88

59%

преди 3 години

С едната ръка ни бият задвратници, а с другата носят хляб и сол и табли с ракиени чаши за *** и Пульо, дошъл от айната си да им пълни хотелите...

87

Анонимен

преди 3 години

Много хора са наистина притеснени и затова, ние като общество трябва да се погрижим за тях, като ги изолираме в обезопасен трудов лагер, обграден с бодлива тел и охраняван от въоръжени войници и дресирани кучета и да не допускаме никой да не преминава за да не се разнася заразата. Останалите *** навън да си живеят както си искат.

86

Анонимен

преди 3 години

Подзаглавие: "Ще се върнем ли към нормалността до края на годината?"=========================================================По график парламентарните избори са догодина. Така че за тази година шансовете са малки.

85

Анонимен

преди 3 години

Всички трябва да ходите с маски и да излизате от вас само като ви повикам за нещо. Само така ще ме предпазите да не ме заразите.

84

Анонимен

преди 3 години

Страхувайте се бе, кой ви пречи?

83

Анонимен

преди 3 години

Не на здравните осигуровки! Лъжат ни и ни правят на маймуни!

82

Анонимен

преди 3 години

Да се спре финансирането на всички болнични заведения! Излишни са и няма нужда от тях!

81

Факт

преди 3 години

Та какво чакате - никой няма да ми отговори - защото няма какво да дочакате - от страх ще си стоите затворени по дупките доживот. Факт.

80

Българин

преди 3 години

Не вярвайте щом искате. Един ден ще повярвате, като си замине здрав и прав ваш приятел, като се случи при мен. Е тогава ще си зададете сметка за пренебрежението и неглежирането на ситуацията. Да не говорим за неспазването вече на дисциплината.

79

Анонимен

преди 3 години

Подобни, че и далеч по-страшни болести съпътстват човечеството от както свят светува и винаги ще ги има. Още няма да сме преборили ковида, и вече ще мрем от следващия още по-смъртоносен. Нямам нищо против, който желае да живее в страх и изолация, но защо трябва да заставя всички да живеят по този начин? И изобщо това живот ли е и какъв е смисълът от него, ако ще е във вечен страх

78

До до Факт

преди 3 години

Ми тогава умните и интелигентинте трябва да искате всички остнали да си щъкаме свободно ебз ограничения - така ще дадем фира по-бързо - за има няма 50 години. И ще можете щастливо да излзете от дупката си. Логично нали?

77

ДДРОнег

преди 3 години

До Господин ХГусин Х, а какво да правим с опасността от метеорити?!Според Вас, ако не газим в метеорити, опасност няма, така ли?!За Ваще сведение, около Земята бъка от метеорити и ни трябва постоянна карантина и не просто да си седим у дома, а в някое дълбоко, дълбоко скривалище дълбоко, дълбоко в земата !!!Нали така, гусин Х ...

76

Анонимен

преди 3 години

В България има може би над 600-700 хиляди милион диабетици, асматици, хипетоници и хора на химиотерапия. При тях даже няма да е 5-10% смъртността, а повече.

75

Факт

преди 3 години

До умните и интелигентните:1. Ваксина скоро няма да има2. И да има не е ясно доколко ще е ефективна - тъй като не всички развиват антитела, нито пък е ясно колко време ще действа.3. И да има ваксина в сигурно, че няма да има за всички - поне не в началото.Та да ви питам - до кога ще си стоите наврени в къщи и какво точно ще чакате да се случи?

74

Евро-Атлантик

преди 3 години

Опасността е голяма направо огромна ! Всички граждани на България да се заключът в мазета бункери изолирани да са до второ нареждане ! Заразата от кашлица е убоийствена ! Самоубийте се по добре от колкото да се срещнете със заразата ! п.с. Един скапан политик няма болен .....това знчи че Бойко и шайката са богове ! Богопомазани !

73

българин

преди 3 години

В най-голям риск от усложнения от сезонен грип са възрастните хора над 65 години, с онкологични заболявания на химиотерапия, трансплантирани, с исхемична болест на сърцето, болни с хронична сърдечна недостатъчност, диабетици и много други.Усложненията могат да бъдат най-различни, като синузит, инфекции на ухото, бронхопневмония (животозастрашаваща), инсулт, инфаркт, мускулна дистрофия и т.н.Грипът не е "лека настинка", както го сравняват някои видни наши "доценти".

72

Анонимен

преди 3 години

Според социолозите, около 60% от населението е "сивата маса", тълпата, простаците, ограничените хора, които някои наричат в преносен смисъл "стадо".Това е човешката маса, която лесно се манипулира и интелектуалния и багаж не и позволява да осмисля нещата в дълбочина.Тези хора се лъжат по неща които са със силни звуци, блясъци, шарено... тоест шоу, защото решават първо сигнално.Никак не ме учудва, че точно тези считат, че заплахата е преувеличена.

71

До Йорданов

преди 3 години

Добре, че комшиите ни са прoсти като нас - така, че те няма да ни сложат карантина скоро - не и преди да е свършил летния сезон.

70

Анонимен

преди 3 години

Слънцето като звезда е някакъв много могъщ Бог и най-близката до нас звезда, и на нея може да се молите, но това по небето не знам дали не е визуален макет на Слънце и звезди от САЩ.

69

СоцМин

преди 3 години

Сачева :"Човек може да се развива във времето", това беше коментарът на Деница Сачева по повод тези нейни оценки за ГЕРБ, поискани от депутатите в парламента по време на дебатите за нейната кандидатура за министър.И така, парите променят хората. Променят даже и Сачева.