264

До 281

преди 3 години

С коя от десетте цифри от 0 до 9 трудно ще спасиш Бетономорието?

263

Анонимен

преди 3 години

До до 274Трябва ти една ултравиолетова лампа и може всичко да минаваш с нея в къщи. Дрехи, банкноти, монети, маски и по тялото също. Малко е манияшко, но помага и срещу други видове вируси.

262

44

преди 3 години

Може би греша, но не съм прочел или видял да има в Европа събиране на 12000 зрители за месец юли на едно място.За днес в София -69 Пловдив 22 до една седмица ще видим ще има ли отръжение.Но не приемам с лека ръка да поставяш болниците на изпитание че ти си решил да имаш някой глас в предстоящи избори. Този мач трябваше да се играе без публика. Ако след някой ден минем 200човека значи нещо много куца в управлението на страната. Оставките ще бъдат малко, което се очаква

261

До 278 фурмата

преди 3 години

Ами сам можеш да си отговориш на въпроса, като се сетил каква е целта на правителството в случая. Целта е да могат да осигурят достатъчно легла в болниците и достатъчно гробове за починалите от вируса. През март правителството нямаше тази готовност и налагаше едни безмислени за тогава мерки. Сега са осигурили достатъчно легла и гробове и не им пука.

260

Нали това искахте?

преди 3 години

Месеци наред се правехте на клетници и плачехте по форумите "Свобода ми дай".Е получихте си свободата и съответната бройка на заразени вървяща към нея.Няма на кой друг да се сърдите освен на себе си!В цял свят се говори че върлува заразата само в България 50%мислят че е конспирация ту заради крепене на правителството, заради чекмеджета,пачки, митинги,протести ..На всеки 5дни заразените растат с 1милион в света и време е вече да повярвате да се вземете в ръце и да започнете да се пазите!Поздрави

259

Анонимен

преди 3 години

с тези цифри трудно ще спасим бетономорието

258

Анонимен

преди 3 години

Въобще, ама въобще не е ясно защо отвориха заведенията. Скоро ще задминем Италия по брой заразени на ден. Вижте им статистиките. В момента те правят по 126, 142, 182, 201, 221... заразени на ден.

257

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че се превръщаме в рискова държава и ще въведат карантина за българи в много държави в Европа.Другото лошо е, че ще приложат нови мерки тук.

256

до 274

преди 3 години

Не само сервитьорите. КЪДЕ СЕ ОБРАБОТВАТ БАНКНОТИТЕ ПРОТИВ ВИРУСИ? НЕ МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ Е РЕДНО ДА СЕ ОБРАБОТВАТ ВСИЧКИ БАНКНОТИ И МОНЕТИ СЪС НАТРИЕВ ХИДРОКСИД ПРОТИВ ВИРУСА? А В ДОМОВЕТЕ НИ НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА И ТАМ ТАКАВА ОБРАБОТКА?

255

фурмата

преди 3 години

без конспиративни теории и заговори за съществуване или не на вируси и т.н., бих искал да попитам:След като е наистина плашещо как от 18-20, броя на заразените скочи на 180, какво налага да не се вземат никакви мерки по въпроса.Ама абсолютно никакви?Или броя на заразените не е такъв, или управляващите знаят нещо, което никой друг не знае. Или нещо друго, но какво? Нали при 3 дни с над 100 щяха да връщат КППтата? Събудете се мамка му

254

Анонимен

преди 3 години

Към 20 юли ще са около 300-400, към 10 август ще са около 1000, а към края на септември ще са 2000. Поне такава е тенденцията засега. Основното огнище на заразата са идващите от чужбина, а с тези напъни на Ангелкова да ни докара нови вирусозаразители, положението не може да става по-добре.

253

Анонимен

преди 3 години

Швеция не подава редовно информация към сайта и съм убеден, че крият истината. Гърция също лъже за реалната картина при тях.

252

До 273

преди 3 години

Намаление на случаите спрямо пикът, който са имали, не означава, че са добре. Например Швеция оня ден има 769 новозаразени, вчера имат 147, т.е. поддържат много високи нива. Е, вярно че през тези няколко дни на юли имат много по-малко новозаразени, не са над 1000 както беше през юни, но пак са много. При това Швеция продължава да има много починали, по-малко от преди, но пак са много.

251

Анонимен

преди 3 години

В момента най-много се заразяват по заведенията и ресторантите.Сервитьорите са главните действащи лица в това. Сервират и отсервират и ако има един заразен вече е налице проблем. С ръцете си пренасят вируса върху прибори, чаши и чинии.

250

Анонимен

преди 3 години

Леле как то е тръгнало ,след 3 дни ще бъдат 250,до кога ще лъжем бря?

249

Анонимен

преди 3 години

Още не можем да стигнем Швеция с техните 12 починали, а ние само 7. Не можем да настигнем и Беларус с техните 299 новозаразени, което за тях е рекордно малко.

248

Анонимен

преди 3 години

Някои страни успяват да си намалят случаите спрямо пика на разпространението . Отличници - Италия , Германия , Швеция , Беларус , Белгия , Испания . Преди няколко дни в Италия имаше по-малко случаи , отколкото при нас . А днес сме с повече случаи от Белгия и Швеция .A при САЩ , Бразилия и Южна Америка като цяло , Индия , Мексико , ЮАР , Бангладеш , Пакистан , СА е много зле

247

Анонимен

преди 3 години

ще "берем4 плодовете на тази епидемия тепърва,нека да се омесят добре потоците от хора по черноморието,планинските курорти и Гърция.Но страшно няма-Мангъров го каза

246

Тиквун

преди 3 години

Мене вирус не ме хваща, щот съм *** и ми е лесно !!

245

Анонимен

преди 3 години

Колко процента са? Мангъров работи с проценти, не с хора.Мангъров е като бабичката, която хвърляла сухи съчки на кладата на Ян Хус. Ян Хус казал: "О, свещена простота!"