59

Тъпи Бедняци

преди 3 години

Гнясалите бедняци разбиват бурканите с жълти стинки и започват да обикалят...Скоро и в Гърция ще ви забранят - ще ви сложат бариерата на ГКПП-то и айде обратно - на плаж по калните гьолове на село, където принадлежите. Всяка жаба да си знае гьола ве!

58

Анонимен

преди 3 години

До КрайВсичко което трябва да знаете е това:1. не е вярно, истински октоподи са.2. не е вярно, освен ако не пиеш български ментета.3. не е вярно, както и при нас има и грозни и дебели и тънки и красиви.4. изобщо не е вярно - рибата им няма нищо общо с българските замразени полуфабрикати, които се сервират.5. не е вярно, гръка, който те обслужва е собственик на хотела (всъщност какво имаш против помаците?).6. и морето, и плажовете, и хотелите са им добри.Пробвай пак, че не мина номера.

57

Анонимен

преди 3 години

Не става въпрос да върнем соца , а да свалим мафията от властта и да направим уредена и законова държава. Тогава сами ще искаме да сме тука и за работа и за туризъм.Но затова трябва народ а не егоистични индивидуалисти.

56

Тъпи Бедняци

преди 3 години

Скоро и в Гърция няма да ви искат...То кой иска някакви миризливи дрипави "туристи", дето отиват на море с 3 торби от била, на заведение поръчват по 1 минерална вода, щото видиш ли били "на диета", ама като се приберат в мазите, които са наели изяждат по 3 самуна сух хляб с олио и сол...То за да си турист, трябва да отделиш малко средства... не може да разбиеш буркана с жълти стотинки и да обикаляш на всякъде... като нямате пари за море - има язовири, реки. Къпете се като дедите си селяни..

55

Анонимен

преди 3 години

Бай ИванБългария:Група бабанковци с чантички през врата или кръста те спират за 5лв такса за вход в кален обрасъл терен който се явява паркинг. Отиваш на плажа и безплатния чадър се оказва 20лв с два шезлонга подарък. Две кюфтета със зеле и боб идват 10лв ако си гладен.. във водата плуваш заедно с памперси, найлони, дебели руснаци и прочие.Гърция:Свободен паркинг, свободни зони навсякъде малки хубави плажчета с чиста вода. Порция калмари(пресни!!!) 8 евро с картофки и домат.

54

Анонимен

преди 3 години

Туризма е тънка материя и затова в соца имаше професионални училища и университети и работеха квалифицирани кадри. Застрояването беше планирано и на база на добрите световни практики.Сами помислете сега какво е .

53

Цоко

преди 3 години

Хапят си дътата нашите мутрохотелиери и прилежащите им метреси, че от едно известно време и най-бедния и скъсан нашенец може да даде 20-25 лв за еднодневна екскурзия до ней-близкия гръцки плаж. А там е достатъчно веднъж да стъпи човек и да прецени топла ли е бирата и студени ли са кебапчетата и цацата.

52

Анонимен

преди 3 години

У нас проблема е , че социализма се смени с мафията . В социализма имаше всички необходими условия за държавност и ред. Сега това не съществува , навсякъде е беззаконие , корупция, простотия .А на морето е трагедия. Не може всички да ламтят за лесни пари и далаверка . Всяка нива или пасище да се застрои . Не става така.

51

Анонимен

преди 3 години

До Атанас ВелмазовМда, като те гледам как знаеш какво е преоценено във Фантастико, май хотелчето ти запада и се чудиш как се оправиш. Приятелски съвет - с хейтене по форумите няма да стане.Инвестирай в обучение как се прави туризъм и си наеми хора, които знаят как да обслужват гостите. После може и да се върнем след 10 години да почиваме в България. И вземи да спреш долнокачествената бира и преоценения пастет - в дългосрочен план са вредни.

50

Анонимен

преди 3 години

До KromНикой не плюе България. Българите не мразят родината, а държавата, т.е. това, в което хората от твоята черга я превърнаха. Корупция, мутробарок, презастрояване. Състоянието на черноморието е показателно за това на държавата - повсеместен упадък, мръсотия и нагли, алчни, ненаситни мутри навсякъде. В случай, че ти е трудно да разбереш, ще ти го кажа в прав текст. Плюят теб и хората като теб, а не абстрактната идея за България или нашето море. Защото вие сте авторите на съсипията.

49

Krom

преди 3 години

До Обективен - що бе? "Простотията Българска"?! Ти да не си абхазец? Или си швед? Защо да млъкна - за да оставя възхвалителите на ромейско да плещят ли? В България има много хубави места. И не само на морето. И в планините. Но .. такива като теб "обективни" чуждопоклонници много обичат чуждото. Бръчкаш гнусливо нос от "простотията българска" обаче писаното от теб показва типичен ***. Така че, прави като вятъра!

48

Край

преди 3 години

Всичко което трябва да знаете е това:1. октоподите дето ви ги сервират по 15-20 евро за пипалце са всъщност в 80% от случайте пипала от калмари - има ги в Метро по 11 лв./килото2. узото има много захар - сутрин боли глава.3. гъркините са дебели и космати4. рибата е скъпа за сметка на това нискокочествена.5. "Гръка" дето ви обслужва "прекрасно" е помаче от Родопите.6. морето им е добро -хотелите не.приятна почивка.

47

Обективен

преди 3 години

До KromВземи млъкни че стана за смях. Всеки може да почива къде реши за добре. Човека е в Гърция понеже му е писнало от екземпляри като теб. И аз няма да отида на мутроморието както и всичките ми познати. Кой в Гърция, кой някъде другаде. На нашето море вече не се търпи от простотията българска....

46

Анонимен

преди 3 години

Колко неспасяемо жалки са защитниците на бетономорието, които коментират тука. Дали са самите мутрички-хотелиери, техните метреси с амортизиран силикон или разлигавените им безполови нарко-дечица, е трудно да се разбере.Едно обаче е сигурно - няма как да откажете когото и да било от решението му да не ви дава пари за отсъстващо обслужване, гадно отношение, стара и некачествена храна на завишени цени, мръсотия, бетон, чалга и "честта" да ви гледат кривите, алчни физиономии. Бърз фалит за вас.

45

До хейтърите

преди 3 години

Гроздето е кисело нали? Тия дето най хейтите съм сугурен, че не ходите нито на черно море нито в Гърция. За това сте така озлобени. Висите в градинките с бирите и сипете отрова

44

Анонимен

преди 3 години

поправка до 43Аз ще ти отговоря, ПИЧ.....Ще ползвам Пенчо Славейков, има едни, за които не е писал поезия...... попрочети и ще разбереш кои са. Е, те тия същитите много държат да покажат, че са в Гречко....А пастетите и доматите са им психологията. Чувам, че има "туристи" с дистанционни за климатик отиват, в Гърция. Бай *** в Европа, ако не си го чел, погледни го.Прочети още на: https://dnes.bg/balkani/2020/07/02/na-more-v-gyrciia-eto-vsichko-koeto-triabva-da-znaem.455234#comment-new

43

Анонимен

преди 3 години

до 44Аз ще ти отговоря, ПИЧ.....Ще ползвам Пенчо Славейков, има едни, за които не е писал поезия...... попрочети и ще разбереш кои са. Е, те тия същитите много държат да покажат, че са в Гречко....А пастетите и доматите са им психологията. Чувам, че има "туристи" с дистанционни за климатик отиват, в Гърция. Бай *** в Европа, ако не си го чел, погледни го.

42

Цоко

преди 3 години

До ТониВместо да хейтиш елементарно, се запитай защо по дяволите тоя "парад на селянията" избяга у Гръцко? Те хората са си същите, ама защо не са на нашето море? Те и на нашето море са ходили с торбите от супера, ама защо сега ги няма? Какво толкоз предлага бай ти гръцки хотелиер, че наш *** уж е скъпар, пък парите си на Византиец дава? А де...

41

Тука

преди 3 години

Доста хора ги е яд, всеки да си почива където и както иска. На мен Гърция ми харесва по много причини, а това с бедните и торбите са глупости , цените на родното ни море не са по ниски от тези в Гърция. Видяхте ценоразписи .

40

Krom

преди 3 години

До До Krom - ти като седнеш на плажа, това ли ти е хобито - да дращиш в нета? Колкото пъти съм излизал от България - независимо къде и по каква причина не ми е и минавало през ума да се напъхам обратно в "медийния поток" за "удоволствие". Пътувам за да се откъсна именно от това. *** - личност която "седейки" на гръцкия плаж влиза в нета за да понаплюе България - така става ли?