53

Край

преди 3 години

Изпълнява се от ДРОМ поръчката. Идат избори бюлетините не миришат и са по-конвертируеми от долар и евро а за акции да не говорим.

52

Мишо

преди 3 години

Парите се крадат, а народа си мълчи, цените с 35% нагоре за 4 месеца, а народа си мълчи! На тези отгоре въобще не им пука за вашите коментари и най-вече мнение! Българина е силен само по кръчмите, пиян, на маса и с чалга на уста!.........."Пием, пеем буйни песни и зъбим се на тирана, механите са нам тесни, крещим "Хайде на Балкана". Крещим, но щом изтрезнеем, забравяме дими, клетви и немеем и се смеем пред народни свети жертви!".........Много, много тъжно!

51

Русия

преди 3 години

Гьобелското заглавие няма нищо общо със статията.

50

Анонимен

преди 3 години

Костинброд чии избиратели са?

49

бай х

преди 3 години

Беар Грил изруча едно жабе , и всички институции и екоорганизации скочиха , а сега копаят с багери на рила ..и всички институции спят летен сън

48

Анонимен

преди 3 години

Първосигналните коментари на работническата класа, която чете само заглавията на новините пак удря дъното по глупост.

47

Анонимен

преди 3 години

Властелинът на багерите?!!!

46

Лора

преди 3 години

Тъжна българска история,а не картинкаВ цялата страна,където има какво да се обира ГЕРБ СЕЗИРА,ГЕРБ ИНДИКИРА И ГЕРБ иницира,само дето Бойко Борисов в евро и злато събира!Не ви ли омръзна ГРОБари?НИЩО не одрано,съдрано ,изорано и нищо не осрано не остана от китната България!

45

избирател

преди 3 години

Логично е!Все пак имаме,най добрите магистрали в Европа,сега е ред,на екопътеките!!!

44

Анонимен

преди 3 години

И там ли ГЕПаджиите са излезли с номера за "Подпорната стена"?!!

43

Най добре

преди 3 години

Да пуснат асфалтов път до езерото. Там да има паркинг и хотел с ресторат на веранда. В езерото да пуснат джетове за лятото. Всеки петък да правят чалга парти. Ще избият рибата! А за зимата ски писта от върха със кабинков лифт. А на езерото кънки. Това ще стане топ дестинация.

42

Анонимен

преди 3 години

Решението е едно -СЪБАРЯНЕ НА ЛИФТА.

41

избирател

преди 3 години

"Дай Боже...","Слава богу..."...!!!Явно държавата е оставена,в Божиите ръце!!!

40

Анонимен

преди 3 години

В планината трябва да ходят хора, които я обичат.Които ходят на собствен ход, а не с коли или по изравнена пътекат като на разходка. В тази връзка и лифт не бива да има там.Всяко човешко посегателство трябва да се ограничи и санкционира сериозно.Оставете поне планините бе, унищожители такива! Заграбихте морето, ос.рахте Банско и други красиви населени места. Поне на планината не посягайте! Да ви изгорят ръцете!

39

haha

преди 3 години

Може ли едно европейско финансиране да науча славеите в Пирин да чуроликат?__________________________________________________________________________Може може,не само славеите но и папагалите от Рила ще се научат, да не говорим за останалите места. Само финансиране да има. Додо искаш ли да видиш???

38

Българина

преди 3 години

Ако БмБ го спира зашото е незаконно, кой е виновен? Той със сигурност е от герб и си има министър за това, ако е законно зашо го спира?

37

Край

преди 3 години

Поиръчката е "спечелена" от фирма на Илия Илиев /ДРОМ/ баровеца кардараш от Костинброд. Всички други участници бяха отстранени без да им се гледат цените. За 8 млн. лева е да се направят пътечки и мостчета. Но само РЪЧНО -хора с кирки и лопати. Човека качил багер че има да дава.

36

Е

преди 3 години

Тръгнали да правят подпорна стена капацитетите. Решили да подпират планината....да не падне.

35

Анонимен

преди 3 години

Всички кусури и пътища оправихме, подредихме и плочките, и паветата, та и мравка като върви ще се спъва и спрепа, само пътеките из Рила остана да избагеросаме и да се лепнем на фотос да ни пофали брюксел. И все пак:Кой юнак е подкарал багерите за към езерата?

34

До 1

преди 3 години

"Касиерката" на престъпниците от ГДБОП е дъщеря на депутатка от ГЕРБ.В дома и са намерени толкова много пари,че полицаите не са могли да ги преброят.Е,не е имало кюлчета злато,но доволно количество.Тия в тая партия во главе с главния мафиот изглежда се състезават кой повече пари да гепи,независимо на каква цена.Затова сте толкова бедни.