари от коронавирус, само и само да вземат европарите."И аз затова ги лъжа американците, че вече има 2 милиона заразени в САЩ.И сега като взема европсрите, ох котьооо

23

2LOOP

преди 3 години

Герой

22

Анонимен

преди 3 години

Жалко за човека!

21

Анонимен

преди 3 години

Няма такъв вирус , нали , български "гении" ....

20

Патриот

преди 3 години

Не се умира от коронавируси, сигурно вече сте се убедили. По фактите ще познаете, не по приказките. Който не боледува от грипове, изобщо не го засяга такъв вирус.

19

емиграция

преди 3 години

Тези,които ни успокояват,че няма вирус трябва поне да си мълчат пред такива герои,като доктора.Поклон,ДОКТОРЕ!!!Поклон.

18

До 12

преди 3 години

То и аз и децата може да си мислим , че повече приличам на кино звезда, ама истината не е такава.А вирусът прави такива работи.Всеки вирус понякога може да предизвика фулминантна форма с бърз фатален край, а този вирус се е специализирал в тази дейност.Затова и на първата линия положението е сериозно.

17

Анонимен

преди 3 години

Бог да го прости.Още 1 душа на сметката на жълтите кучеядци.

16

икономист

преди 3 години

Явно тези, които са на първа линия в борбата с вируса и са изложени на по-големи количества от него, са с много по-висок риск от усложнения при заразяване. Дори да са здрави хора без придружаващи заболявания, опасността от летален изход е голяма.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Но има форми на малигнени процеси, стартирани на вирусна база, които убиват не за дни, а за часове. Не се правете на експерт, моля!Жалко за добрия човек, спасил е друг с цената на собствения си живот!Поклон пред паметта му! Съболезнования на роднините!

14

Анонимен

преди 3 години

Според данните в Националната информационна система, мъжът, който е починал на 49 години в последните 24 часа, е имал сърдечно-съдово заболяване, но не се уточнява дали става въпрос за д-р Стамов.Скъсаха се да лъжат за починали лекари от коронавирус, само и само да вземат европарите. Те не са сигурни, че е починал д-р Стомов, но пишат лъжливи новини, за което ще бъдат изправени пред съд.

13

Анонимен

преди 3 години

Почивай в мир, Юли.

12

Анонимен

преди 3 години

Бог да го прости.Да почива в мир.Загина на поста си.Като достоен човек.Поклон.