53

Анонимен

преди 3 години

Българите не мога да ги понасям, абсолютни простаци. Живеят в Дания и съм си уредил живота - стабилни доходи, къща, две коли, децата учат в частни елитни училища.

52

само така

преди 3 години

А защо ходят някъде да лежат групово на пясък? Какъв смисъл има от това? Каква работа имат там? Ами нека чакат на опашките, като не знаят къде и защо са тръгнали.

51

Мечо Кух

преди 3 години

Аз лично бягам в Гърция много повече от простащината на моего брата ***, отколкото заради нещо друго. Като бонус получавам добра храна и прозрачна вода. Бих чакал на опашка за това. Освен вода, други запаси не карам в багажника.

50

Серсемин

преди 3 години

Абе аз ли съм *** щото нищо не разбрах. Уж за сега само Маказа и Кулата са отворени,а пък от "граничните" ни пращат на Ивайловград и Капитан Петко. Май нещо ни пързалят? Или списвачите пак са копирали погрешно?

49

ааа

преди 3 години

И аз бих отишъл в Гърция, но тази година заради вируса няма да ходя. Твърде рисково ми се струва с цялата несигурност по границите. Какво правим утре ако Гърците затворят границата напълно или пък въведат още по строги провеки и опашката стане 30км?

48

.

преди 3 години

Селинджърите по бетономориети газ пикаят, че Пловдивчани трябва да минат през София за да отидат на море.

47

гражданин

преди 3 години

Къде сте тръгнали бе, луди?

46

Крайморие

преди 3 години

До АнонименС какво е пълно на плажа в Крайморие, че ми стана интересно?

45

Анонимен

преди 3 години

До Работодател 25Ако наистина си бил в Мавриций, Сейшели и т.н щеше да знаеш че Гъция е в пъти по добър варинат. Да не говорим че горе изброените дестинации са зимни курорти за европейците когато е истинският сезон а през юни-юли-август на Мавриций-Сейшели ходят само социално слаби провинциалисти като теб за да кажат после че са били там.Сървул си и ти личи от далеч.

44

Факт

преди 3 години

И 120 км да е опашката , софийския селянин пак ще се нареди ! Нали требе да покаже , че е пич с претенции ! Пожелавам ви , софийски селяни, 320 км опашка. На *** няма кой да му помогне ! Има софийски гъзенца ,които сутрин яхват джипове и отиват на басейн в курорта Константин и Елена ,Варна ! И то само да покажат пред някоя силиконка или татуиран бабуин, колко са яки !

43

АнонимеН

преди 3 години

НА ВСИЧКИТЕ ТИЯ ДА ИМ СЕ ТУРИ 10 ДНЕВНА КАРАНТИНА НА ВРЪЩАНЕ!!1

42

Анонимен

преди 3 години

Ако са го направили нарочно ,за да подкрепи туристът мутряците на родното черноморе,ще е върхът на падението

41

Анонимен

преди 3 години

Аз 10 лева ще дам само за гориво докато чакам на тая опашка на първа скорост, бе!

40

.

преди 3 години

Вече съм запазил за Август,няма да стъпя на мутроморието, юли ще отида на планина, при мутрите никига, набарбароните им и кафето по 10 лв , ако ще 100 км опашки да лъжете, че има.

39

Анонимен

преди 3 години

Юрууш на гръцката Корона, Овцеее!

38

Анонимен

преди 3 години

Споко, гърците скоро ще затворят границата както са тръгнали нещата.В Сърбия се удвоиха заразените за няколко дни, в Бг също, Македония са на върха, Румъния се подпали ..........Който влез в Гърция до 1 седмица е влязъл останалите ще гледат морето през крив макарон.

37

Анонимен

преди 3 години

Така като гледам, огромна част от "туристите" са напълнили багажниците със зарзават,трушия и месо в буркани от село, отиват в Гърция и ядът по терасите на хотелите, не могат да направят една Таверна като хората, защото са стиснати и са отишли като са разбили касичките на децата но иначе като ги питаш..... "е как къде, бяхме на Гърция" Смях голям ти казвам.Така че нека си чакат, те имат ядене и пиене поне за три дни на границата....хахаха

36

Анонимен

преди 3 години

Тези които разчитат на туристи на нашето черноморие са малко. Презастрояването е предимно от перачи на пари и мутри тарикати, за които хотелите са прикритие .Пример азалия. Хотел на плажа с ок инклузив, храната от понеделник се сервира цяла седмица в различен вид. Все едно се хранят *** с помия. Почти всеки ден в морето спира яхта и собственика с големи кутии отива и се връща. Начин за внос на наркотици. Така че никой не го интересуват реално туристите.

35

Митко

преди 3 години

Газзз към безплатните барбарониииии

34

шок и ужас.беге

преди 3 години

Хахаха, Тези заглавия ги четем от няколко години , особено през лятото и по големите празници