17

Анонимен

преди 3 години

До До 11И колко имота си купи на спукан балон? Николко?Хе, хе - врякай, врякай тогава, това ти е останало ;)

16

До 4

преди 3 години

Ако ти си такъв и имаш такава позиция, надали ще коментираш под тази статия. По скоро щеше да се занимаваш с далеч по важни и значиме неща. Так че, най вероятно си поредния брокер останал без работа и пилеещ си времето по форумите с надеждата да зарибиш хората да купуват имоти на астронимически надути цени. Края на 2020г. спада на цените ще е с поне 30% надолу, ако не и повече. Идват гладни времена!!!

15

До 11

преди 3 години

За 20 години се спукаха няколко балона. Цените на имотите растят едва 3 години и сега пак ще гръмне балона. Който се е набалбукал със скъп имот да не реве

14

Анонимен

преди 3 години

До .Има. Но ти нямаш. Личи ти ;)

13

До11

преди 3 години

Я паккккк? 2008-година само ще е като лош спомен, пред това което предстои!

12

Анонимен

преди 3 години

Банките вече на дават кредити като преди. Брокерчета виждат края си вече

11

Анонимен

преди 3 години

До д-р СпокОт 20+ години прогнозирате рухване на цените, те растат, но прогнозите продължават. Дали ще доживеете да ги видите реализирани? И колко време ще ви е останало, за да им се порадвате?Хе, хе, врачки-квачки ;)

10

Анонимен

преди 3 години

До вчера беше - цените не са паднали и няма да паднат. Днес - цените почти не са паднали.. 5, 10, 15% нищо не е. Утре - цените са паднали само 50%, видяхте ли, не паднаха толкова много.

9

.

преди 3 години

Стойчева, имаш ли какво да ядеш??

8

д-р Спок

преди 3 години

Като паднат с 30% ще си говорим, дотогава всички статии са зле платена реклама... И колкото и да ви сърби около дупките, това ще се случи. До 2 години ще паднат, ако се задълбочи кризата може и с повече... Е, до тогава ще са посвършили скътаните брокерски пачки и няма да има пари за платени статии, но нали обичате израза : действа оздравително на пазара :)

7

До4

преди 3 години

И колко сте"служителите"като теб,и колко от тях във време като това,ще се накичат с кредит?

6

Digger

преди 3 години

До 4 Ти удари *** в тавана

5

Astarot

преди 3 години

В този бранш, нещата много зависят от лихвите на заемите. Ако икономиката отбележи траен спад, дали банките ще продължат да дават кредити на този процент?Със сигурност, в момента покупката на имот е доста рискова инвестиция, поеже дългосрочният пазар е крайно непредвидим. Да не говорим, за подухванията отатък океана, където от миналата година се наблюдава масов спад в цените на имотите.

4

Анонимен

преди 3 години

Никак не ги промени. Масовият профил на купувач е млад квалифициран служител в международна компания в София, женен за интелигентна жена на подобна позиция, а не за готвеща цоцолана от Люлин, сумарно получаващи суми от рода на 15-20к и нагоре. Факт, че продажбите са надолу, но профилът на купувача е този. Ние купуваме, изплащаме за 10 години и забравяме, а *** хейти ли хейти и живурка в панелката, кара бракма от рода на BMW E60 и бачка на черно със заплата под масата. Обществена класа. Факт.

3

Анонимен

преди 3 години

Няма начин да няма търсене на имоти,впрочем има някъде около Нулата(0)

2

Авертас

преди 3 години

Кризата сви цялото потребление, защото ние се променихме. Неосъзнатото очакване на бедствие не стимулира потреблението, така е.

1

Иррра

преди 3 години

Няма начин добър имот като апартамент или къща на добро място със добри съседи да поевтинее както на някои им се иска. Няма да им стигне златото. Така е по цял свят - добрите имоти са си скъпи и не са за всеки.